Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Taky máme Grander, tyrkysovo-šedo-limetový nebo co to je za barvy. Jezdím s ním měsíc každý den, i do terénu. Neskřípe vůbec (musím zaklepat). Akorát teda složit ho do auta je pro mě pořád boj
Nějak se mi s tím podvozkem blbě manipuluje a samotný podvozek mi v obou autech zabere celý kufr, korbu jsem zatím táhla jen jednou a musela na zadní sedačku ![]()
Ale jezdí se s ním dobře (srovnání s jiným kočárem ale nemám), košík na podvozku je fajn, házím tam nákup a v té malé přední odepnutelné kapsičče mám rukavice ![]()
Hm, tak už jsem víc jak měsíc bez kočáru. Vysypala se zadní kolečka, ta pružina, co drží kolo na konstrukci se uvolnila a kolečka na konstrukci nedrží. Takže reklamace. V Malvíku samozřejmě neměli náhradní hluboký kočár, takže jsme narychlo sháněli něco po známých. Ozvali se až po 10 dnech, že něco mají, ale s 3 měsíčním dítětem 10 dní bez kočáru nelze (šátky nevedu). Reklamaci sice vyřídili, ale nedošla mi jejich SMS, takže jsem podvozek vyzvedávala po těch 30 dnech. No a kolečka „opravili“ tak, že nějaký expert ten plast totálně rozryl do hloubky nějakým nástrojem. Takže nová reklamace. Už jsem fakt na**aná, syn mi mezitím vyroste z korbičky. A v Malvíku už teda nic kupovat nebudu, jsou tam protivné báby a výhoda zapůjčení náhradního kočárku se nekonala ![]()
Ahoj holky, budu prodávat tento kočárek s celou trojkombinací, včetně fusaku, pláštěnky a moskytiéry, kočárek je pořád v záruce a byl zakoupen v Brně v babycaru. Mám s nimi super zkušenosti, proběhla u nich rychlá výměna zadních koleček kvůli pružinám, takže jsou jako nový. Kočárek je zakoupený v loni v říjnu, měním za sportovní kočár ale kdybych nemusela neměním.
Na boku je lehce poškrábaný, kvůli výtahu co máme v paneláku ale jde vidět jen při bližším pohledu. Cena bude 8000,– ![]()
Holky jak vám šlo otáčet tím kolečkem co se s ním zvedla ta podlozka uvnitr kočárku aby měl prcek hlavu prizvedlou? Me to slšlo vždycky z tuhá a včera tak lehce až mi zůstalo to kolečko v ruce, vykroutil se. Tak budu asi reklamovat…
snad to uznaji
@blondie2 taky mi to jde z tuha, parkrat mi to i vyskocilo z tech zoubku v korbe, ale manzel mi to vzdy nacvakl na zpet.
Reklamaci by meli uznat, je to vada materialu.
@JannaK no to doufám ze mi ji uznají. Už je to druhá reklamace, první mi přestal brzdit tak to mi řekli ze tam byl zasekl někde kamínek, vypustili mi ho a reklamací neuznali. Nijak mi to nevadilo hlavně ze brzdí a teď mam strach ze mi řeknou ze ho snad ničím schválně
Nerada něco reklamu, připadám si jak kazisvet
Help! Nepoužíváte už někdo sporťák? Zkoumala jsem, jak sundat tu vložku, co v něm je (chci si koupit ještě jednu) a nechápu, jak na to. Ta přezka, co je na páse mezi nohama je hrozně velká a nejde provléknout ani vložkou a ani potahem
. Párat popruh se mi fakt nechce.
@barbuchablond
Uz jsem na to taky koukala..a rikala jsem si, ze je to nejake divne.Ale bliz jsem to zatim nezkoumala..jen me napadlo, zda to nejde uplne odmotat od te presky, jakoze uplne to nejak odhaknout…
jinak brzy budu taky resit…
Z přezky to odmotat nejde, je to prošité (fest). Ještě to zkusím prozkoumat zespodu, jak je to uchycené na konstrukci. A jinak asi napíšu dovozci, co s tím. Párat se mi nechce ![]()
@barbuchablond já na to taky koukala a štve mě že to nejde sundat ![]()
![]()
@blondie2 @barbuchablond Dneska jsem vytáhla sporťák a díru potahu rozhodně zvětším, aby šel sundavat. Za chvíli bude tadělaný, tak ho budu chtít prát… Už jste ale některá zkoušela jiný potah? A jdou vám záda sklopit až do lehu?
Tak to holky prozkoumejte, protoze malemu je sest a pul mesice a uz je nacpany v cele korbe…a to nemame zadny fusak, je leto, tak je minimalne obleceny. Na podzim jdem rozhodne do sportaku. No poloha uplne do lehu musi jit, vom, ze to bylo v popisu…nestraste me
Jinak teda co se tyce hluboke korby a jezdeni s kocarem, my jsme s manzelem naprosto spokojeni!
Brzda brzdi, kocar jezdi, zezacatku byl malinko tuzsi, nesel moc houpat, ale cim je prcek tezso a kocar „ojetejsi“,tim lepe se s nim manipuluje. Skladame ho minimalne, jen tak jednou do mesice, ale ok.. Tak dejte vedet, co spostak, jaky je atd.. ![]()
Holky, sportak pouzivam uz pres mesic, uz to neni takovy luxus jako hluboka korba, ale da se to…
Vlozka podle me nejde bez parani sundat, ale o vikendu, to nejak udelat musim, uz ji nutne potrebuji vyprat… Tak pak pisnu jak jsem se s ni poprala.
Do lehu jde uplne dat, ale pri kazdem polohovani s kocarem doslova bojuji.
Take me rozciluje ten latkovy pas mezi nohami, maly ho porad nozickami rozepina a jen na tom kocaru planda, sundat taky nejde.
Na kozenem nanozniku se mi sloupal cely napis Depemo a taky nejdou poradne utahnout pasy u raminek, vadi tam ty dlouhe polstry…
No zkratka korbicka super, ale spotak uz by si asi vybrala jiny, kdybych na jiny mela… ![]()
Mě to teda dost se*e že to nejde sundat dneska jsem to zkoumala na netu a všude píšou že ta vložka je odnímatelna na praní… dokonce jsem psala i na depemo jak to jako má být odnímatelné a odezva žádná ![]()