Depemo Grander Play 10 Grafit

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
264
13.8.14 15:42

Depemo grander play 10 grafit

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat jestli nemáte někdo zkušenost s kočárkem depemo grander play 10 grafiti popřípadně jestli se mi na něj nemůžete kouknout a poradit jestli je vyhovující nebo moc ne. Nevím jestli totiž není moc těžký, už jsem shlédla tolik kočárků že mi z toho jde hlava kolem a tenhle se mi opravdu nejvíc líbil. :oops: http://www.depemo.cz/…kiwi-NOVINKA
Děkuji moc za každou radu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
639
16.8.14 19:52

Zkušenosti osobní nemám, ale dlouho jsem váhala, zda ho nekoupit pro to naše první dítko… Byli jsme si ho několikrát vyzkoušet a čím dál tím více přesvědčeni, že ho zakoupíme. Ale potom jsme mluvili s paní v obchodě, co ho nabízeli a říkala, že na něj neslyší moc dobrý recenze od svých zákazníků. Už si nevzpomenu konkrétně co bylo za problém, ale jako hlavní snad uváděla příliš malou korbičku.

Pak jsme si tedy říkala, jaký jiný v podobné cenové kategorii a nabídla nám x lander x - move Europa 2013 a podobné od téhle značky. Že jsou si cenově podobný a je lepší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
17.8.14 11:17

No mě se právě i velikost korbičky zdála malá pokud bych tam měla své dítko mít i příští zimu. No asi se ještě porozhlédnu. Každopádně děkuji za radu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
17.8.14 11:45

Neni zac ;) nam pani rikala, ze druhou zimu uz zadna korbicka neni tak velka, aby tam ditko mohlo byt i po roce… ale nejvetai korbicky maji pry znacky maked a nano. Vetsi ze uz nikdo nedela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
17.8.14 12:09

Nám taky paní prodavačka říkala že většinou v 9 měsících už dítě může do sportovní korbičky, důležité je aby už udrželo hlavičku. Ale sestra od přítele co má už dvě děti mi zas říkala že dítě už musí umět samo sedět aby mohlo být ve sporťáku. Mám termín v lednu takže na příští zimu si myslím že by ve sporťáku už být mohlo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
17.8.14 12:19

Teď jsem koukala na ten váš kočárek x-lander x-move a pokud koukám dobře korbička je větší jen o 3cm (75cm) ale zas je o 3cm užší (31cm) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
18.8.14 23:44

Taky jsem slyšela, že musí umět sedět, ale to snad v těch 9ti měsících už bude umět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
25.8.14 11:55

Já taky vážně uvažuji nad koupí tohoto kočárku. A já na něj právě slyšela zatím jen samou chválu. Skvělý do terénu - nastavení odpružení… Hlavně zajímavý a nevšedná design. Co se týče velikosti korby přijde mi celkem dost velká, já čekám mimi v lednu a počítám, že v něm bude tak max. do září, pak už se miminko s fusakem nevejde asi do žádné hluboké korby a hlavně pochybuji, že by mi třeba roční dítko chtělo ležet v korbě… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
25.8.14 12:10

Právě, roční dítě už určitě ležet v korbičce nebude. Byť mi mamka říkala, že tam některé rádi spí, ale to se dá pořešit i jinak.

ale už mám termín v listopadu a co jsem tak řešila kočárky a že jsme jich s manželem objeli fakt dost, půjdeme do x-landeru. Je to cenově stejný a možná i ten xlander je levnější a v dTestu dopadl lépe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
25.8.14 12:49

@Prvátko No právě že je tolik variant kočárku a v každé prodejně nás zaujme nějaký jiný něčím jiným. :) Je to k zbláznění…
Cenově jsou cca stejný a koukala jsem, že oba se vyrábí v Polsku, takže bych řekla, že to nejspíš bude stejná kvalita. (Já s Poláky problém nemám). Takže jsme pořád spíše naklonění Depemu, pro nás je to hezčí design.
Prosím tě ty jsi na dTestu našla recenzi na DEPEMO? Jestli jo, tak prosím kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
25.8.14 14:03

Porovnávala jsem právě jenom xlander v dTestu a pak co lidi mají Depemo, tak jsem si udělala tak trochu vlastní průzkum a s xlanderem byli lidi spokojenější. Jinak Depemo jakožto dopravce je nový, takže dtest na něj asi ještě nedošlápl :/

Jinak xlander byl zkoušený minulý rok a předpokládám, že depemo bude v průběhu tohoto roku.

Ono naštěstí když si zvolíš cenovou hranici, tak potom chybu neuděláš. Pak už opravdu záleží jen na designu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
25.8.14 15:09

Já právě čekám taky mimčo v lednu a co jsem se koukala na korbičky tak některé mají i menší např. Jané - měřila jsem to na kočárku od švagrové a ta měla o dost menší. Myslím, že ho půjdeme okouknout ještě jednou ale je pravda, že tenhle kočárek nadchl mě i přítele na první pohled (u ostatních jsme se neshodli) a všichni, kteří ho vidí biď jen na internetu ho schvalují taky, každý najde nějaký klad teda až na jeden :D a to jestli jde spodní košík odepnout celý, kdybych měla větší nákup :D to si teď nevybavuju jestli jde nebo je ta zadní část přidělaná na tvrdo ale přijde mi to osobně jako maličkost :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
25.8.14 15:18

@blondie2 Já si pořád myslím, že Grander Play má dost velkou korbičku, já už teď řeším spíš kvalitu zpracování a bezpečnost(je mi jasné že nemohu porovnávat s kočárky za 30.000,–). Mě osobně se třeba moc líbí i TAKO Sportime, ale v recenzích jsem se dočetla, že má jen jednobodové uchycení korby k podvozku a to je prý dost nebezpečné, tak jsem od něj upustila. A tak by mě právě taková recenze zajímala i na Grander Play, ale jak hledám, tak nikde na něj takové recenze nenacházím a jelikož vyšel až letos ani moc maminek ho nemá vyzkoušený… :,( No hold to asi budu muset risknout… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
25.8.14 15:24

Kam je chodíte okoukávat? Jsem Středočeský kraj a jedině u nás tenhle model měli v Táboře a už i ani teď… Přeci jenom, asi jsem se nalomila a po designový stránce, jak tak koukám, je tenhle fakt hezčí než x - lander.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
25.8.14 15:51

Nás s přítelem právě zaujal taky na první pohled, hlavně ta barevná varianta (http://www.depemo.cz/…elena-kostra) a jelikož nechceme vědět co budeme mít za pohlaví, hodí se pro obě. :) Já jsem na něj narazila v Praze na Zličíně prodejna Kašpárek - Hned vedle Ikei. Ale v jiné prodejně mi říkali, že někde v středočeském kraji by měla být přímo pobočka DEPEMO (která je otevřená jen občas), ale bohužel už si nepamatuji kde. :( a tam by měli mít úplně všechny, ale za vyšší ceny, aby prý nebrali kšeft těm ostatním prodejnám… :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí