Nemám s kým cestovat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.6.23 10:13

Nemám s kým cestovat

Ahoj,

od 28.6. - 16.7. Jsem si vzala v práci dovolenou. Jenže mi došlo, že nemám co dělat. Kamarádky mi neodjedou, jelikož buď stále studují, nebo si to nemohou dovolit.

Proto se ptám, není tady někdo, kdo by rád vycestoval aspoň na pár dní? :)
Je mi vcelku jedno, kde :lol:

Něco málo o mě:

21 let, pracuji v podnikání, zkušenosti s cestováním moc nemám, nejsem zadaná a ani těhotná, dokonce ani dítě nemám :D

Kdo se ozve, budu jen ráda a popřípadě se Vám ozvu do zpráv :) (Vložila jsem to anonymně, protože nevím, jestli na to vůbec někdo odepíše, tak ať se necítím trapně, že to tu visí)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
562
13.6.23 10:17

Ahoj,

máš facebook? Jsou tam různé cestovatelské skupinky a určitě by se Tvůj nápad někde ujal ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.23 10:22

@NEITIRI
Ahoj, zatím jsem našla jen jednu skupinku. Pokud bys napsala názvy těch dalších? Děkuji moc

• Citovat
  • Upravit
562
13.6.23 10:31
@Anonymní píše:
@NEITIRI
Ahoj, zatím jsem našla jen jednu skupinku. Pokud bys napsala názvy těch dalších? Děkuji moc

Tak tedy:

1. Cestování, Spolucestování, Cestovatelská seznamka
2.Cestujeme levně, bez cestovky a po celém světě
3.(Spolu)cestování
4. Cestovatelský svět - pro cestovatele a milovníky cestování
5. Spolucestující na dovolenou
6. Necestuj sám!
7. Hledám parťáka na cesty

No je tam toho dost. Já mám teda jednu hodně oblíbenou. Jmenuje se Stezka Českem. Jde o to, že okolo ČR podél hranic můžeš projít ČR kolem dokola. Většinou ale lidi nemají tolik času, tak to chodí na etapy.
Potkáš tam moc fajn lidi ( na stezce i ve skupině) a někteří Ti nabídnou během stezky i přístřešek. Nemusíš spát pod širákem, pokud nechceš či pokud na to nejsi zvyklá, po trase se dá najít fajn ubytování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
13.6.23 11:54

A proc nevyrazis sama? Prijde mi to lepsi, nez se prizbusobivat nekomu uplne cizimu, ne? Nic na tom neni, kup letenku, zabukuj hotel a vyraz treba do nejakeho evropskeho mesta ;) nebo po Cechach. Nebo si kup cely zajezd, jestli se bojis. Ja jezdim rada i sama a je to super, muzu si delat, co chci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
13.6.23 12:17
@Malina001 píše:
A proc nevyrazis sama? Prijde mi to lepsi, nez se prizbusobivat nekomu uplne cizimu, ne? Nic na tom neni, kup letenku, zabukuj hotel a vyraz treba do nejakeho evropskeho mesta ;) nebo po Cechach. Nebo si kup cely zajezd, jestli se bojis. Ja jezdim rada i sama a je to super, muzu si delat, co chci :)

S tím naprosto souhlasím. Prvně jsem jí to chtěla napsat taky, ale říkala jsem si, že jestli touží po společnosti, což je naprosto pochopitelné, tak jsou taky cesty, jak si to zařídit líp jak na emiminu.

Já teď nemám moc času cestovat někde sama, protože už cestujeme společně s mužem. Ale když jsem bývala ještě mladá a bez partnera a s kamarádkama jsme se nesešly na termínu, vůbec mi nevadilo si vyrazit bez společnosti.. Naopak jsem si právě užila, že se se svými zdravotními omezeními nemusím nikomu zpovídat a jít si vlastní cestou a nezdržovat nikoho svým pomalým tempem. A klidně jsem vyrazila i do toho lesa pod širák. Bylo to fakt super dobrodružství. Ráda na to vzpomínám. A kdo ví, třeba cestou někoho zajímavého potkáš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
13.6.23 12:27
@Anonymní píše:
Ahoj,

od 28.6. - 16.7. Jsem si vzala v práci dovolenou. Jenže mi došlo, že nemám co dělat. Kamarádky mi neodjedou, jelikož buď stále studují, nebo si to nemohou dovolit.

Něco málo o mě:

21 let, pracuji v podnikání, zkušenosti s cestováním moc nemám, nejsem zadaná a ani těhotná, dokonce ani dítě nemám :D

Kdo se ozve, budu jen ráda a popřípadě se Vám ozvu do zpráv :) (Vložila jsem to anonymně, protože nevím, jestli na to vůbec někdo odepíše, tak ať se necítím trapně, že to tu visí)

Svatojakubská cesta. Tam chodí lidé velmi často sami. Něco si o tom zjistí. Výhodou je, že tam můžeš jít kdykoliv a kudy chceš. Tras je mnoho, ubytování zajisteno.

• Citovat
  • Upravit
4383
13.6.23 13:09

Jak vycestuj sama ne? Lépe si to užiješ, nemusíš se nikomu přizpůsobovat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
13.6.23 13:12

Ja bych sla hned sama, ale mam vycitky vuci manzelovi. S nim to je fajn, ale potrebuji si odpocinout i od nej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
14.6.23 13:37

Já jezdím sama se psem :D nejlepší dovolená, co znám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2380
14.6.23 13:52
@Anonymní píše:
Ahoj,

Něco málo o mě:

Kdo se ozve, budu jen ráda a popřípadě se Vám ozvu do zpráv :) (Vložila jsem to anonymně, protože nevím, jestli na to vůbec někdo odepíše, tak ať se necítím trapně, že to tu visí)

V téhle věkové skupině se blbě hledá - 80 % lidí je na VŠ a mají milion možností (spolužáci, stáž, dobrovolnictví, letní škola - dovolená, kterou by navíc měli cálovat, když je tolik možností, kdy ti to jako studentovi zaplatí škola, moc lákavá není…). Plus přirozeně v tomhle věku spíš každý preferuje jet s partnerem… Ale jet sama je taky fajn, já tak jezdila - teda měla jsem to spojené s těmi letními školami, takže fajn lidi už byli tam. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24621
14.6.23 14:34

Já bych radši jela sama než s někým cizím, o kom nic nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
14.6.23 16:43

Jezdím sama s cestovkami typu Mundo, Kudrna, Alpina apod. Je fajn, že jsi ve skupině, je tam víc lidí, co jede samo většinou, je s kým mluvit a když nemáš náladu, tak se s nikým bavit nemusíš. A všechno máš zorganizovany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí