Kdo vyhrál boj s rakovinou?

Anonymní
22.10.23 20:28

Příběhy s rakovinou

Ahooj, náčiní tady takové téma, podělte se prosím s jakou rakovinou jste vyhráli boj, jak jste nato přišli a v jakem stadiu? Je tady spousta lidi kteří mají strach z rakoviny, je to tady čím dal víc a možná by pomohlo lidem říct, že ne vždy rakovina končí smrtí, mám kamarádku co měla pokročilou rakovinu slinivky a v té době měla 2 děti, boj vyhrála a má další dvě děti :srdce:

Příspěvek upraven 22.10.23 v 20:53

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66280
22.10.23 20:30
@Anonymní píše:
Ahooj, náčiní tady takové téma, podělte se prosím s jakou rakovinou jste vyhráli boj, jak jste nato přišli a v jakem stadiu? Je tady spousta lidi kteří mají strach z rakoviny, je to tady čím dal víc a možná by pomohlo lidem říct, že ne vždy rakovina končí smrtí, mám kamarádku co měla pokročilou rakovinu slinivky a v té době měla 2 děti, boj vyhrála a má další dvě děti :srdce:

ty opačné případy se tu taky smí psát? Mám kolem sebe spíš ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
22.10.23 20:33

@vokishka taky určitě, dejte zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66280
22.10.23 20:38
@Megie 24 píše:
@vokishka taky určitě, dejte zkušenosti

rakovina plic - strýc, děda, rakovina prsu - teta, babička, kamarádka, rakovina prostaty - děda, rakovina slinivky - známý - nikdo nepřežil. Pro některé to byla otázka měsíců, nejdelší asi tři roky. Ale tady ty diskuse nejsou případy skutečné rakoviny, ale psychických potíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
22.10.23 20:40

Pokrocile stadium rakoviny slinivky a vyhrala? Moc neverim:(. Kdybyste napsala, ze na to prisli nahodou uplne na zacatku… tak mozna ano zazarky se deji, ale pokrocilou tezko.

Spojeni vyhral nad rakovinou naprosto nesnasim… je to nesmysl…

Ano nektere hematoonkologicke diagnozy jsou dobre lecitelne.
Muj tatinek mel karcinom ledviny, nalezeny nahodou, odoperovano a po 10 let pry zdrav, 11 rok po karcinom prostaty, malo agresivni, lokalizivany atd, po 4 letech progrese a metastaze v kostek, po 2 letech zemrel v 68 letech :(. Takze 16 let po prvnim nalezu… Tatinek kamaradky podobne karcinom ledviny, zemrel 10 let potim na rakovinu mocoveho mechyre …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5655
22.10.23 20:48
@Anonymní píše:
Ahooj, náčiní tady takové téma, podělte se prosím s jakou rakovinou jste vyhráli boj, jak jste nato přišli a v jakem stadiu? Je tady spousta lidi kteří mají strach z rakoviny, je to tady čím dal víc a možná by pomohlo lidem říct, že ne vždy rakovina končí smrtí, mám kamarádku co měla pokročilou rakovinu slinivky a v té době měla 2 děti, boj vyhrála a má další dvě děti :srdce:

Možná detail, ale diskuze by měla mít asi upraven název. „kdo vyhrál rakovinu" mi trochu zní, jako by to bylo nějaké terno. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66280
22.10.23 20:49
@Popeladym píše:
Možná detail, ale diskuze by měla mít asi upraven název. „kdo vyhrál rakovinu" mi trochu zní, jako by to bylo nějaké terno. :?

celá ta diskuse je divná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79841
22.10.23 20:49
@Popeladym píše:
Možná detail, ale diskuze by měla mít asi upraven název. „kdo vyhrál rakovinu" mi trochu zní, jako by to bylo nějaké terno. :?

přesně tak, také jsem chtěla napsat, ať změní název, takto to zní šíleně - ale to asi musí @admin změnit, prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79841
22.10.23 20:50
@vokishka píše:
celá ta diskuse je divná

to je fakt :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5655
22.10.23 20:51
@vokishka píše:
celá ta diskuse je divná

Je. Myslím, že nijak rozsáhlá nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.23 20:52

Moje prateta, rocnik 1906, rakovina delohy v polovine 60.let. Ozarovani, potom caste kontroly. Zemrela v roce 2000.
Syn rakovina varlete pred necelymi 2 lety v necelych 33 letech. Mlady, zdravy, sportovec. Klepu se strachy pred kazdou jeho kontrolou a rikam si proc on a ne ja, ktera ma odzito.
Anonym, osobni informace.

• Citovat
  • Upravit
2773
22.10.23 20:54

Kdo vyhrál rakovinu 8o 8o 8o to jsem se musela podívat, co to je za diskuzi… jen tak z fleku, dvě členky rodiny rakovinu štítné žlázy překonaly, aspoň prozatím. Prababi rakovinu nevím čeho prohrála. strejda rakovinu plic prohrál. Kamarádka v 45 letech rakovinu žaludku a kostí prohrála. Mám okolo sebe mnohem víc případů. Ale nevím, k čemu takový výstup bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66280
22.10.23 20:56
@Lenkalin píše:
Kdo vyhrál rakovinu 8o 8o 8o to jsem se musela podívat, co to je za diskuzi… jen tak z fleku, dvě členky rodiny rakovinu štítné žlázy překonaly, aspoň prozatím. Prababi rakovinu nevím čeho prohrála. strejda rakovinu plic prohrál. Kamarádka v 45 letech rakovinu žaludku a kostí prohrála. Mám okolo sebe mnohem víc případů. Ale nevím, k čemu takový výstup bude…

má to pomoct slečně a té druhé, s hypochondrií, jestli jsem to pochopila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
22.10.23 21:02

@vokishka jenže tyhle příběhy jsou přece naprosto irelevantní.. záleží na zasaženém orgánu, stadiu i jedinci. Myslíš, že to pochopí?

Zakladatelko, jestli tě to zajímá, protože mas o někoho strach, najdi si lékařské statistiky. Tohle je opravdu nesmysl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5655
22.10.23 21:06
@vokishka píše:
ty opačné případy se tu taky smí psát? Mám kolem sebe spíš ty.
@vokishka píše:
má to pomoct slečně a té druhé, s hypochondrií, jestli jsem to pochopila :mrgreen:

To neomlouvá ten otřesný název. Ale dobře, každý to slyšet a chápat nemusí. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí