Kdo má zde k dítěti asistenta pedagoga

Anonymní
5.6.18 17:11

Kdo má zde k dítěti asistenta pedagoga

Jak hodnotíte posun dítěte
pomohla mu jeho pomoc,
popř. kdo naznal že už není potřeba.
Syna stále chválí ale vždy ho raději doporučí.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jančakecalka
7.6.18 15:14
@Anonymní píše:
Jak hodnotíte posun dítěte
pomohla mu jeho pomoc,
popř. kdo naznal že už není potřeba.
Syna stále chválí ale vždy ho raději doporučí.

Zdravím.
Dcera ho měla od 2 pololetí v 1 třídě, původně ho měla mít už začátku školního roku, ale škola se k ničemu neměla i přes doporučení z SPC :roll: takže jsem si to musela zařídit vše sama.
Asistenci měla do letošního dubna.(2 třída)Ale, asistentka věčně suplovala v jiné třídě, ředitelka mi vždy jen na to řekla, že nemá lidi. :pocitac: Jako bych za to snad mohla já :roll: No, dceři to nepomohlo, naopak, její třídní na ní byla o to víc vysazená, takže jí známkovala v ždy v době, když asistentka nebyla ve třídě. :zed: No, výsledek je ten, že jsem dceři zařídila od letošního září jinou školu a od jara se učí holka doma se mnou.Do nové školy jezdíme jednou za 14 dní na přezkoušení. Holka je v klidu, víc se toho naučila, nová třídní jí chválí. Takže hodně záleží na škole a na jejich systému, ne vždy to funguje tak, jak má, bohužel pro to děcko.

• Citovat
  • Upravit
63
7.6.18 21:50

Tak to klobouk dolů jak jste to vyřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
8.6.18 10:31
@adcdefgah píše:
Tak to klobouk dolů jak jste to vyřešila.

Děkuji. No, ono mi ani nic jiného nezbyla, nechtěla jsem dcerka dál bojovala sama bez asistence, učitelka na ní byla vysazená, řekla jsem dost a začala jednat na svou pěst. Vyplatilo se to. dcera se zlepšila, do nové školy se už od září moc těší, měla možnost se seznámit se spolužákama, paní učitelku si oblíbila, takže jsme spokojené obě dvě.

• Citovat
  • Upravit
22939
25.6.18 19:44

Syn má v 1. třídě vlastně od začátku asistentku, s tím, že když byl nemocný ze začátku, tak šla zatím k jinému žákovi. Potom tam už zůstala a chvíli byl i bez asistentky.
To bylo tak 3 neděle, potom, ještě před vánocema dostal novou a všechno skvělý.
V té proluce pomáhala učitelka, pomáhali i děti, všichni prostě k němu byli vlídní a neposmívali se hlavně.
Teď na konci roku vidím, jak je šťastný, všechno mu jde a na příští rok bude mít asistentku znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí