Kočárek - pevná kola, ale jaký?

44
15.8.14 20:05

kočárek - pevná kola, ale jaký?

Prosila bych o radu jaký kočárek je nejlepší..chtěla bych velkou korbičku a pevná kola? Chtěla jsem Krasnal, ale hodně špatné recenze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19976
15.8.14 20:10

@Verdulka Roan Marita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
15.8.14 20:19

@Verdulka hartan? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
15.8.14 20:20
@tweetydee píše:
@Verdulka Roan Marita

Roan je super i do terenu, prostornej a hlavne houpe! Mela jsem (prodavam zde v bazarku) a nase nadmerecne mimino se veslo do korby i v 7 mesicich. Ta pevna kola byla pro me tedy spis minus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
15.8.14 20:22

Díky moc, kočárek se mi velice líbí jak designově, kvalitně tak cenově :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
15.8.14 20:33

Patron Apollon Alux je také hodně prostorný, odpružený, houpací, projede všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
15.8.14 21:10

Mam britsky kocarek silver cross a jssem moc spokojena.ma silna nenafukujici kola a houpe. stoji novy asi 10000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
15.8.14 21:14

Inglesina magnum. jezdili jsme do osmi měsíců a jezdili bychom i déle, ale dcera začala nejdřív jezdit na břiše/boku a pak už si začla sedat, tak jsme přešli na lehčí sporťák. taky krásně odpružený a houpací. u nás ve vsi jsem byla snad jediná, kdo v pohodě jezdil po rozbitých chodnících a ne po silnici. ježdění po lesních cestách s kořeny stromů taky naprosto ok. navíc krásně lehoučký a dobře vyvážený s dobrým těžištěm. uřídila jsem ho v pohodě jednou rukou a přizvedávání na obrubníky taky naprosto pohodička.
jo a kupovala jsem na bazaru, byla jsem už třetí majitelka. stál mě 3200Kč s autosedačkou a veškerou výbavou a byl naprosto v pořádku. dokupovala jsem akorát nové pružiny 4× po stovce, ale nakonec jsme je ani nestihli vyměnit a mám je pořád doma :mrgreen: tak snad druhátku už je obměníme. jsou to fakt kvalitní kočáry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí