Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den maminky, můžu se zeptat zda jste některá objednavala z Anglie kočárek? Našla jsem STOKKE XPLORY za 600 euro, dopravuje se do ČR lodí, ale chtějí 300 euro dopředu. Samozřejmě pošlou smlouvu, kterou podepisu, kopií jim zašlu zpátky a oni odeslou fakturu s číslem účtu kde zašlu 300 euro zálohu, a za dva dny přijede FeDex až na mou uvedenou adresu a při převzetí zaplatím zbytek. Myslíte že se tomu dá věřit? Manžel tomu moc nevěří, ale nemůžu najít žádné recenze. ![]()
Z anglie a plati se eurem?
No, mozna pro mezinarodni platby, ale zatim jsem se s tim nesetkala. I tech par veci, co jsme objednavali do CR jsem platila v GBP.
Muzes mi rict, co je to za firmu? Nikdy jsem se nesetkala s takovym pristupem.
Není tam název, jen se podepisují MGT.. :/.. Prostě chtějí euro tak nevím.. ![]()
@Špurinka tak mne nezarazi jen ta eura, ale i zpusob prodeje.. Moc komplikovane. I kdyby se jednalo o zprostredkovatele (treba nejakou dorucovaci agenturu), ktera by krome doruceni i nakoupila, tak proc ty obstrukce okolo. Proste zaplatim a obdrzim vyrobek i s fakturou.
Nezda se mi to, ale jdu googlovat to MGT ![]()
@Špurinka Upřímně, je šumák, v čem to chtějí zaplatit, ale pokud jde o prodejce nového zboží bez referencí a možnosti platby kartou (karetní společnost garantuje návrat peněz, pokud nedojde k předání zboží), tak to zavání. A u bazaru mají prodejci většinou nějaké hodnocení, u nováčka bych nekupovala.
Ale je to divne. Na tech strankach jsou odkazy na amazon, na facebook a dalsi. Zkusila jsem tyto dve zminene, ale na obou mi to hodilo, ze nenalezeno. Muzes mi hodit nejaky odkaz, odkud to chcete objednat? Nebo to chcete delat po telefonu ![]()
@Špurinka v anglii jsem nenasla nic. Museli by byt minimalne v nejakym telefonnim seznamu a to by se v google objevilo. Ale nenaslo mi to fakt nic..
Nemas ten odkaz, kde jsi k nim prisla?
Bohužel ho nemůžu najít..asi na to kašlu..přijít o 300 euro to na ně prdim ![]()