Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
To jste měli vážně pech na špatný kus. Já s tím naśím projela možné i nemožné a úplně bez problemů. Jezdila bych dál kdyby nám ho nějaký kretén neukradl ![]()
Ahoj holky. Tak pridam zase trochu informaci. V prosinci se nam bohuzel uz ve sportaku take stalo, ze se rozlomila konstrukce primo v kovovem svaru uprostred. Byla jsem zrovna na prejezdu, div jsem maleho nevysypala ven z kocaru! Odeslala jsem na reklamaci, vse rychle ochotne opravili a jeste mi seridili kolecka. Bohuzel ta nevydrzela moc dlouho a zase se mi cely kocar desne klepe
Uz jsem so koupila golfky a tesim se, az se udela hezky, ze presedlame a konstrukci Depemo opet odeslu k reklamaci…
@pavlinna29 je potřeba si hlídat co píšou - vnitřní a vnější rozměr… vzdy to píšou rozdílně ty obchody… když má 72 cm korbu vnitřní tak 85 je vnější…
Ahoj jinak kočár se nejmenuje už Depemo… ale TUTEK… jinak je naprosto stejný ![]()
prosím obnovte diskuzi ![]()
také jsem pro něj tak nějak rozhodnutá ![]()
On se jako Tutek prodával už v roce 2014, akorát v ČR to nebylo sjednocené. Co tak koukám po kočárech, tak stejnou korbičku teď používá docela dost značek. Podle všeho to vyrábí jedna továrna a x výrobců si na to plácne svoje logo
A původní Grander je zase obšlehnutý od jiného výrobce ![]()
@barbuchablond no mě paní rikal že je to novinka a že ani na netu ho nenajdu… no to by v tom byl čert ![]()
ještě koukám…Camarelo Art ( 10 - 12tis)… Maseratti (9500)… ale je to vše na jedno Brdo ![]()
ale tydle fakt super recenze
nyní za 11.000 kč…
Jestli obě myslíme opravdu Grander Play
https://www.malvik.cz/…lay-10209426
tak ten jsem kupovala 2014, navíc v Malvíku s 20% slevou z Maminky, takže ta cena byla opravdu snesitelná ![]()