Kdo se vyzná v pračkách, prosím o radu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kdo se vyzna v pračkach prosím radu
Ahoj,
je tady někdo kdo se vyzna pračkach?? Opravdu se vyplatí investice do Miele??
Chtěla bych pračku: předni plněni, min. 7kg, 1400otaček, odloženy start, kratky program..
Uvažovala jsem o pračce LG s parou…
Dneska jsem, ale byla v Expert electro.. a tam byl celkem znaly pan (prodavač) a říkal, že LG neni moc dobra volba, že když už volil by Siemens nebo Bosh..
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
LG parní neznám, nemám zkušenost, nicméně klasickou LG už mám pár let a rozhodně bych neměnila! Je úžasná, nedám na ni dopustit. Naopak moje mamka měla Siemens a věčně nějaký problém. Až budu jednou zase kupovat pračku, půjdu rozhodně zase do LG.
Příspěvek upraven 23.05.16 v 14:05
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veruka85 máme LG osm let, pere denně, nemůžu si stěžovat, je hodně tichá, neměnila bych. Nevím jak je to s nimi teď, jestli se nějak nezhoršily? Co člověk to jiný názor, s takovou si nikdy nevybereš
prostě jít, být rozhodnutá že tu pračku beru a odejít, neposlouchat co ti prodavač říká ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme LG koupili před rokem. Nemá řemen, ale má na bubnu motor a tím dělá pohyb pračky. A? neměnila bych. Má teda,,jen´´ 1000otáček, odložený start a program Cotton 30 a tam ti to na třicet vypere pod 30 ![]()
- Citovat
- Upravit
O LG nám řekli to stejný, ale narozdíl od vašeho prodavače ti naši moc nedoporučovali ani Bosch, resp. Bosch ano, ale Made in Germany. Ty to mají napsaný i na přední straně. Ty, který to nemají, jsou snad z Turecka atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, které máte LG můžete mi prosím napsat jakou máte..?
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme teď fungl novou LG, máme ji asi měsíc (byla akce v Electroworldu) a je skvělá! To tichoučký praní!
A otáček má 1400 a to je vážně rozdíl v suchosti oproti INDESITce, co jsme měli předtím. Máme: LG F 1480 QDS
Stála 13 tisíc ![]()
Jo a tak krásně hraje když dopere!
hihi
Jako designově myslím, že hezčí nenajdeš (to jen tak mimochodem). Akorát ta dětská pojistka má dobrou mouchu, ale holt nikdo není dokonalý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mau-mau píše:
My máme teď fungl novou LG, máme ji asi měsíc (byla akce v Electroworldu) a je skvělá! To tichoučký praní!A otáček má 1400 a to je vážně rozdíl v suchosti oproti INDESITce, co jsme měli předtím. Máme: LG F 1480 QDS
Stála 13 tisíc
Jo a tak krásně hraje když dopere!
hihi
Jako designově myslím, že hezčí nenajdeš (to jen tak mimochodem). Akorát ta dětská pojistka má dobrou mouchu, ale holt nikdo není dokonalý
jojo to je ta s tou párou jak jsem psala v úvodním příspěvku.. ![]()
ale vezmu si asi tuto..myslim, ze to stači..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veruka85 píše:
jojo to je ta s tou párou jak jsem psala v úvodním příspěvku..![]()
ale vezmu si asi tuto..myslim, ze to stači..
http://pracky.heureka.cz/lg-f-1489-qd/
Hele, ta pára není žádná nutnost. Zkusili jsme v tom vyprat něco jen začmouděný z hospody, dali jsme tam pár kousků oblečení, co jsme měli na sobě, a stejně něco bylo cítit i tak.
(Zřejmě moc agresivní hospoda
) Jako hodí se to, když to náhodou chceš využít, ale určitě bych se tím zásadně neřídila při výběru. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mau-mau na co třeba využiješ to praní v páře? šlo by to třeba na obleky? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pvmr píše:
@mau-mau na co třeba využiješ to praní v páře? šlo by to třeba na obleky?
jo, asi šlo, ale nedává se tam žádný prostředek, odstraňuje to jen pachy.
A vyndáš to fakt suchý a není to zmačkaný, to je gut ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mau-mau píše:
@veruka85 A koukám podle recenzí, že taky hraje![]()
mě už se z toho zkoumani všech praček motá hlava
a ta melodie je moc hezká.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit