Kdo koupil červený X-lander zde na Bazaru?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
124
21.8.14 03:25

kdo koupil červený x lander

Holky je tu ještě někdo kromě mě kdo zde na bazaru koupil použitý x lander červený za 2000? Bohužel jsem s hrůzou zjistila že obrázek patří nějaké panī na mimibazaru :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s X-lander X3?

Přidejte zkušenost s X-lander X3
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17013
21.8.14 06:45

A náhodou, jen čirou náhodou tě nenapadlo, že na MMB to bude ta samá prodejkyně jako tady? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
21.8.14 06:54

Bohuzel neni stejny den ji totiz psala i kamaradka -ceka holcicku v zari a pani tvrdila ze ma kocarek stale volny ikdyz odeme ma uz zalohu - jinak bych se neptala nechtela bych nekoho ocernovat nepravem. A pokud by to byla ta sama pani tak je jednou z mostu a podruhe z hodonia?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
21.8.14 07:21

I já jsem zaplatila zálohu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
21.8.14 07:22

A Hodonín…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
21.8.14 07:22

Kolik jste zaplatila jestli to není tajné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
21.8.14 07:26

V uvozovkach je 300 na postovne :,( (pro me ksou to ale treba 2 baleni Um ze)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
21.8.14 07:26

V uvozovkach je 300 na postovne :,( (pro me ksou to ale treba 2 baleni Um ze)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.14 08:45

Teda to je humus, nejen okradat lidi ale ke vsemu maminky! Maminy spojte se na SZ a pokud je to vazne ta sama pani, sla bych na policii. je to sice „par korun“ tedy jen prestupek ale resila bych to. Takove mezi nami nemaji co delat! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
21.8.14 09:07

Tak já právě ještě nemůžu s jistotou říct jestli mě konkrétně paní okradla. Celou dobu komunikuje, potvrdila mi přijetí úhrady, odeslání kočárku atd. Nerada bych někomu ukřivdila, ale už je to minimálně zvláštní. V každém případě jestli se jedná o podvod tak já určitě nejsem z těch, kteří si to nechají líbit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
21.8.14 09:13
@Tereza84 píše:
Holky je tu ještě někdo kromě mě kdo zde na bazaru koupil použitý x lander červený za 2000? Bohužel jsem s hrůzou zjistila že obrázek patří nějaké panī na mimibazaru :cert:

a třeba paní nemá jen foťák a prostě si fotky jen „vypůjčila“ nedělala bych závěry moc předčasně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
21.8.14 09:21

Taky holky nedělám ukvapené závěry, pokud paní teda nemá foťák odkud by si pak vypůjčila ty fotky věcí které dále prodává. Přijde mi i zvláštní, že by těch kočárů měla stejných několik :-(. Kdo ví co pak může přijít v balíku. A pokud už uživatelka jančamamča zaplatila zálohu přede mnou, kočárek by už tudíž neměl být volný a slíben mě. A po mě už by nemohl být slíben mé kamarádce. Nechci teda nikoho očerňovat, ale je to opravdu zvláštní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
21.8.14 09:43

No to je jedna věc, že si třeba jen fotku půjčila. Ale taky to vypadá tak, že zálohy byla vybrána od více uživatelek :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
21.8.14 09:44

Právě, já už ani nevím jestli bych ten balík bez kontroly jen tak přebrala… No nevím, ach jo - úplně jsem se do něj zamilovala :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
21.8.14 09:51

To nás bylo víc, když teď na tím přemýšlím, že mi psala paní že je cca 0,5 roku starý, a bez vady a za 2000 :-(, no pokud přijde balík, má člověk právo na to ho rozbalit a případně vrátit. A pokud bych si fotku někdě vypůjčila, tak určitě ne někde na bazaru a každopádně bych to k inzerátu dopsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí