Depemo Grander Play 10 Grafit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
25.1.15 17:53

Dekuju za prispevky i foto…tak ja nevim :-) Urcite budu rada i za dalsi. Porad jsem v rozpacich z te me korbicky. Mimi by se melo narodit unor/brezen, tak to se urcite chvili s fusakem vleze, nez bude teplo. No ale dalsi zimu uz si tam asi planovat nemam co :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
26.1.15 12:17

@pavlinna29 no já bych řekla, že nejdýl v listopadu už budete mít prcka ve sporťáku.. oni ty dětičky chtěj už potom koukat ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
28.1.15 09:09
:palec:

Holky, ktere pouzivate, prosim zmerte mi ten vnitrek korbicky, realne, kde lezi mimi,matracka.Dnes mi vyrobce napsal, ze 72cm je ten spodni dil vajicka a vrsek 82cm… Zajimalo me, jestli se tam totiz vejde fusak, ktery ma 85cm.Diky.P. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
28.1.15 20:19

Měřila jsem tam kde mimi leží je to 72cm a postupně nahoru se to rozšiřuje tzn. že 82cm je to úplně nahoře korby..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
29.1.15 12:34

Elik22 Dekuju! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
29.1.15 20:04

Tak jsem ho dnes objednala :) Uvidíme…těšim se, čas kvapí a mrňousek bude zanedlouho mezi námi. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.2.15 19:36

Ahoj holky, tak většina tu říkala, že rodí v lednu, tak se chci zeptat, když už využíváte kočárek, zda jste stále spokojené ;) Také mi padl do oka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
23.2.15 19:53

Ahoj..
Vcera nam byl mesic:-)…muzu rict, ze jsem spokojena..mame tu zeleno cerno cervenou kombinaci a vsichni nam ho chvali..jezdi se s nim paradne i v korbicce je dost mista…videla jsem i mensi…jedine minus, ktere vidim je vaha..Bydlime ve 3.patre bez vytahu a nosime ted v sestinedeli korbicku nahoru a na me je tezka..tak je to trochu slozitejsi..unese ji jen manzel zatim..Jinak vse oukey :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
23.2.15 20:19

@alulunka05 My máme taky ty veselé barvičky a mám radost, že mě zastavují lidi na ulici a chválí nám ho. To se nikdy těm maminkám s černým kočárkem nestane. :P
@pavlinna29 Já kočárek používám přes měsíc. A jsem naprosto spokojená. Místa v korbičce ještě dost a dost. Už se i lehce skládá do auta. Nikde nic nevrže a projede jakýkoliv terén. A navíc je dost vysoký, tak nebolí záda při ohýbání se pro miminko. :potlesk: Rozhodně bych neměnila. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
24.2.15 09:20

@JannaK
Hlavne je i uplne jiny nez ty co potkavame u nas ve meste a ani podobny jsme jeste nevideli :-)…a taky nam ho lidi obdivuji a hlavne pamatuji..je tak vyrazny, ze spousta lidi nas nezna, ale vi o tom kocarku jaky mame :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
24.2.15 10:31

@alulunka05 Přesně tak moje řeč… Každý si ho hned pamatuje. Když jsme ho ukazovali rodině na fotkách, tak koukali docela odmítavě, ale když jsme ho přivezli, tak ho obdivují i naše babičky a to je to „stará škola“. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.2.15 16:30

Jeee, tak to mám radost. Mně se právě také líbí, že je takový jiný. Těžší korbička by mi asi ani nevadila, protože bydlím ve zvýšeném přízemí, tak to ke dveřím mám 8 schodů. A skládá se snadno? A jak jste spokojené s košíkem :D :D :D To mám teda otázek :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
1.3.15 04:28

Zmackne se cudlik a slozis ho..zadna veda :).. A kosik za me super..myslela jsem, ze mi bude trochu vadit, ze je na zip a budu muset furt rozepinat, ale ukazalo se, ze je to prakticky, ze tam nikdo nevidi a za me je to takovy ja nevim jak to rict…jakoze nevidis nahazene veci..treba nakup atd..takove „cistejsi“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
1.3.15 10:45

@CURLY88 Korbička od podvozku jde odendat lehce a hned, podvozek mi šel první dva týdny skládat ztuha, ale pak se to „ochodilo“ a teď ho mám během 10 sekund naložený v autě. :) Jen občas bojuji s usazením autosedačky na ty adaptéry na podvozku, ty nesedí přesně, ale nakonec se vždy povede. ;) Ke košíku jsem byla taky ze začátku skeptická, ale nakonec je super a dost velký, pořád v něm vozím pláštěnku a adaptéry a ještě k tomu tam vždy přidám pohodlně i nákup a jsem ráda, že nikdo nevidí co si tam vezu. :dance: Jediná chybička je, že je košík docela špinavý od koleček, když je podvozek složený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
1.3.15 20:41

Je tu někdo komu by kočárek strašně skřal jako nám? :( celkově jsem z něj nadšená ale to vrzánó je děs :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí