Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojki zeny blizi se narozeniny meho syna mam zkusenosti jen pres cukrarny objednavam nekolikrat do roka plus koupim jeste v obchodech ale chtela bych vyzkouset nakej domaci krasnej mate nekdo tip…pecete dorty sem s nabidkami kujiiii ![]()
Najdi na fb Ostravské dortíky, peče luxusní dorty, ty nej co jsem viděla a i chuťově prý mňamka
Já mohu doporučit moji kamarádku. Sice to není Ostrava, ale pokud by nevadilo zajet do Sedlišť… Mohu jen doporučit, protože dělá dorty opravdu z másla, jsou vynikající chuťově. Ale hlavně můžu říct, že není drahá.
Pokud by jsi měla zájem, napíšu kontakt.
My, když necháváme u ní péct dorty, tak pro něj jezdíme 30km tam. A pořád se nám to oplatí. ![]()
Dobrý den,
tento rok taky hledám někoho kdo peče dort (svatební dort), v okolí Ostravy. @lenusek11111
Poradily byste mi prosím pěkně? ![]()
@Rykaja my měli ze Studénky, Mary's cake… Můžu doporučit úžasná prace, skvělá chuť
peče i koláčky a cukroví
Mě pekla paní Renata Gorolova, je tuším z Výškovic. Úžasný chuťově a vzhledově jsem si fakt dost navymýšlela a ve všem mi vyšla vstříc
koukněte kdyztak na dorty od gorolky, má tam nějaké ukázky, ale kontakt už nefunguje. Je na jinych stránkách, kdyztak poslu do sz, tady to nemohu sdilet.