Kdo peče dort Ostrava

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
138
9.11.14 15:41

kdo pece dort ostrava

Ahojki zeny blizi se narozeniny meho syna mam zkusenosti jen pres cukrarny objednavam nekolikrat do roka plus koupim jeste v obchodech ale chtela bych vyzkouset nakej domaci krasnej mate nekdo tip…pecete dorty sem s nabidkami kujiiii :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Mi24
9.11.14 15:46

Znám jednu užasnou pošlu kontakt SZ

• Citovat
  • Upravit
2992
9.11.14 15:51

Najdi na fb Ostravské dortíky, peče luxusní dorty, ty nej co jsem viděla a i chuťově prý mňamka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
9.11.14 16:02

Já mohu doporučit moji kamarádku. Sice to není Ostrava, ale pokud by nevadilo zajet do Sedlišť… Mohu jen doporučit, protože dělá dorty opravdu z másla, jsou vynikající chuťově. Ale hlavně můžu říct, že není drahá. :palec: :) Pokud by jsi měla zájem, napíšu kontakt.
My, když necháváme u ní péct dorty, tak pro něj jezdíme 30km tam. A pořád se nám to oplatí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
9.11.14 16:21

Kuji damy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.8.21 10:23

Kdo peče dort Ostrava 2021

Dobrý den,
tento rok taky hledám někoho kdo peče dort (svatební dort), v okolí Ostravy. @lenusek11111
Poradily byste mi prosím pěkně? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
4.8.21 10:40

Měli jsme od Jařabové
https://www.jarabova.cz/…odove-dorty/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
4.8.21 11:07

@Rykaja my měli ze Studénky, Mary's cake… Můžu doporučit úžasná prace, skvělá chuť :potlesk: peče i koláčky a cukroví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
4.8.21 13:23

Mě pekla paní Renata Gorolova, je tuším z Výškovic. Úžasný chuťově a vzhledově jsem si fakt dost navymýšlela a ve všem mi vyšla vstříc :palec: koukněte kdyztak na dorty od gorolky, má tam nějaké ukázky, ale kontakt už nefunguje. Je na jinych stránkách, kdyztak poslu do sz, tady to nemohu sdilet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný