Depemo Grander Play 10 Grafit

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
729
21.2.16 22:03

To jste měli vážně pech na špatný kus. Já s tím naśím projela možné i nemožné a úplně bez problemů. Jezdila bych dál kdyby nám ho nějaký kretén neukradl :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
6.3.16 12:56

Ahoj holky. Tak pridam zase trochu informaci. V prosinci se nam bohuzel uz ve sportaku take stalo, ze se rozlomila konstrukce primo v kovovem svaru uprostred. Byla jsem zrovna na prejezdu, div jsem maleho nevysypala ven z kocaru! Odeslala jsem na reklamaci, vse rychle ochotne opravili a jeste mi seridili kolecka. Bohuzel ta nevydrzela moc dlouho a zase se mi cely kocar desne klepe :-( Uz jsem so koupila golfky a tesim se, az se udela hezky, ze presedlame a konstrukci Depemo opet odeslu k reklamaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
25.8.16 13:47

@pavlinna29 je potřeba si hlídat co píšou - vnitřní a vnější rozměr… vzdy to píšou rozdílně ty obchody… když má 72 cm korbu vnitřní tak 85 je vnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
25.8.16 14:03

Ahoj jinak kočár se nejmenuje už Depemo… ale TUTEK… jinak je naprosto stejný :-)

prosím obnovte diskuzi :-)

také jsem pro něj tak nějak rozhodnutá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
25.8.16 14:14

On se jako Tutek prodával už v roce 2014, akorát v ČR to nebylo sjednocené. Co tak koukám po kočárech, tak stejnou korbičku teď používá docela dost značek. Podle všeho to vyrábí jedna továrna a x výrobců si na to plácne svoje logo :) A původní Grander je zase obšlehnutý od jiného výrobce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
25.8.16 14:46

@barbuchablond no mě paní rikal že je to novinka a že ani na netu ho nenajdu… no to by v tom byl čert :-)

ještě koukám…Camarelo Art ( 10 - 12tis)… Maseratti (9500)… ale je to vše na jedno Brdo :-)

ale tydle fakt super recenze :-) nyní za 11.000 kč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
25.8.16 15:49

Jestli obě myslíme opravdu Grander Play
https://www.malvik.cz/…lay-10209426
tak ten jsem kupovala 2014, navíc v Malvíku s 20% slevou z Maminky, takže ta cena byla opravdu snesitelná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí