Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky. Zatím se nás to netýká, ale hodně by mě zajímalo, kdo vymýšlí dětem ve školce jídelníček? Jestli to musí být člověk se zvláštním vzděláním ve stravovacím provozu, nebo kdokoliv i bez vzdělání? Já do toho problému nevidím a určitě je tu někdo, kdo tomu rozumí víc než já. U nás totiž ve školce chtějí dělat nějaké změny (doufám že k lepšímu) a zaráží mě třeba to, že když mě chodil starší syn do školky, dělala tam uklízečku osoba, která je teď vedoucí stravovacího provozu. Tak než do toho začneme šťourat, tak proto se radši ptám.
No, u nás ve školce vymýšlí jídelníček vedoucí kuchyně. Párkrát jsem jí přitom viděla, jak to házela na papír. Musí přitom dodržovat jakési normy dané legislativou.
Většinou vedoucí kuchařka, což ale nemusí být ta vedoucí stravovacího provozu. A jak píše Anabellka, musí se dodržovat docela přísné normy.
A proč Ti vadí, že si vedoucí stravovacího úseku přivydělávala jako uklízečka ? - Jen se ptám, není žádná narážka.. ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.