Dárek k Vánocům pro 2.5l

8.11.14 07:41

darek k Vanocum pro 2.5l

Holky poradte co kupujete 2.5l detem k Vanocum? Uz nejake hracky mame spis premyslim o kreativnich? Poradite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sad 1
8.11.14 07:56

Já budu kupovat dcercedřevěnou vláčkodráhu, panenku Barbie, líbí se jí, nové boby pro nás obě, a miluje ty dřevěné skládačky a puzzle, tak to. Vím, že ještě dostane batůžek, a jiné věci. Podle mě nesmrtelné jsou ty vláčkodráhy a puzzle. Měla bych možnost ji dát Lego, ale to ji nebere, tak nechávám ve skříni, třeba příští rok :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8.11.14 07:56

Mam stejny problem. Synovi budou v dudnu 3 roky a taky premyslim, co k vanocum. Hracek ma milion, ale vubec nevim, co uzitecnyho koupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
8.11.14 07:59

Prtavka (2r 2m) dostane k Vanocum kocarek a panenku, navlekaci drevena zviratka (neco jako maxi koralky), svitici zelvicku a pak napul s petiletou segrou velkou drevenou kulickodrahu a domecek pro zviratka ;)
Hodne kreativni veci dostane ta petileta, preje si fotak, velkou modelinu s cukrarnou, pak dostane knizku se samolepkami, drevene siticko a dve hry ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.14 08:00

@sad 1 vlackodrahu uz jsem koupila, lego ho taky nebavi ma plnou krabici od svagrove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.14 08:03

@MilijonDolarBejby To je stejny i u nas hracek ma plno a vubec si nehraje. Nejvic ho zajma nas tablet. Chtela jsem koupit Pohadkovy kaminek ale ctu ze ma tolik reklamaci tak 1800 jenom tak se mi nechce vyhazovat kdyz muze divat na pohadky i s tabletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
8.11.14 08:04

V tomhle věku- " těsta", barvičky- prstovky, vodové. Jinak prcka z toho keativního nic moc nebavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
8.11.14 08:05

@Aliik dala bys sem prosím odkaz na ty navlíkací zvířátka nebo ty korálky? To neznám a zajímalo by mě to, zní to fajně. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
8.11.14 08:06

@Aliik modelina s cukrarnou libi i me :) Jeste me napadla magneticka tabule s obrazkami, cislama a z druhe strany na psani kridou, tu asi taky objednam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1581
8.11.14 08:07

Nasi certici bude na Vanoce 2,5 a mame pro ni odrazeci kolo a takovou modelinu s vykrajovatkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
8.11.14 08:08

Jsem na minitabletu a nejak mi nejde dat odkaz, ale staci zadat do googlu Drevena provlekacka farma. Pripadne jsou i auticka a jine ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.14 08:08

@irenakovarova malej si hraje s autama a jezdi na odrazedle, ale toho vseho ma fakt dost. Chtela bych neco poradnyho, treba na spravny vyvoj a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
8.11.14 08:13

Malej bude mit 2roky a 4m, tak dostane lego, velke bagr, stolek se zidlickama, obleceni, detskou vrtacku, puzzle, drevenou skladacku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
8.11.14 08:26

My dostali pred mesicem typ, ze v hrackarne Wiky jsou az 50% slevy na hracky, tak jsme tam nasemu triletymu koupili toto…, ty ceny co jsou u toho neplati, byly polovicni :) jeste se mu neco koupime, ale zatim mame tohle :)

http://www.wikyhracky.cz/…m-10224.html

http://www.wikyhracky.cz/…ry-7608.html

http://www.wikyhracky.cz/…5-m-415.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
8.11.14 08:37

Tak ja mam zatim batuzek, ktery si moc preje, vice kosticek od Lego Duplo, malou panenku malickou s pejskama na voditku, rozkladaci panenku matrjosku-mne hrozne bavila jako malou a ji ted u babicky taky. No a s babickou koupime napul zrejme firstbike nebo tak neco-jeste nemam prozkoumano. Libi se mi ty dreveny puzzle-poslete nejake odkazy na konkretni typy? Jeden z darku dostane az v lednu jako od narozene sestricky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný