Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Take mame fusak od Emitex, ten rostouci… No pres zimu v nem proste jezdit musime!!! A pak teda rychle sehnat nejake golfky… nejake tipy??? ![]()
Já už mám od včerejška doma Britax B-motion 4. Grander budu prodávat.
Ahoj holky.
Tak i pres mnoho vytek co ke Granderu sportaku mam, jsem se dnes rozhodla, ze si ho na zimu necham.
Kdyz se z kocaru vynda ta „odnimatelna“ vlozka, tak je podstatne vetsi. V pohode jsem tam dala fusak Emitex ( jedine co mi vadilo bylo to, ze presahuje kocar u nozicek ), diry skvele pasovali na pasy a dali se v pohode zapnout ( i bocni pasy ). Nakonec jsem tam posadila maleho ( jen v bodicku ) a vesel se, jako moc roztahovat se tam nemuze, ale tisnit se tam taky nebude… Snad… ![]()
Holky budu reklamovat. Nevim, zda mate nejaka podobnou zkusenost, ale zkratka mi prijde, ze kolecka cvakaji a klepou se a celkove je sporťák nestabilni. Reklamovala jste uz nejaka?..Ptali jsme se i v jinem obchode, zda je to na reklamaci a bylo nam řečeno, ze urcite, tak to zkusime…
Skoda..:(..jsem z toho smutna…byla jsem z tohoto kocarku nadsena..
Ahoj holky, tak zprvu…o vikendu jsme nasadili sportak, no cekala jsem, ze bude vetsi nez hluboka korba a ono to ke taky uzounke..takze asi budu muset vyndat tu vlozku, jak jste tady uz nektera psala. A dalsi vec, vy co pouzivate, zaply jste pasy???Malej je oblecenej a ja ho proste do tech pasu nezapnu, nedosahnou mi k sobe ty vrchni a spodni pas!!!co to???a nejde mi to prodlouzit, vespod je to zatavene, ukoncene… a dalsi vec, jak zminujete vyse, zacaly se nam hrozne klepat a trast kolecka ta dal ode me, otocna, kolikrat se tak tresou, ze mi prijde, ze ten kocar ani nejede, ze jde jakoby tlak proti me
Tak nevim, zda toto reklamovat, nemam jiny na. jezdeni…
@pavlinna29 Kolečka je potřeba pořádně promazávat, tak to zkuste. Mohlo by to pomoct.
Najde se tu někdo, kdo je s kočárkem aspoň trochu spokojený?
Ja jsem s kocarkem hlubokym a s autosedackou naprosto spokojena
Se sportakem vlastne take, jen mi prijde maly, uzky, uvidim jak dlouho v nem budeme… ![]()
Ja jsem s kocarkem hlubokym a s autosedackou naprosto spokojena
Se sportakem vlastne take, jen mi prijde maly, uzky, uvidim jak dlouho v nem budeme… ![]()
S hlubokou korbou jsem byla spokojená. Sporťák je nedomyšlený a malý.
Hluboka korbicka je super, sportak horsi…vlozku jsme vyndali..je nam skoro 10 mesicu..zatim to jde…uvidime s fusakem.Dnes jsme reklamovali kolecka, no a byl nam udelan servis na cely „spodek“ a hned je to lepsi, doporucuju, pokud se vam neco nezda. Kupovali jsme primo v Depemu a byli na servis taky tam, skvelej pristup…Kdybych mela procentuelne vyjadrit, tak bych tomuto kocarku dala jako celku 70%…!
Já jsem s kočárkem určitě spokojená, přechod na sporták byla sice změna, ale po vyzkoušení jiných jsem se s chutí vrátila ke granderu. Prcek(9m) není žádný mrňous, ale krásně se tam vejde i s vložkou a i zimním fusakem. S odstupem bych možná volila jiný materiál potahů za nepromokavý, abych hned nemusela nasazovat pláštěnku, nelakovanou kostru protože se snadno poškrábe a kovové části mohou vrzat… ale celkově je super-barva, řiditelnost, váha, skladnost, spodní košík..
Ahoj, taky napíšu své zkušenosti s kočárkem Grander…asi jsme narazili na špatný kus
Používáme ho 11 měsíců. dítko má 10kg a jezdíme pouze ve městě, žádný terén…a zítra pojede na třetí reklamaci. V září praskl jeden kloub na konstrukci, v říjnu druhý a dnes praskla konstrukce, takže odpadla ta velká kolečka
Už jsme z toho kočáru tak zoufalá… Jsem zvědavá, co s tím?! Byla bych asi ráda, kdyby vrátili peníze..ale nevím, jak to budou posuzovat. Jestli 3 reklamace vlastně jednoho dílu kočárku - konstrukce, nebo prostě 3× jiná věc. Nemá někdo zkušenost s více reklamacemi a vrácením peněz?
@vanka6 píše:
Ahoj, taky napíšu své zkušenosti s kočárkem Grander…asi jsme narazili na špatný kusPoužíváme ho 11 měsíců. dítko má 10kg a jezdíme pouze ve městě, žádný terén…a zítra pojede na třetí reklamaci. V září praskl jeden kloub na konstrukci, v říjnu druhý a dnes praskla konstrukce, takže odpadla ta velká kolečka
![]()
Už jsme z toho kočáru tak zoufalá… Jsem zvědavá, co s tím?! Byla bych asi ráda, kdyby vrátili peníze..ale nevím, jak to budou posuzovat. Jestli 3 reklamace vlastně jednoho dílu kočárku - konstrukce, nebo prostě 3× jiná věc. Nemá někdo zkušenost s více reklamacemi a vrácením peněz?
Tak dneska nam praskla konstrukce tak:(..mazec prechazim silnici a z niceho nic praaask a zlomilo se to tak az se oddelily vetsi kolecka:((…budem reklamovat samozrejme:((((..ale je to mazec, jeste ze se male nic nestalo!!!