Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky je tu ještě někdo kromě mě kdo zde na bazaru koupil použitý x lander červený za 2000? Bohužel jsem s hrůzou zjistila že obrázek patří nějaké panī na mimibazaru ![]()
Máte zkušenost s X-lander X3?
Přidejte zkušenost s X-lander X3A náhodou, jen čirou náhodou tě nenapadlo, že na MMB to bude ta samá prodejkyně jako tady? ![]()
Bohuzel neni stejny den ji totiz psala i kamaradka -ceka holcicku v zari a pani tvrdila ze ma kocarek stale volny ikdyz odeme ma uz zalohu - jinak bych se neptala nechtela bych nekoho ocernovat nepravem. A pokud by to byla ta sama pani tak je jednou z mostu a podruhe z hodonia?
V uvozovkach je 300 na postovne
(pro me ksou to ale treba 2 baleni Um ze)
V uvozovkach je 300 na postovne
(pro me ksou to ale treba 2 baleni Um ze)
Teda to je humus, nejen okradat lidi ale ke vsemu maminky! Maminy spojte se na SZ a pokud je to vazne ta sama pani, sla bych na policii. je to sice „par korun“ tedy jen prestupek ale resila bych to. Takove mezi nami nemaji co delat! ![]()
Tak já právě ještě nemůžu s jistotou říct jestli mě konkrétně paní okradla. Celou dobu komunikuje, potvrdila mi přijetí úhrady, odeslání kočárku atd. Nerada bych někomu ukřivdila, ale už je to minimálně zvláštní. V každém případě jestli se jedná o podvod tak já určitě nejsem z těch, kteří si to nechají líbit…
@Tereza84 píše:
Holky je tu ještě někdo kromě mě kdo zde na bazaru koupil použitý x lander červený za 2000? Bohužel jsem s hrůzou zjistila že obrázek patří nějaké panī na mimibazaru
a třeba paní nemá jen foťák a prostě si fotky jen „vypůjčila“ nedělala bych závěry moc předčasně.
Taky holky nedělám ukvapené závěry, pokud paní teda nemá foťák odkud by si pak vypůjčila ty fotky věcí které dále prodává. Přijde mi i zvláštní, že by těch kočárů měla stejných několik
. Kdo ví co pak může přijít v balíku. A pokud už uživatelka jančamamča zaplatila zálohu přede mnou, kočárek by už tudíž neměl být volný a slíben mě. A po mě už by nemohl být slíben mé kamarádce. Nechci teda nikoho očerňovat, ale je to opravdu zvláštní
No to je jedna věc, že si třeba jen fotku půjčila. Ale taky to vypadá tak, že zálohy byla vybrána od více uživatelek ![]()
Právě, já už ani nevím jestli bych ten balík bez kontroly jen tak přebrala… No nevím, ach jo - úplně jsem se do něj zamilovala ![]()
To nás bylo víc, když teď na tím přemýšlím, že mi psala paní že je cca 0,5 roku starý, a bez vady a za 2000
, no pokud přijde balík, má člověk právo na to ho rozbalit a případně vrátit. A pokud bych si fotku někdě vypůjčila, tak určitě ne někde na bazaru a každopádně bych to k inzerátu dopsala.