Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ![]()
Jsem doma na neschopence a koukám na různé videa od různých rodin a zajímá mě, koho rádi sledujete?
Já jsem si hrozně oblíbila Family love https://m. youtube. com/@familylove8605
Jejich Vánoce, Silvestr, jsou takoví správní. Jinak taky Erik Meldik, to je pecka. Nebo na co rádi koukáte, aby vám utekl čas? ![]()
8 passengers znas? Rodinne kanaly ze srdce nesnasim, fakt uprimne nesnasim. Zkus si nastudovat neco o problematice takovych rodin, prosim. Vis treba, ze polovina obsahu na webech s detskou p., jsou fotky a videa, ktera puvodne dali na internet samotni rodice? Videla jsi statistiky, kdo se diva na rodinna videa a sleduje rodinne instagramy?
Kdokoliv, kdo pridava verejne na internet fotky svych deti, k tomu jejich jmena, data narozeni, misto bydliste, celkove citlive informace, je podle me silene hloupy a naivni nebo mu na tech detech proste tolik nezalezi. Nepodporuj to ![]()
Většinou koukám na záhady, historii, zajímavosti. V podstatě je mi fuk od koho
nemám ráda ale dlouhosahli remcani bez obrázků nebo zbytečnou omáčku ![]()
Je to úplně z jiného soudku, ale mám ráda Pod lampou, MÚPI a pak Sejrošku ![]()
@japeruska píše:Žádné rodiny nesleduji. Ani Youtubery.
Ahoj
Jsem doma na neschopence a koukám na různé videa od různých rodin a zajímá mě, koho rádi sledujete?Já jsem si hrozně oblíbila Family love https://m. youtube. com/@familylove8605
Jejich Vánoce, Silvestr, jsou takoví správní. Jinak taky Erik Meldik, to je pecka. Nebo na co rádi koukáte, aby vám utekl čas?
Hlavně techniku. Nové technologie, aplikace v praxi atd. Energetika, odpady a další.
Pak MUPI, Sibiřan, Jirka vysvětluje věci
Já to nesleduji, aby mi utekl čas, ale protožebe to baví nebo v něčem pomáhá
Výklady karet
Havlíčka
Evu Pavlíkovou
Cvičení
Face gym
A občas makeup
A samozřejmě písničky
Opravdove zločiny, pod lupou, kovy, jdemežrát
meldika a tu je kačku nesnáším, mám je všude bloklé.
Nesleduji, nehodlám podporovat tuhle verbež budižkničemů. Buď si stáhnu knížku, nebo dělám cokoli jiného užitečnějšího.
@Zumpa trochu škoda ne? Ani podcasty tě neba? Ne všichni jsou nepoužitelni.
Kromě hudby se ráda dívám na recenze a hodnocení, když něco potřebuju sehnat/vyřešit a nejsem si úplně jistá. Protože recenze na internetu se často promazavají a video je přeci pro představu o něco lepší. Hodně poslouchám i rozhovory, ale přímo oblíbený kanál nemám, spíše jde o hosta a téma, které mě zaujme. Ono to není uplně k zahození, často když člověk něco potřebuje vysvětlit, dají se tam najít informace i návody. Ale štvou mě tam ty reklamy, je jich fakt hodně a od té doby co nejde adblock je to hrůza.
@Zumpa píše:
Nesleduji, nehodlám podporovat tuhle verbež budižkničemů. Buď si stáhnu knížku, nebo dělám cokoli jiného užitečnějšího.
Když najdeš dobrý, tak za tebe udělají prohrabovani a procitání mraky vědeckých článků a udělají šikovný shrnutí. Jsou dobrý třeba vědecká část Deutsche Welle, nebo je zajímavý sledovat zpravodajství „z třetí strany“ jako anglická verze Al Jazeera. Pokud člověk chce technologické novinky, tak je dost youtuberu, kteří u toho sedí za tebe nonstop a ty si jen pustíš souhrn.
Kluci z Prahy, Jirka vysvětluje věci, ale pokud máš ráda takový rodinny videa tak doporučím livemore a pipineni ![]()