Depemo Grander Play 10 Grafit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
26.8.15 00:40

Take mame fusak od Emitex, ten rostouci… No pres zimu v nem proste jezdit musime!!! A pak teda rychle sehnat nejake golfky… nejake tipy??? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
26.8.15 08:41

Já už mám od včerejška doma Britax B-motion 4. Grander budu prodávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
27.8.15 19:18

Ahoj holky.
Tak i pres mnoho vytek co ke Granderu sportaku mam, jsem se dnes rozhodla, ze si ho na zimu necham.
Kdyz se z kocaru vynda ta „odnimatelna“ vlozka, tak je podstatne vetsi. V pohode jsem tam dala fusak Emitex ( jedine co mi vadilo bylo to, ze presahuje kocar u nozicek ), diry skvele pasovali na pasy a dali se v pohode zapnout ( i bocni pasy ). Nakonec jsem tam posadila maleho ( jen v bodicku ) a vesel se, jako moc roztahovat se tam nemuze, ale tisnit se tam taky nebude… Snad… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
9.10.15 20:45

Holky budu reklamovat. Nevim, zda mate nejaka podobnou zkusenost, ale zkratka mi prijde, ze kolecka cvakaji a klepou se a celkove je sporťák nestabilni. Reklamovala jste uz nejaka?..Ptali jsme se i v jinem obchode, zda je to na reklamaci a bylo nam řečeno, ze urcite, tak to zkusime…
Skoda..:(..jsem z toho smutna…byla jsem z tohoto kocarku nadsena..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
19.10.15 08:24

tres kolecek

Ahoj holky, tak zprvu…o vikendu jsme nasadili sportak, no cekala jsem, ze bude vetsi nez hluboka korba a ono to ke taky uzounke..takze asi budu muset vyndat tu vlozku, jak jste tady uz nektera psala. A dalsi vec, vy co pouzivate, zaply jste pasy???Malej je oblecenej a ja ho proste do tech pasu nezapnu, nedosahnou mi k sobe ty vrchni a spodni pas!!!co to???a nejde mi to prodlouzit, vespod je to zatavene, ukoncene… a dalsi vec, jak zminujete vyse, zacaly se nam hrozne klepat a trast kolecka ta dal ode me, otocna, kolikrat se tak tresou, ze mi prijde, ze ten kocar ani nejede, ze jde jakoby tlak proti me :-( Tak nevim, zda toto reklamovat, nemam jiny na. jezdeni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
19.10.15 09:27

@pavlinna29 Kolečka je potřeba pořádně promazávat, tak to zkuste. Mohlo by to pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
30.10.15 19:43

Najde se tu někdo, kdo je s kočárkem aspoň trochu spokojený?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
31.10.15 14:23

spokojenost

Ja jsem s kocarkem hlubokym a s autosedackou naprosto spokojena :-) Se sportakem vlastne take, jen mi prijde maly, uzky, uvidim jak dlouho v nem budeme… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
31.10.15 14:23

spokojenost

Ja jsem s kocarkem hlubokym a s autosedackou naprosto spokojena :-) Se sportakem vlastne take, jen mi prijde maly, uzky, uvidim jak dlouho v nem budeme… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
2.11.15 10:06

S hlubokou korbou jsem byla spokojená. Sporťák je nedomyšlený a malý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
2.11.15 13:08

Pouzivate sportak s tou odnimatelnou vlozkou a nebo bez ni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
5.11.15 20:17

Hluboka korbicka je super, sportak horsi…vlozku jsme vyndali..je nam skoro 10 mesicu..zatim to jde…uvidime s fusakem.Dnes jsme reklamovali kolecka, no a byl nam udelan servis na cely „spodek“ a hned je to lepsi, doporucuju, pokud se vam neco nezda. Kupovali jsme primo v Depemu a byli na servis taky tam, skvelej pristup…Kdybych mela procentuelne vyjadrit, tak bych tomuto kocarku dala jako celku 70%…!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
9.11.15 11:53

Já jsem s kočárkem určitě spokojená, přechod na sporták byla sice změna, ale po vyzkoušení jiných jsem se s chutí vrátila ke granderu. Prcek(9m) není žádný mrňous, ale krásně se tam vejde i s vložkou a i zimním fusakem. S odstupem bych možná volila jiný materiál potahů za nepromokavý, abych hned nemusela nasazovat pláštěnku, nelakovanou kostru protože se snadno poškrábe a kovové části mohou vrzat… ale celkově je super-barva, řiditelnost, váha, skladnost, spodní košík..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
9.11.15 22:40

Ahoj, taky napíšu své zkušenosti s kočárkem Grander…asi jsme narazili na špatný kus :? Používáme ho 11 měsíců. dítko má 10kg a jezdíme pouze ve městě, žádný terén…a zítra pojede na třetí reklamaci. V září praskl jeden kloub na konstrukci, v říjnu druhý a dnes praskla konstrukce, takže odpadla ta velká kolečka 8o :( Už jsme z toho kočáru tak zoufalá… Jsem zvědavá, co s tím?! Byla bych asi ráda, kdyby vrátili peníze..ale nevím, jak to budou posuzovat. Jestli 3 reklamace vlastně jednoho dílu kočárku - konstrukce, nebo prostě 3× jiná věc. Nemá někdo zkušenost s více reklamacemi a vrácením peněz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
2.2.16 20:10
@vanka6 píše:
Ahoj, taky napíšu své zkušenosti s kočárkem Grander…asi jsme narazili na špatný kus :? Používáme ho 11 měsíců. dítko má 10kg a jezdíme pouze ve městě, žádný terén…a zítra pojede na třetí reklamaci. V září praskl jeden kloub na konstrukci, v říjnu druhý a dnes praskla konstrukce, takže odpadla ta velká kolečka 8o :( Už jsme z toho kočáru tak zoufalá… Jsem zvědavá, co s tím?! Byla bych asi ráda, kdyby vrátili peníze..ale nevím, jak to budou posuzovat. Jestli 3 reklamace vlastně jednoho dílu kočárku - konstrukce, nebo prostě 3× jiná věc. Nemá někdo zkušenost s více reklamacemi a vrácením peněz?

Tak dneska nam praskla konstrukce tak:(..mazec prechazim silnici a z niceho nic praaask a zlomilo se to tak az se oddelily vetsi kolecka:((…budem reklamovat samozrejme:((((..ale je to mazec, jeste ze se male nic nestalo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí