Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dekuju za prispevky i foto…tak ja nevim
Urcite budu rada i za dalsi. Porad jsem v rozpacich z te me korbicky. Mimi by se melo narodit unor/brezen, tak to se urcite chvili s fusakem vleze, nez bude teplo. No ale dalsi zimu uz si tam asi planovat nemam co ![]()
@pavlinna29 no já bych řekla, že nejdýl v listopadu už budete mít prcka ve sporťáku.. oni ty dětičky chtěj už potom koukat ven
Holky, ktere pouzivate, prosim zmerte mi ten vnitrek korbicky, realne, kde lezi mimi,matracka.Dnes mi vyrobce napsal, ze 72cm je ten spodni dil vajicka a vrsek 82cm… Zajimalo me, jestli se tam totiz vejde fusak, ktery ma 85cm.Diky.P. ![]()
Měřila jsem tam kde mimi leží je to 72cm a postupně nahoru se to rozšiřuje tzn. že 82cm je to úplně nahoře korby..
Tak jsem ho dnes objednala
Uvidíme…těšim se, čas kvapí a mrňousek bude zanedlouho mezi námi. ![]()
Ahoj holky, tak většina tu říkala, že rodí v lednu, tak se chci zeptat, když už využíváte kočárek, zda jste stále spokojené
Také mi padl do oka ![]()
Ahoj..
Vcera nam byl mesic:-)…muzu rict, ze jsem spokojena..mame tu zeleno cerno cervenou kombinaci a vsichni nam ho chvali..jezdi se s nim paradne i v korbicce je dost mista…videla jsem i mensi…jedine minus, ktere vidim je vaha..Bydlime ve 3.patre bez vytahu a nosime ted v sestinedeli korbicku nahoru a na me je tezka..tak je to trochu slozitejsi..unese ji jen manzel zatim..Jinak vse oukey ![]()
@alulunka05 My máme taky ty veselé barvičky a mám radost, že mě zastavují lidi na ulici a chválí nám ho. To se nikdy těm maminkám s černým kočárkem nestane. ![]()
@pavlinna29 Já kočárek používám přes měsíc. A jsem naprosto spokojená. Místa v korbičce ještě dost a dost. Už se i lehce skládá do auta. Nikde nic nevrže a projede jakýkoliv terén. A navíc je dost vysoký, tak nebolí záda při ohýbání se pro miminko.
Rozhodně bych neměnila. ![]()
@JannaK
Hlavne je i uplne jiny nez ty co potkavame u nas ve meste a ani podobny jsme jeste nevideli
…a taky nam ho lidi obdivuji a hlavne pamatuji..je tak vyrazny, ze spousta lidi nas nezna, ale vi o tom kocarku jaky mame ![]()
@alulunka05 Přesně tak moje řeč… Každý si ho hned pamatuje. Když jsme ho ukazovali rodině na fotkách, tak koukali docela odmítavě, ale když jsme ho přivezli, tak ho obdivují i naše babičky a to je to „stará škola“. ![]()
Jeee, tak to mám radost. Mně se právě také líbí, že je takový jiný. Těžší korbička by mi asi ani nevadila, protože bydlím ve zvýšeném přízemí, tak to ke dveřím mám 8 schodů. A skládá se snadno? A jak jste spokojené s košíkem
To mám teda otázek ![]()
Zmackne se cudlik a slozis ho..zadna veda
.. A kosik za me super..myslela jsem, ze mi bude trochu vadit, ze je na zip a budu muset furt rozepinat, ale ukazalo se, ze je to prakticky, ze tam nikdo nevidi a za me je to takovy ja nevim jak to rict…jakoze nevidis nahazene veci..treba nakup atd..takove „cistejsi“…
@CURLY88 Korbička od podvozku jde odendat lehce a hned, podvozek mi šel první dva týdny skládat ztuha, ale pak se to „ochodilo“ a teď ho mám během 10 sekund naložený v autě.
Jen občas bojuji s usazením autosedačky na ty adaptéry na podvozku, ty nesedí přesně, ale nakonec se vždy povede.
Ke košíku jsem byla taky ze začátku skeptická, ale nakonec je super a dost velký, pořád v něm vozím pláštěnku a adaptéry a ještě k tomu tam vždy přidám pohodlně i nákup a jsem ráda, že nikdo nevidí co si tam vezu.
Jediná chybička je, že je košík docela špinavý od koleček, když je podvozek složený.
Je tu někdo komu by kočárek strašně skřal jako nám?
celkově jsem z něj nadšená ale to vrzánó je děs ![]()