Kdo se vyzná v pračkách, prosím o radu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15811
28.6.13 21:51

@mau-mau hmm 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
28.6.13 21:51

@mau-mau @veruka85 na mě ta stará pípá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
28.6.13 21:53

@veruka85 Nasi maji LG a v pohode, my mame Whirpoolku 5 let a taky v pohode (tuky tuky tuk )nebo opacne :) :) podle me to zalezi i na kuse, koupis si Bosh a za tyden na ni neco nepujde a koupis si LG a pujde ti v pohode 15 let…:) A jinak tomu co kde rikaji prodavaci osobne moc neverime, ridime se svym instinktem..:)a znacce Siemens nejak moc neverim…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
28.6.13 22:22

@veruka85 My máme tuto: http://www.lg.com/…hing-machine, už se ale neprodává. Nicméně jak jsem psala, spokojená jsem s ní hodně. A melodii hraje taky. :mrgreen: Na našeho malýho je to jako hadr na býka, jak to slyší, tak hned letí a zapíná pračku znovu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
28.6.13 22:24

Být tebou, zaměřím se na recenze na netu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
28.6.13 22:48

Taky doporučuji AEG. Dělají i s konvertor motorem!!! To bylo pro mě hodně důležité. Mám objednáno a v úterý dorazí. Kupovala jsem před 5 lety AEG pračku i sušičku a byla jsem nadšená. Obě zůstaly u manžela a já si jdu kupovat opět stejnou značku. Už tenkrát a pračka nebyla vůbec slyšet - a to měla uhlíkový motor. Nedokážu si představit, jak tichá bude s konvertor motorem. Těším se moc! A má i páru a jiné vychytávky. A je na 8 kg. Níž bych nešla. Otáčky jsou důležité pro úsporu energie při sušení v sušičce.
Zvažovala jsem i Miele, ale nakonec jsem od ní upustila z jediného důvodu - mají šíleně drahý servis a náhradní díly. Kdyý se mi podělá pračka ve stejné třídě jako Miele, ale bude za 15tis., nebude to bolet tak, jako kdyby se podělala Miele za 35 a víc :think: Nedělá mi problém připlatit si za kvalitu, ale v tomto případě jsem opravdu couvla, protože podělat se může i ta nejlepší značka a já nejsem tak bohatá, abych si mohla dovolit dávat desetitisíce za náhradní díly a tisíce za servis :nevim:
Budeš k pračce kupovat i sušičku? Já jsem se hodně při výběru pračky řídila i tím, v jaké kvalitě jsou kompatibilní sušičky. A opět mi nejlíp vyšla AEG (kromě Miele, samozřejmě ;) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
13.7.13 09:17

Ahoj, prosim, detska pojistka na pracku dokoupit nejak predpokladam nelze, musi byt rovnou zabudovana?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí