Depemo Grander Play 10 Grafit

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
264
25.8.14 16:08

Já ho taky viděla v táboře v prodejně a byla jsem tam 2× a pokaždé tam byl tak doufám že tam pořád je :( Moje ségra měla kočárek Tako a říkala, že je hrozně těžký, neovladatelný jednou rukou (pokud máte druhou zaneprázdněnou druhým dítkem) a ve sněhu se s ním nedalo jezdit a to bydlí přímo v centru Ostravy kde moc sněhu nebývá ale asi záleží na vkusu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
25.8.14 16:18

My jsme je tam právě kontaktovali a paní že už ho tam nemá, ale špatně jsme si rozuměli, takže jestli jsi tam byla a měli ho, tak nás asi jenom špatně slyšela a nerozuměli jsme si. Je taky fakt, že tam volal manžel, takže kdo ví, o jakém kočárku vlastně byla řeč :D Ale tak jestli ho tam vskutku pořád mají vystavený, opět se tam zastavíme. Ono škoda že není všechno na jednom místě, člověk by si to rovnou zkusil všechno najednou a měl by jasno hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
25.8.14 16:38

To by byl život hned jednodušší :) no myslím, že se s přítelem domluvím zítra tam sjedu (mám to co bych kamenem dohodila) a kouknu jestli tam je kdyžtak se optám jestli ho nemůžou objednat. mě se líbí, že si tam kočárek můžu koupit a uschovat do porodu a záruka poběží až po vyzvednutí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
17.9.14 12:16

Já ho mám také zamluvený, několikrát jsme si ho byli vyzkoušet na prodejně v Brně v Babycaru, je lehounký, korbička a autosedačka se dá nacvaknou jak po směru tak i v proti směru jízdy.
Já jsem dost malá, takže bylo pro mě dost zásadní jak se skládá a dá se to jednou rukou úplně v pohodě. Korbička mi příjde velká dost a pokud může 6.měsíční mimčo chodit na plavání, určitě nebude problém s přechodem na golfáč. Má teda dvojí stupen odpružení ale i ten nejslabší mi příjde dost tvrdý ale paní prodavačka říkala že to časem povolí, já stejně plánuju procházky po lese, takže mě bude určitě vyhovovat a navíc cena za trojkombinaci i s pláštěnkou a tak za 11.700.- mě příjde krásná. Recenze zatím teda nejsou já sama ho začnu používat až koncem října.
Jinak autosedačka slouží i jako kolíbka což si myslím že je praktický. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
18.9.14 14:42

Ahoj já už jsem si ho taky objednala prostě to byla láska na první pohled jak u mě tak i u přítele :) na to odpružení jsme se taky ptaly že se nám to zdálo že málo ´´hušťá ´´prý to trochu povolí ale boužel ne moc (což se určitě dá nějak přehlednout ;) )
Tak až začneš používat tak dej prosím echo jaký je v praxi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
4.10.14 13:01

Nám se malá narodí tento měsíc a kočárek jsme koupili v malvìkovi akorát variantu v eko kůži.. jezdím s ním u rodičů po bytě :D a pořàd ho zkoumám.. je lehký a všechno jde nasadit po i proti směru.. skládání je jednoduché a korba je zároveň kolébka dá se však zaaretovat dole jsou vyndavací nožičky což je super a polohovat pod hlavićkou jde zespodu je tam kolečko, takže nemusíte prcka nadzvedávat.. v té kůži vyšel na 14000 trojkombinace.. zatím jsem nenašla žádnou chybu uvidíme za provozu :) každopádně korba malá neni oproti jiným kočárkům je jedna z nekvětších v této cenovce.. navíc až bude dítko sedět což bývá kolem 7 měsíce může už do sporťáku a co ze zkušeností kamarádek slýcham v korbě se už pak an dětem nelíbì chtěj koukat do světa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
4.10.14 13:42

Tak nám už kočárek taky přišel na prodejnu kde jsme si ho objednávali. Něco přes hodinu jsme ho zkoumali všechny zipy odepínali, natahovali pláštěnky, korbu, sporťák a autosedačku jsme nasazovali všemi možnými a snad i nemožnými způsoby, kolečka sundávali a nandávali no prostě jsme si ho fakt ozkoušeli maximálně a taky jsme maximálně spokojení. :palec: Autosedačku jsme si odvezli rovnou domů - na její úschovu nebylo na krámě místo - a celý večer jsme si hráli ještě s autosedačkou :dance:
teď ještě přemýšlíme nad fusakem do autosedačky, který nám ukazovali v obchodě, v barvě kočárku z emitexu za necelých 600Kč ale asi to vyřešíme outlastovou dekou v autě nebo ji zkusíme připsat na seznam ježíškovi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
14.10.14 20:23

Ahoj holky..cekame mimi take v lednu a uvazujeme nad koupi tohoto kocarku. Videli jsme ho nazivo a libil se nam take moc. Jedine co ted resim je velikost te korbicky..neni to malo?..vim, ze ty korbicky maji plus minus stejne, ale 72cm mi prijde malo, ale nevim…uz ho nektera z vas pouziva nebo jsme vsechny v ocekavani?:-)..diky moc Verca…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
15.10.14 11:24

@alulunka05 čauki, já jsem teda taky v očekávání :) ale měřili jsme korbičku se švagrovou co měla kočárek Jané a sice vypadá z venku hrozně velký měl ještě menší rozměry než Grander Play!! Už si nepamatuju o kolik ale vím, že to bylo o dost. Nakonec mě všichni uklidnili, že stejně dítko už většinou v půlroce je schopno sedět takže pak už bude ve sporťáku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
15.10.14 12:17

@alulunka05 přesně jak psala @blondie2 velikost hluboké korbičky je naprosto srovnatelná s ostatními, ne-li větší. Taky čekám mimi v lednu a do července se tam mimi 100% vejde (v zimě i s fusakem) a v srpnu už můžeš klidně vytáhnout sportovní verzi. Já mám taky jen tento kočárek objednaný a ne vyzkoušený v terénu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
15.10.14 15:38

@blondie2 @JannaK

Holky děkuju, že jste mě spíš podpořily než odradily :D…Jsem do něj zamilovaná, jen je škoda, že ještě nikde není recenze ohledně užívání…chystáme se ho objednat…a jediné, co mi tedy vadilo byla ta korbička, ale po přečtení Vašich příspěvků jsem v klídku :)…Taky jsem si říkala, že někdy do srpna/září vydržíme v hluboké a myslím, že ledňátka mají výhodu, že půl rok dáme v létě, takže v té hluboké korbičce to zvládneme a na září už se můžeme přesunout do sportovního :)…tak ho jdem objednat..ještě jednou mooooc díky! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
24.10.14 19:07

Ahoj holky..tak uz ho mame:-) a jsme s manzelem nadseni..je vazne uzasnej..!tak jsem zvedava jak budem spokojeni za provozu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
25.10.14 00:37

My dnes poprve vyjeli ven Elli byla spokojená a nám se ŕ
jelo skvěle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
25.10.14 10:26

@elik22 Tak to jsem ráda, že se líbí aspoň nemusím mít obavy jestli jsme pořídíli dobře nebo ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.11.14 14:38

Tak po dvoutýdenním používání jak mnou tak přítelem, jsme s kočárkem naprosto spokojeni, jediná chybička je, že mám krátké prsty, a když chci změnit polohu držadla, tak musím všemi možnými způsoby. Je suprovej co se týče zatáček, v obchodě nemám problém projet ty nejužší uličky :)
V přírodě hezky drží na cestě a nedrncá to s malým a hezky spinká. Jinak nevím co dodat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí