Kdo letí o víkendu na dovolenou?

9025
22.6.23 17:55

Kdo letí o víkendu na dovolenou?

Kdo z vás o víkendu letíte, jedete na dovču a nemáte ještě nic připraveno?
Dnes mě moje drahá maminka označila za blázna, jelikož v sobotu letíme a oni už mají zabaleno a my ne.
Já teprve dneska objednávala parking, pravda to byl trochu průser. Na deseti místech bylo už plno, až už mi bylo docela šoufl, že nebudem mít kde parkovat :mrgreen:.
Jinak mě tentokrát míjí cestovní horečka na kterou většinou trpím a balím hodně dopředu :mrgreen:
Pochlubte se tedy, kdo už má zabaleno?
:lol:
Téma je pro odlehčení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81479
22.6.23 18:35

Připravuji klidně půl roku dopředu, včetně vstupů a parkovišt. Ale alím až na poslední chvíli, až na výjimky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
22.6.23 18:35

Pokud odjizdime rano, balim den dopredu. Pokud az vecer, balim vetsinou ten den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21576
22.6.23 20:21

Jé, závidím, my si ještě musíme chvilku počkat. Já většinou dělám revizi věcí a seznam na dokoupení pár dní dopředu, den předem vše snesu na hromadu a večer nabalim do kufrů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
22.6.23 20:40
@nozu píše:
Jé, závidím, my si ještě musíme chvilku počkat. Já většinou dělám revizi věcí a seznam na dokoupení pár dní dopředu, den předem vše snesu na hromadu a večer nabalim do kufrů.

Rano nabijecka, hřeben, kartacky a deodorant a jede se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5657
22.6.23 20:42

Balim nekolik dni dopredu, at vim, co jeste vyprat/dokoupit. Jakmile neni vse tak, jak si predstavuji, hroutim se :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21576
22.6.23 20:53
@Bubla Bůčková píše:
Rano nabijecka, hřeben, kartacky a deodorant a jede se :mrgreen:

Přesně tak :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
22.6.23 20:58

Jinak za mě top letní a zimní seznam a mám klid. Mám tam přehled léků, minibaterka, pouzdro na mince…prostě různý vychytávky a to tam nahazim a mám to bez „mental load“,vidíte, po minule dovolené si musim připsat fáč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
22.6.23 21:36

My letíme v pondělí v podvečer a nemám zabaleno ani ň. Balit budu v nedeli večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42412
22.6.23 22:18

Já balím hodinu před odjezdem :oops: na větší akce se hecnu a dám to půl dne dopředu. Ale nerada :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
22.6.23 22:21

Letime v sobotu v šest rano, nemám ani tuk ale trosku jsi mě znervoznela teď 😂. Budu balit zítra od rána, času dost. Pasy peníze plavky pojištění parkování máme, zbytek se koupi. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
22.6.23 22:40

No tak jsem tedy lehce připravena. Zítra vyperu poslední oblečení. Letíme v sobotu večer. Mě tedy dnes trochu rozhodily ty obsazený parkoviště, to jsem v červnu ještě snad nezažila. Pojištění mám. Zítra koupím dálnici, protože na autě, kterým jedeme ji nemáme. Dnes jsem obstarala léky na předpis pro sychr. Pak jsem řešila jakou tašku si vzít na palubu. Co dětem do batůžů. Takže po založení této diskuze, jsem se konečně ujistila, že někam tedy letím a že zítra budu balit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
23.6.23 02:18

Balím pár minut před odjezdem z domova. Nejka jsem nikdy nepochopila potřebu, balit několik dnů předem. To lidi nepotřebují tolik dní spoustu věcí? :think:

• Citovat
  • Upravit
23.6.23 05:51

Většinou to odkládám tak dlouho, až skončím s budíkem nastaveným na čtvrtou ranní a zařeknutím se, že to tak příště už určitě neudělám. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
23.6.23 06:11

Já už jsem zpět bohužel :mrgreen: ještě den před odletem jsem měnila eura…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí