Zkušenosti se svatebním obchodem JJ's House

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
mrs.gendy
6.11.14 17:16

JJ's House

Nemate nekdo zkusenost s internetovym obchodem JJ'sHouse? Popripade s jinym, kde se daji koupit svatebni saty za rozumnou cenu? Mam vybrany jedny specificke, kvuli svatbe v zahranici, takze vas prosim o recenzce ci doporuceni.

Pozn. V kamenych obchodech vazne nemaji, to co hledam :mrgreen: a nechci je shanet na posledni chvili primo na miste.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
785
6.11.14 17:44

Tento řetězec je v USA-mají krásné a kvalitní oblečení za úžasné ceny. Radím sehnat někoho, kdo ti šaty přiveze. Přes net nemám zkušenost. U nás se tuším pod touto značkou prodává golfové oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
6.11.14 17:53

Tak to urcite nikoho nesezenu.
mam na mysli takove saty… :think: hlavne dlouhe rukavy a krk taky nejlepe zahaleny

• Citovat
  • Upravit
Ge
1032
6.11.14 18:56

Objednavala jsem si od nich spolecenske saty pred dvema lety. Cekala jsem na ne mesic, pry je siji podle objednavek a nemaji skladove zasoby. Spolecnost je registrovana v USA, ale prisly mi z Ciny a platila jsem clo (ziju v UK) Saty krasny, ale bacha na prevod velikosti! moje byly jaksi vetsi, moje chyba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
6.11.14 19:27

A na kolik to s tim clem vyslo? Pokud by to byla palka, tak to uz bych asi radsi nechala az na miste :think:

• Citovat
  • Upravit
30.5.19 22:46

pozitivní zkušenost

Ahoj, mám zkušenost s eshopem jjshouse.cz . I přes varování naší obchodní komory, že není dohledatelné sídlo firmy a zaslané peníze se nemusejí nikdy vrátit, jsem to riskla. Byl to očistec než přišly, je to na dlouho. Šaty dorazily, jsou krásné ale doporučuji -nedržte se tabulky. Šaty byly minimálně o velikost větší, objednala jsem velikost L (prsa 93, pas 75, boky 101 cm) bežně nosím M. Po zabrání jsou moc krásné. Je možné je odeslat zpátky a vyměnit, ale je to příliš nákladné a hlavně hrozně zdlouhavé. Šaty stály 4.552 Kč a s doručením 5.105 Kč. V půjčovně mi nabízeli šaty za 15.000 :lol: Na Polské tržnici byla běžná nabídka od 1.800 do 2.500 Kč Nedorazili z USA jak tu někdo uváděl ale z Hong Kongu. Mají tam také krásné doplňky, ale většina se dá sehnat na wish za minimální cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.19 23:19

vybírají si jen hezké recenze

Zveřejňují jen recenze, které se jim hodí. :cert:. Napsala jsem jen průměrné hodnocení. Nebyla jsem spokojená s velikostí a dobou dodání. Nevěsty jsem upozornila, že krajka na šatech po pár hodinách řeže v podpaží. Recenze která byla dohledatelná včetně fotografií zmizela do 24 hodin :pocitac:. Ano, byla v češtině ale to by jim nemuselo vadit, kvalitních fotografií od zákaznic je tam málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
12.9.19 17:15

Zklamání

Tak já si objednala boty, komunikace s e-shopem byla fajn i doba dodání byla perfektní. Ale jedny boty přišly o dvě čísla větší a druhy se rozpadají na noze :nevim: Takže hrůza a kvalita žádná. Bohužel, je to :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
28.6.21 07:42

Obnovuji diskuzi. Ma nekdo zkusenost s timto eshopem? Zjistila jsem ze je na COI vedeny jako rizikovy, ale nasla jsem recenze cca 5 mesicu zpet, kdy si tento eshop zeny chvali, tak nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.21 08:24

Doporučuji na svatební šaty Polskou tržnici. Čekání s jjshouse je fakt nekonečný… slibují siti na míru ale pochybuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.9.21 20:33

Velikost šatů z JJshouse

Ahoj holky, prosím Vás mohl byste mi někdo poradit ohledně velikosti šatů z JJshouse? Mám jedny vyhlédnuté, ale nevím jakou mám zvolit velikost. Běžně nosím S, ale teď váhám neboť jsem v recenzích od někoho četla, že je lepší zvolit velikost menší, ale zase se obávám, aby mi nebyly malé. Moc děkuji za radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.9.25 09:52

Šaty JJ's House

Mám velmi pozitivní zkušenost. Hledala jsem svatební šaty, ale jsem starší (47), takže jsem nechtěla jít za princeznu a ideálně si šaty ponechat pro slavnostní příležitosti. V Čechách je v tomto směru nabídka mizerná. Objednala jsem, a pak si teprve pročetla zahraniční recenze a zhrozila se. Tak čtvrtina recenzí je negativních. Navíc mi došlo, že budu muset platit clo a DPH. Měla jsem hrozné nervy, ale všechno proběhlo úplně v pohodě. Nebyla jsem si jistá, zda by mi seděly jejich konfekční velikosti, takže jsem zadala vlastní míry a nechala ušít podle nich. Takové šaty nemůžete vrátit. Usoudila jsem, že vrátit bude stejně moc složité, clo a daň bych stejně nedostala zpět. Takže to je risk, který musíte vzít v úvahu. Šaty přišly za 3 týdny. Netuším, jak to, ale přes celmici to nešlo, takže cena supr. Sedí perfektně a kvalita je výborná. Příště bych do toho šla zas. Mají úžasný výběr. Řekla bych, že recenzi píší častěji naštvaní zákazníci. Drtivá většina asi bude spokojená.

Příspěvek upraven 21.11.25 v 09:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3012
25.9.25 10:33
@vlasakb píše: Více

Lidi by určitě mnohem víc ocenili foto šatů které dorazili, než produktové foto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.11.25 09:43

@Kryptozoo OK, přidala jsem, ne každý se chce vystavovat, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3012
21.11.25 10:06

@vlasakb Původně jsem myslela fotku šatů na ramínku, ale tohle je pravda ještě lepší : )
Vypadají opravdu dobře a moc ti sluší/slušely :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný