Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@JannaK Bohužel musím souhlasit
Korba byla parádní a vychytaná, ale sporťák je děs. Sice jsem ho zkoušela dneska poprvé, ale přesně vložka nevyndavatelná, polohování všelijaké, potah ochranný sedí podivně, nastavení pásů u ramínek prokluzuje takže nejde pořádně nastavit, polstrování ramínek velké, když je otočený ke mně tak těžiště kočarku hodně vpředu což snižuje pérování… No snad si zvyknu ![]()
Dobrý den,
Určitě je sportovní lehátko u kočárku Grander play snímatelné k vyprání.
1. Sundáte polstrování pásů
2. Sejmete vložku - polstrování sportovního sezení (zůstane vám viset pouze na středovém pásku - mezi nožkama dítěte) 3.obrátíte sporťák na spodní stranu 4.Vyjmete středový pásek ( je provlečený látkovým lehátkem i polstrováním lehátka) 5. Otvor určený na protažení je úzký - Postupujete tak, že plastovou přesku pootočíte kolmo k otvoru, srovnáte látkový pásek
a pomalu protahujete.
6. poté sejmete celé lehátko
Pokud by vám lehátko nešlo sundat, je vám plně k dispozici náš servis.
Po telefonické domluvě provádíme servis i na počkání.
Po - Čt 8 - 16
Pá 8 - 12
S přáním pěkného dne
Depemo
R. Mašatová
Hehe, celkem manévry, ale určitě to vyzkouším. Díky
. A nepřijde vám ten sporťák dost malej? Byli jsme teď na dovolené, tak jsem prcka v kočáru výjimečně i krmila a jako když ho zvednu do sedu, tak nad hlavou má pár cm a u nožiček taky. A to mu ještě není 7 měsíců… A přijde mi taky dost úzký. A ty popruhy mi prokluzujou všechny, ramenní synovi ani nedávám.
@blondie2 tak jsem zkusila vyndat vlozku dle vaseho navodu z Depema a reknu vam, ze jsem se radne zapotila, ale nakonec jsem zvitezila a je venku… ![]()
@barbuchablond mate pravdu sportak je maly (kratky), prdola ma 7 mesicu a ma 70cm a kdyz spinka, tak ma hlavicku nalepenou na boude a u nozicek tak cca 5cm mista… Bohuzel si nedokazi predstavit jak tam nacpu rocni dite, natoz trilete… ![]()
@JannaK
Mam podobny nazor..hluboka korbicka super, maximalni spokojenost a se sportakem je to vazne horsi…Kdyz odmyslim teda tu presku, ze nejde sundat, tak mi vadi taky trochu to zapinani mezi nozickami, ze nejde uplne pryc…U polohovani se nekdy hrozne vytocim, jakmile je totiz ta „obruc“ boudicky pod operatkem a chci to dat dolu, tak to proste nejde, takze se musi ta bouda zvednout, obcas se to sprajcne a az pak to jde uplne do lehu. Holky nestava se vam, ze se kvrdlaji predni kolecka nebo jen jedno, kdyz mate korbicku tak, ze mimco kouka dopredu?…a co kolecka obecne?.necvakaji vam trochu?…nevim, jestli uz nejsem zaujata…hlubokej byl vazne skvelej, ale ted zacinam videt mouchy:((((
@alulunka05 myslis predni nebo zadni kolecka? Me to delalo pak to sparmtne brzdilo ale mela jsem jen kaminek v brzde a to to delalo, ma se to obcas striknout olejem nebo tim VDckem. jinak me se ten sportak libi ale je fakt ze mam mensi mimco
@blondie2 delaji to ty mensi kolecka, jakoby se klepou nekdy…divny..:)) ![]()
Holky, nestraste me!! Malymu bude sedm mesicu a uz ted je v hluboke korbe tip top, ma pres 70cm…to mi chcete rict, ze se mi v lehu a pak na ppdzim a zimu ve fusaku do sportaku nevejde???!! Wuaaaaaaa ![]()
Jako ve fusaku se tam naše dítě nevejde ani omylem, když teď nad tím přemýšlím. To by se tam snad nevešel ani teď (něco kolem 70 cm, přes 7 kilo, necelých 7 měsíců). On je ten sporťák hrozně úzkej.
Nas mrnous ma pres 70cm, za tyden mu bude 7mesicu a ma 8,5kg. To jako mam koupi novy sportak? V cem bude jezdit v zime s fusakem?
Ja ho snad zitra vytahnu, vlozim s fusakem, abych to omrkla.. ![]()
Hm, dítě spí, tak jsem vytáhla fusak a kočár… Na šířku má sporťák cca 26 cm, s tou vložkou, co tam je 23 cm. Maximální délka 85 cm. Mám fusak Emitex 3v1 a když ho tam nahňácám a zahnu kus té horní části pod opěrku, tak mi stejně tak 8 cm přečuhuje přes nohy. Když vezmu v potaz ještě zimní oblečení, tak roční dítě tam bude jak presbuřt. A jako bonus - ramenní popruhy nejdou běžně zapnout bez těch bočních. Takže to nejde ve fusaku zapnout. Jediné, co mě napadá, že se budou muset nějak rozplést (vypárat) ty boční popruhy z karabiny, tu zacvaknout do přezky mezi nohama a do té zapojit ramenní popruhy. To je fakt kočár akorát na zimní mimino. Korba je fakt dobrá, mimino jsem tam vozila v klasickém beranu ještě po mě, ale sporťák ![]()
A ještě jsem objevila, že na konstrukci jsou otvory pro 3 polohy ramenních pásů, ale v čalounění a podložce je jen jeden, takže se to posunout nedá ![]()
Co ze??? ![]()
Myslela jsem, ze se spotakem jeste dojezdim zimu a na jare koupim nejake lepsi golfky…
Vecer jdu hned zkusit jestli se mi tam vejde alespon ted dite s fusakem. Abych jinak mela cas se poohlednot po jinem. ![]()