Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den, letíme s přítelem do Londýna na dovolenou a hledáme levné ubytování, tak jestli nemáte nějaké tipy a triky na levné ubytování. Předem děkuji.
Error 404 - NOT FOUND. Zklamu te, ale v Londyne nic jako levne ubytovani neexistuje. Jen drahe a jeste drazsi.
Premier inn, Holiday inn jsou docela levnejsi hotely, ale pocitej od £150 za noc. Koukni na booking, ale Londyn je ted drahy.
@Ad47 my jsme loni byli tady
Ale nevím, co je pro vás levné ubytování
Hotel veliký, na přespání stačil
@Ad47 píše:
Dobrý den, letíme s přítelem do Londýna na dovolenou a hledáme levné ubytování, tak jestli nemáte nějaké tipy a triky na levné ubytování. Předem děkuji.
Neexistuje, vzhledem k faktu, že to v dotazu zmiňuješ 2× to je pro vás asi fakt důležité. Nebylo lepší nejdřív omrknout noclehy a až pak lítat? 🤷🏻♀️
@Lenka76 píše:
Premier inn, Holiday inn jsou docela levnejsi hotely, ale pocitej od £150 za noc. Koukni na booking, ale Londyn je ted drahy.
Já teda vůbec nevím, protože v Londýně jsem byla před 25 lety jako teenager. Ale co mě zajímá, v Londýně nejsou hostely?
Par kliknutima jsem nasla za 20 liber/osoba nejaky krestansky hostel. Ty byvaji levne.
Ale bude dost zalezet na terminu, abyste se trefili do letenek.