Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky ![]()
Mám po Vás velkou prosbu a to ohledně - cyklistického oblečení pro muže (zimní).
Přítel se dopravuje do práce za každého počasí než napadne sníh a zimní dres mu dochází a ráda bych mu sehnala pod stromeček nový.
Koupil si cca před rokem kvalitní dres a k ničemu drolí se mu na určitých partiích tak bych měla prosbu kde by se dal najít i levnější?
V Lidlu mají často cyklistické věci, jsou celkem kvalitní za pár korun ![]()
Asi bych vsadila na Craft, pokud jezdí na kole za každého počasí, tak se to vyplatí.
Nebo Moira.
Tak my s přítelem máme nejoblíbenější craft a nebo senzor. Ale ciklistické oblečení v lídlu je taky fajn, pár kousků máme a bez problému. A špatnou zkušenost mám se sportful (hodně peněz a po pár použitích se mi začlo oblečení trhat a párat)
V Lidlu teď asi mít nebudou, mívají věci většinou jen podle sezóny, což teď není. Leda by se podařilo někde narazit na doprodej starých zásob, občas něco zbývá. Dobrou zkušenost mám s dámskými cyklokalhotami Craft.
@Jarýsek87 Levné věci mají v Lidlu, nicméně cena odpovídá kvalitě. Nejsou prostě tak funkční a materiálově příjemné jako od specializovaných „cyklo“ značek.
Záleží na tom, jak moc je tvůj chlap v tomhle ohledu náročný.
@kerrankin píše:
Taky bych doporučila Craft.Co se týče lidlu, nevím, jak je na tom s kvalitou, ale pravděpodobně nebudou mít cyklověci v listopadu…
Koukala jsem a mají jenom termoprádlo…
Pokud v tom jezdi denne, koupila bych naopak neco kvalitniho, od firmy, ktera se na cyklo veci specializuje. Ja bych si na kolo treba Craft nikdy nekoupila. Super obleceni dela Kalas ( kalas.cz ), specializuje se na cyklo. Jezdime v obleceni uz kolik let a je jak nove.
@Jarýsek87 Koukni na Axon. Ty mají dobré ceny, docela výběr a ještě ucházející funkčnost.
Manžel jezdí taky celoročně, ale ať koupím co koupím, nic prostě věčně nevydrží, pruměrně kalhoty rok a to se nesmí vysekat, bunda dva roky, dres krátký rok.Na léto je lepší toho mít víc, kvuli častějšímu praní, ale dá se říct, že nám nejvíce svědčí Craft
Muj chlap má funkční prádlo značky GWT, je původně pod pracovní oděvy, ale fakt super. Máme triko z Lidlu a musí ho nosit naruby, aby vůbec trochu odvádělo vlhkost, jinak mu zůstávala mokrá záda ![]()
Rozhodla jsem se že mu aspoň koupím tohle termoprádlo a později raději koupím něco kvalitnějšího.
://letaky.skrz.cz/lidl/lidl-od-10-11-do-16-11-2014?s_source=leaflet_server_detail&s_medium=web_desktop&s_campaign=listing&s_rank=affil&pv=23747683285469430&s_content=image
@Iveta1981 píše:
Muj chlap má funkční prádlo značky GWT, je původně pod pracovní oděvy, ale fakt super. Máme triko z Lidlu a musí ho nosit naruby, aby vůbec trochu odvádělo vlhkost, jinak mu zůstávala mokrá záda
To je pěkné teda ![]()
@ady01 píše:
Manžel jezdí taky celoročně, ale ať koupím co koupím, nic prostě věčně nevydrží, pruměrně kalhoty rok a to se nesmí vysekat, bunda dva roky, dres krátký rok.Na léto je lepší toho mít víc, kvuli častějšímu praní, ale dá se říct, že nám nejvíce svědčí Craft
Tp mi rekni, co kupujes/kupujete zdejsi diskutujici. Tchan je cyklista - ne zadny pseudo. Cely rok jezdi nekolikrat tydne okrouzky 50-80 km. Za ta leta, co ho znam, obeceni si nove nekupoval, vsechno mu drzi.
@marrlinka Hele, mě a chlapovi věci taky drží již mnoho let.
Co se obměňuje nejvíc jsou asi rukavice, pak kaťata (přeci jen se prošoupnou) ale termoprádlo (moira), dersy a svrchní teplá vrstva drží.