Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mne vedl můj bratr
Dyť je to nakonec úplně jedno, můžou jít i sami ![]()
Ženich na svatbě mít sestru bude, nevěsta bratra ne (snad prý pouze 3 sestry)…
Padl nápad, aby ji vedl otec ženicha… ![]()
@Anonymní píše: Ženich na svatbě mít sestru bude, nevěsta bratra ne (snad prý pouze 3 sestry)…
Padl nápad, aby ji vedl otec ženicha…
Pokud jsou si s otcem ženicha blízcí, proč ne. Je to jen na nevěstě, koho si vybere. Kamarádku vedla k oltáři maminka, s otcem nemá žádný vztah.
My jsme šli k oltáři spolu a štrůdl lidí stál okolo a my procházeli.. Taky mám problémy trochu s rodinou… tka jsme to takto vyřešili..
@Popokatepetla píše:
Pokud jsou si s otcem ženicha blízcí, proč ne. Je to jen na nevěstě, koho si vybere. Kamarádku vedla k oltáři maminka, s otcem nemá žádný vztah.
To jsem jim říkala taky… Že to záleží jen na nich, ale i tak se mne ptali, jak se to dělá, když tam rodiče nebudou (jen otec ženicha)…
Jen jsem se smála, že ať mi daj včas vědět, jak si to představují, že si vezmu něco jiného na sebe, pokud budu ta, co vede a něco jiného, když budu dělat „křoví“.
![]()
@andelka83 píše:
Snoubenci často chodivaji už spolu. Udělala bych to takhle.
Teď jsem si vzpoměla, že to chtěj navíc udělat tak, že ženich by měl vidět nevěstu až u oltáře. Prej to řešili i s matrikářkou, jak to udělat s OP, aby ji při tom neviděl. ![]()
Tak to vypadá, že půjdou každý sám… ![]()
A maminku už nevěsta taky nemá? Já bych se nechala odvést tou, kdybych neměla otce. A ženich asi sám, aby ho vedl otec by asi vypadalo divně.
Ahoj,
mám zdánlivě jednoduchý dotaz.
Kdo vede snoubence k oltáři?
Háček je v tom, že ženichova matka ani nevěsty otec již nežijí.
Jak byste to udělali vy?
Anonym proto, že se to týká mé rodiny…