Teutonia 2014

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
48
8.8.14 10:16

Teutonia 2014

Ahoj holky,
může někdo doporučit kočárek Teutonia do terénu? Model 2014 nebo 2013? S korbičkou i sporťák. Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
670
8.8.14 10:47

Mám be you, kromě brzdy, která nefunguje od začátku, spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
8.8.14 10:56

A zvládne i bláto a sníh? Já koukala na bugaboo buffalo. Ten se mi líbí moc, ale nemá ruční brzdu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
8.8.14 11:57

Ruční brzdu využívám z prudkého kopce. V rozbředlém sněhu nic moc, ale pochybuji, že jiný kočár je lepší, bugaboo neznám, jen mi přišel, že má malá kolečka. Teutonka je velmi stabilní, fakt drží, ale třeba přehazovací rukojeť je nanic, nedá se s tím jet, když jsou velká kola vepředu, ani v tom sněhu to nijak výrazně nepomůže. Shrnuto - asi bych si ji zase pořídila, ale mouchy samozřejmě má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
8.8.14 13:12

My máme také be you a přehazovací rukojeť hodně používáme, v terénu se líp jezdí, když jsou velká kolečka dopředu. Je to sice horší na ovládání, ale my jsme si zvykli, také pomáhá případně zaaretovat kolečka.
S brzdou jsme také měli problémy a pomohlo promazání a je to o hodně lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
8.8.14 13:25
@kattkaaa píše:
My máme také be you a přehazovací rukojeť hodně používáme, v terénu se líp jezdí, když jsou velká kolečka dopředu. Je to sice horší na ovládání, ale my jsme si zvykli, také pomáhá případně zaaretovat kolečka.
S brzdou jsme také měli problémy a pomohlo promazání a je to o hodně lepší.

Jojo, mělo by to být do terénu lepší, ale mne to nesedí, ani když zaaretuji kolečka, takže jsem to přehazovala fakt párkrát… možná je to o zvyku. U kočárku se pak posune těžiště a strašně špatně se mi ovládá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
8.8.14 13:46

Děkuju moc za zkušenosti. To bugaboo má malé kolečka, ale typ cameleon. Teď to nové bugaboo buffalo by mělo být vyloženě terénní. Ale zase nemá tu ruční brzdu. Nevím, jak moc velký problém to je. :? Využíváte ruční brzdu hodně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
8.8.14 14:26

Tak měním názor…před pár týdny, když jsem kočárek chystala před odchodem do porodnice pro malou, praskla vnitřní deska u hluboké korby - ta, na níž je položená matrace. Volala jsem k výhradnímu dovozci a řekli mi, že tohle se nereklamuje, že to není výrobní vada, že se na to někdo pověsil nebo jsme na to něco položili v autě. NIc takového jsme nedělali, bylo to složené a uložené na půdě. Chtěla jsem, aby mi aspoň dodali tu desku (je to obyčejný papundekl, slisovaný papír, který podle mne zvětral!), abychom to mohli opravit a používat, ale to se NEDODÁVÁ, musím si objednat celou korbu. Nemusím asi psát, že korba ne několikatisícová položka.
Míním jim do Teutonie do Německa napsat a říct jim, že u tak drahého kočáru bych čekala minimálně lepší servis. Takže nemohu doporučit, u tak drahého kočáru by měly bát všechny části dostupné k opravě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí