Kdo už máte po dovolené?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1793
18.7.23 16:19

Kdo už máte po dovolené?

Ahoj holky, kdo už máte po dovolené? A jen vzpomínáte na krásné chvilky.. Jak se Vám dovolená povedla a byla podle vašich představ? Kde jste byly a kolik vás to všechno stálo?
Ty co teprve dovolená čeká, jen tiše závidím 8)
My byly letos Chorvatsko Hvar a Pag na deset dní, stálo nás to všechno jako benzín, poplatky na cestách, trajekt, pojištění, ubytování a jídlo 40 tisíc Kč pro 2 dospělé a 2 děti. Splnilo vše podle očekávání a další možná až za rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anais Brno
18.7.23 16:46

Letos klasická dovolená nebude…pojedeme jen k rodičům do Beskyd, táta je po operaci srdce, tak budeme relaxovat prací a dopomoci rodičům. Ale vzhledem k tomu, že je to taky typická dovolenkova destinace, tak se můžeme cítit jako luftaci :mrgreen:
Ale nějaký výlet, kolo, brusle, koupák, grilování snad bude…

• Citovat
  • Upravit
7228
18.7.23 16:59

@pocker já se teprve rozkoukávám a pomalu začínám plánovat ;) mám dovolenou až v 2.pulce srpna a momentálně se dohadujeme jestli auto nebo letadlo a jestli Itálie nebo Chorvatsko;)

Dovolená na 10 dní 40 tisíc je dost dobrá cena ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28693
18.7.23 17:23

My byli na par dnu na Morave a musi to stacit. S detma si k mori netroufam :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9017
18.7.23 17:32

Máme za sebou dvě už. Mallorca a Maďarsko. Ceny psát nebudu, to si najde každý sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
18.7.23 17:34

My se dnes v noci vrátili z Turecka. Klasická resortová dovolená, poprvé jsem jela sama se třemi dětmi ( 5 - 10 let) a bylo to super. Dokonce mám pocit, že jsem si i odpočinula a nepotřebuju další dovolenou na zotavenou. A to dost lidí z mého okolí zvedalo obočí, že jedu sama s dětmi. Začátkem prázdnin jsme byli ještě kempovat na šest dní, taky super… Na dovolenou autem si ještě sama netroufám, chtěla bych do Polska, tak třeba příští rok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15782
18.7.23 17:35

Já se z jedné vrátil, abych pajdal na další. Pak se budu těšit na zimu, mám teplot nad 20°C plné zoubky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
18.7.23 17:36

My taky letos klasickou dovolenou mít nebudeme. Ne u moře. Maximálně u rodiny přespíme. Zatím jen odpočíváme na zahradě ve vodě. Je to kaluž obyčejná. Ale bohatě stačí na osvěžení. K večeru procházky se psem, kolo. Návštěvy průběžně. Není to pod stanem, ale spáváme teď i venku někdy na zahradě. To je taky adrenalin. Chceme na výlety. Ale to odkládáme, až nebude takové horko. Zatím to na pokazení počasí nevypadá. Spíš v srpnu. Odmítám se někde plahočit v tolika stupních. Máme to mimino, které mám v profilovce a my ho zatím nechceme dávat nikde na hlídání. Proto není letos moře. Ještě je v pubertě. V horku na výlet ho tahat nebudeme. Plus je nějaká práce plánovaná kolem domu. Tak musíme být k dispozici zedníkovi. Takže my máme dovolenou odpočinkovou, relaxační. Ale příští rok chceme Itálii nebo Chorvatsko. Jen zas budou dohady. Já chci po vlastní ose a klidně něco vařit. Nedělá mi to absolutně problém a nevidím časovou ztrátu. Muž zas bude potřebovat all…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
18.7.23 17:37

A odděleně dovolenou nechceme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
18.7.23 17:46

My byli na Kofru, bylo to bozi. Domu jsem se tesila, ale ted bych letela zas nekam. Dcery leti v srpnu na Kos zavidim jim :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
18.7.23 17:55

Zatim jsme byli neplanovane tyden ve Spanelsku, sama s klukem poletim urcite nekam k mori na klasickou valecku, uvidim co najdu v LM a pokud manzel jeste najde trochu volna chceme jet zase k Baltu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76280
18.7.23 18:10

Já byla týden v červnu na Mallorce, cena byla příznivá, bylo to fajn, ale asi 3 dny byly v moři chaluhy nebo řasy, bylo jich neskutečné množství a sprcha na pláži nebyla,
příští rok pojedu zase mou milovanou Itálii busem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16100
18.7.23 18:23

Taky máme už po, 14 dní ve Španělsku. Teď už máme rozplánované celé prázdniny, resp. děti, takže už jen logistika praní a balení a vypravování zase někam jinam, já si šetřím dovolenou na Vánoce, takže už max. někam na víkend. Když bude hezky, tak zajedeme v září na prodloužený víkend k Baltu, jen se tak projít a nadýchat čerstvého vzduchu.
Ale pro mě jsou prázdniny už to, když si utrhnu čerstvé rajče a rovnou do pusy (bez umytí :oops: ), a maliny a borůvky ze zahrady, a když mi nad kytkama lítají motýli a včely. Takže si teď užívám, jen ta tráva je už úplně spálená a kropit asi nemá moc smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
18.7.23 18:31

U nás letos dovolená neklapne, na stěhování a vybavení pokojíku a dalších nezbytností do bytu padli úspory kterých jsme moc neměli tak teď se musíme finančně vzpamatovat :D
Máme tu v okolí dost vyžití, nádherná příroda a koupání :srdce:
K moři máme v plánu letět tak cca za dva roky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
18.7.23 20:05

My byli 10 dní v Alpách jak v Rakousku tak ve Slovinsku. Ferraty, vícedenní trek v horách, koupačka v jezerech. Dva dospělí a dvě větší děti cca 32 tis. Byla to paráda, na válení u moře nikdo z nás není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí