Doporučení hotelu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2276
18.6.23 14:17

Doporučení hotelu

Dobrý den všem :)

Chystám se s 16m synem k moři, ale nemůžu najít nic co by vyhovovalo všem požadavkům.

Ráda bych:

• písečná pláž (do 300m od hotelu)
  • all inclusive (ještě líp ultra all inclusive)
  • brouzdaliště
  • dětská herna
  • hřiště
  • aby byl hotel do 30km od letiště
  • Řecko, Turecko, Španělsko, Bulharsko, Itálie

Cena je mi jedno a jet bych chtěla poslední týden v červenci

Pokud jste někdo byl v super hotelu s takhle malým dítětem, tak vás poprosím o tip :D

Moc děkuji

Příspěvek upraven 18.06.23 v 20:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6174
18.6.23 14:30
@peta1003 píše:

Chystám se s 16m synem k moři, ale nemůžu najít nic co by vyhovovalo všem požadavkům.

Ráda bych:

• brouzdaliště
  • dětská herna
  • hřiště

Pokud jste někdo byl v super hotelu s takhle malým dítětem, tak vás poprosím o tip :D

Moc děkuji

A zkoušela jste přes Invii vyhledat? Tam dávám furt do 20 km od letiště, pláži do 50 metrů a je toho hodně vždy. Teď letíme na Djerbu a taky kousek od letiště, na pláži. Telemaque resort beach spa, vyhlášený kvalitou, jídlem, služby. Bulharsko koukněte hotel Riva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
18.6.23 14:58

Hotel Burgas beach v Bulharsku. Koukni na Invii. Je to uz par let zpet, dovolena s detmi bez chyby.

• Citovat
  • Upravit
16096
18.6.23 16:26

Můžu se zeptat, na co ultra all inclusive? To si kupují u nás starší kolegové, kteří se chtějí nalívat značkovým chlastem a cpát se pizzou a dortíky ve 2h ráno. Na dovolené s 16m batoletem si neumím představit, že mi nevystačí klasické all inclusive. :nevim:
Jinak doporučuju třeba Royal Son Bou na Menorce, tam je to hodně children friendly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
18.6.23 16:52

Kolik na to máte rozpočet a termín?

Bulharsko:
Sol Nessebar Bay/Mare
Djuni Royal Resort

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
18.6.23 17:24

@zrcadlo Já mám prostě ráda ultra all inclusive :D vám stačí normální a já se chci jít cpát ve dvě ráno pizzou a dortíkama. Dovolit si to můžu, protože měřím 176 cm a vážím 63 kg :lol: Každý to máme jinak. Jezdíme tak vždy a pokaždý jsme moc spokojený, tak to tak prostě chceme i teď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
18.6.23 17:28

Co kdybych se toho chopil já? Dovolené nerad hledám, ale mám rád adrenalin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16096
18.6.23 17:34
@peta1003 píše:
@zrcadlo Já mám prostě ráda ultra all inclusive :D vám stačí normální a já se chci jít cpát ve dvě ráno pizzou a dortíkama. Dovolit si to můžu, protože měřím 176 cm a vážím 63 kg :lol: Každý to máme jinak. Jezdíme tak vždy a pokaždý jsme moc spokojený, tak to tak prostě chceme i teď :)

Tak hodně štěstí, podle mě se tím ochuzujete o spoustu variant, protože řada hotelů ultra AI nenabízí, právě kvůli těm klientům, kteří se rozhodli, že když si to zaplatili, tak si to propijou. Přijde mi, že právě ty baby friendly hotely se zaměřují na trochu jinou klientelu, a ultra AI se tam moc neobjevuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
18.6.23 17:49

@zrcadlo já nevím jestli jste si četla dotaz pořádně, ale já tam psala all inclusive i ultra all inclusive, takže myslím, že se o nic neochuzuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16096
18.6.23 17:54
@peta1003 píše:
@zrcadlo já nevím jestli jste si četla dotaz pořádně, ale já tam psala all inclusive i ultra all inclusive, takže myslím, že se o nic neochuzuji :)
:roll: Nevím, jestli sis četla svou odpověď (na kterou jsem reagovala) pořádně, ale tam jsi psala „jezdíme tak vždy, tak to prostě chceme i teď“. Takže jestli se chceš cpát ve 2h ráno pizzou a dortíkama, tak hurá do toho a hodně štěstí…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6174
18.6.23 18:10
@peta1003 píše:
@zrcadlo Já mám prostě ráda ultra all inclusive :D vám stačí normální a já se chci jít cpát ve dvě ráno pizzou a dortíkama. Dovolit si to můžu, protože měřím 176 cm a vážím 63 kg :lol: Každý to máme jinak. Jezdíme tak vždy a pokaždý jsme moc spokojený, tak to tak prostě chceme i teď :)

Třeba to myslela paní kvůli batoleti, že ve dvě ráno budete spát a ne jíst, ne kvůli váze. Mám neteř a ta usínala s malou už v deset mrtvá ze sluníčka i z malé smaozřejmě. Utahaly se obě a ráno tradá výlet. Ona má dokonce 53 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16096
18.6.23 18:20
@nikitice píše:
Třeba to myslela paní kvůli batoleti, že ve dvě ráno budete spát a ne jíst, ne kvůli váze. Mám neteř a ta usínala s malou už v deset mrtvá ze sluníčka i z malé smaozřejmě. Utahaly se obě a ráno tradá výlet. Ona má dokonce 53 kg.

Ano, šlo mi o režim s dítětem, váha každého mi je opravdu ukradená ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24618
18.6.23 18:52
@peta1003 píše:

Ráda bych:

• brouzdaliště
  • dětská herna
  • hřiště

Moc děkuji

A cena?

Zakynthos hotel Poseidon Beach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
18.6.23 20:31

@zrcadlo Já jsem se v první řadě ptala na doporučení hotelu a ne na to jestli si mám vzít all inclusive nebo ultra all inclusive.
To si myslím zrovna vám může být jedno, když spolu na tu dovolenou nejedeme.
Jo a napsala jsem to do toho komentáře, protože jste měla potřebu o tom vůbec začít psát. Jezdíme tak vždycky, ale proto jsem do dotazu napsala i all inclusive, kdyby náhodou někdo mohl doporučit i takový hotel.
Každopádně Vám děkuji za doporučení hotelu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
18.6.23 22:53

@peta1003 Turecko, Belek, Susesi Luxory Resort. Možnost Ultra All Inclusive, dětský bazén, hotel se nachází přímo u písčité pláže, pozvolný vstup do moře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí