Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím holky, prosím vás..v listopadu čekáme první miminko a přemýšlíme o kočárku mutsy evo urban. Máte některá pořízený tento kočárek? Díky moc
Máte zkušenost s Mutsy Urban Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy Urban RiderMy jsme ho poridili, dorazil asi pred tydnem
. Vyzkouseny je zatim jen v pokoji, takze nevim, jestli poradim s pripadnym dotazem.
@Pavlína36 to je přesně ten co chci…kolik vás prosím vyšel? Našla jste na něj nějaké recenze?
Podvozek, hluboká korba, sportovní sedačka,2× pláštěnka, fusak, UV clona, nánožník, taška a nafukovací kola = necelých 23 tis.
Recenze jsem hledala hlavně tady na emiminu. Každý kočár má něco, tak jsem se soustředila hlavně na ty negativní. Co si hlavně pamatuju:
1. nepruží, nehoupe - to mi ale u „městského“ kočáru bylo tak nějak jasné, proto jsme objednali ta nafukovací kola (to je jediná věc, která ještě nepřišla)
2. malá korba - nepřijde mi o nic menší nebo jiná než korby jiných kočárů, mimčo stejně nechce být v moc otevřeném velkém prostoru, počítám, že ji budeme mít cca listopad-duben
3.z košíku vypadávají věci, protože je nakloněný - mně mamka už šije takový návlek, takže s tím problém mít nebudu
4. prasklá plastová spona u kšírů - to byl starší model, co jsem viděla, takže nevím
co jsem vypozorovala já: přebalovací taška nemá cvoky na zachycení (v návodu totiž je, že by se neměla přes kočár vůbec dávat, že hrozí riziko převrhnutí), na hlubokou korbu není moskitiéra na míru, na sportovní ano (budeme mít mimo v hluboké přes zimu/jaro, takže to je mi jedno), nedělá se držák na pití speciálně na evo, ale já doufám, že ho vyrobí
, je dost široký podvozek, jestli ho chcete do výtahu, raději bych přeměřila.
tak snad to v něčem pomůže při rozhodování ![]()
Ahoj, já ho mám a jsem s ním celkem spokojená.
Co mi vadí: malá stříška u sportáku a občas drhnu košíkem po zemi.
Máme velké, dlouhé dítě a v korbě byl do cca půl roka bez fusaku, jelikož je říjnový.
Takže přes zimu v korbičce.
Dobrý den, mohla bych prosím poprosit o Vaši zkušenost s tímto kočárkem?? Četla jsem, že pěnová kolečka jsou nic moc, hned se do nich zapichují kamínky, kočárek celkově dost drncá a sportovní sedačka je dost malá/úzká a stříška taky, takže na dítě svítí, fouká a i prší někdy…
Je to pravda podle Vás?
Moc děkuji za odpověď.
@Pavlína36
Dobrý den, mohla bych prosím poprosit o Vaši zkušenost s tímto kočárkem?? Četla jsem, že pěnová kolečka jsou nic moc, hned se do nich zapichují kamínky, kočárek celkově dost drncá a sportovní sedačka je dost malá/úzká a stříška taky, takže na dítě svítí, fouká a i prší někdy…
Je to pravda podle Vás?
Moc děkuji za odpověď.
@lvi89
Kolecka jsou v pohode penova. Vyhoda je ze se nepichnou. A daji se dokoupit i nafukovaci ty zadni. Prislo mi ze u korby to vice drncalo ale neni to hrozny navic maleho to uspalo hezky.
sportak je mensi ale nevidim v tom problem aspon nemusime kupovat golfky. Maly se tam v poho vejde porad. Je mu 19m. A je velky. Striska je velka da se rozepnout zip. Akorat v leze moc nestini a to jsme resili slunecnikem. Na kazdem kocarku je neco. Ja s nim jsem spokojena a necham si ho na druhe mimi ![]()
Posilam foto strisky
a tasky pinkie na kocarek kterou jsem si dokoupila.
Nedavno jsem ho konecne poskladala
Ale prijde mi ze tim jak je skladaci tak je vsechno takove nejake povolene, no hengle se to, tak doufam ze vydrzí! Máte s tim nektera zkusenosti?
@Lucyyyyy Děkuji za pozitivní názor i fotečku…jsem zase trošku víc nakloněná k němu ![]()
Už jsem začala uvažovat, že bych koupila jen hlubokou korbička (ta se mi líbí mooc) a sporták pak až bude potřeba koupila nějaký jiný…ale zas si říkám, že ta sportovní sedačka už stojí jen o cca 3500 Kč víc…tak jestli to nezkusit i s ní a uvidím…něco bychom s ní odjezdili přes léto a do zimy by se vidělo (mám termín 1.11., tak počítám tak do dubna/května v hlubokém a pak sporták na léto)
@Ivi89
já si myslím, že budete spokojená. Já měla termín 4.11. a nakonec malý přišel 11.10.2013 tak to máme podobné
a byl tam půl roku v korbě a pak v poho ve sportáku, akorát na to léto bych doporučila clonu nebo slunečník
a toto léto už je velký, tak nebude potřeba nic
a zimu jsme taky zvládli ona zas taková velká nebyla
ted je mu 19m a stejně rád chodí než je v kočárku. ![]()
Děkuji za další fotečky..je fakt pěkný…no zatím jsem pro něj rozhodlá, ale uvidím ho asi až v červnu, to máme v plánu jet kde ho mají, tak jsem zvědavá a snad budu nadšená i potom ![]()
Hezký večer ![]()