Last minute 2023

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.6.23 14:55

Last minute 2023

Zdravím, jaké mate zkušenosti s Last minuty loňského roku? Letos bychom to chtěli risknout. Nikdy přes CK nelétáme, ale letos bychom to zkusili pokud by byli last minuty za dobré ceny i v cervenci. Jde mi tedy o lasty v sezone, mimosezonu jsem si již shledla. Jsme dva a chtěli bychom se vejít do 30 tis. Máme zájem o destinace jako je Recko, jižní Itálie apod. Děkuji za vaše zkušenosti. :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3818
13.6.23 16:00

Tak do Řecka pro dva do 30 asi nesezenete, nevim jak Itálie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8621
13.6.23 16:16

Jedině snad super last, tedy odlet za den/dva. Už loni byly lasty cenově přepálené a výběr mizerný a letos je to ještě horší. Výhodou je, že jste jen dva, ale stejně… A roli hrají taky další požadavky, strava, odkud odlet atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.23 16:26

@zudina Tak to je bída :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.6.23 16:32

@Amalthea prave vůbec netuším, jak se lasty v sezone cenově pohybují. My obvykle létáme mimo sezónu na vlastní pěst. Ale letos nám to nečekaně vyšlo na červenec, tak zkousim něco levnějšího vymyslet

• Citovat
  • Upravit
1793
13.6.23 16:33

My jely na last autobusem na Korfu 12 dní, apartmán u moře, bez jídla za 6890 Kč, ale to je 10 let zpět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.23 17:19

@pocker Kez by takové ceny byly i dnes :D

• Citovat
  • Upravit
24992
13.6.23 17:42
@Anonymní píše:
@pocker Kez by takové ceny byly i dnes :D

tak jestli ti nevadí jízda busem a ubytko bez jídla, tak si hlídej last minuty od ck viktoria, tam bys ulovit mohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8621
13.6.23 19:11
@Anonymní píše:
@Amalthea prave vůbec netuším, jak se lasty v sezone cenově pohybují. My obvykle létáme mimo sezónu na vlastní pěst. Ale letos nám to nečekaně vyšlo na červenec, tak zkousim něco levnějšího vymyslet

Tak něco nacvakej do některé cestovky a uvidíš, co ti vyjede za nabídky, teď už se LM na červenec objevují. Letos je ještě enormnější zájem o letní dovolené než loni, takže už toho moc není a cestovky zájmu samozřejmě využívají a ty ceny za lasty napálí. Není to tak jak běžně, že se snaží něco doprodat, ale už nemají moc co doprodávat a zájem je velký, tak ty ceny jsou ještě výš. Ale to neznamená, že nic neseženete, určitě se něco najde, zvlášť když jste dva, nepotřebujete zázemí a atrakce pro děti atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.23 20:54

Koukni na České Kormidlo nebo Exim, ale to Řecko bývá dost předražené a o ničem, hledala bych jiné destinace…teď v červnu bylo i krásné Jordánsko v 5* za 14500 :)

• Citovat
  • Upravit
2721
13.6.23 21:02

Pokud by vám nevadil odlet z Německa nebo Vídně, budete mít téměř jistě lepší výběr i ceny. Teď jsem namátkově koukla na NaCesty, kde jsou právě nabídky i zahraničních cestovek, a v týdnu 22.-29. 7. mi tam vyjelo Turecko s odletem z Mnichova za cca 14000 Kč/os. all inclusive, což je asi nejlepší (skoro)evropská destinace z hlediska poměru cena/výkon.
Koupit letenky na poslední chvíli a jet na vlastní pěst asi moc nepřipadá v úvahu - aspoň jsem v posledních letech prakticky na nic výhodného nenarazila, i když občas se něco zajímavého najít dá i těsně před odletem, zatimco jet autem se dá kdykoli kamkoli - my se zásadně rozhodujeme během tak posledního týdne, občas i během posledního dne před odjezdem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí