Maminy z Olomouce - spojme se

13.5.11 13:47

Maminy z Olomouce spojme se

Ahojky:-)musim si postěžovat :-) také Vám nevzali letos u zápisu vaše dítko do školky? Mě také a totálně mě to rozčílo.. V současné době „chybí“ v Olomouci cca 460 míst.. a to pravděpodobně není konečné číslo.
Proto mě napadl šílený nápad..proč s tím něco neudělat, když město mělo na stole projekt od roku 2008 a teprve v roce 2011 ho schválilo? Protože mnoho z nás by rádo nastoupilo opět do práce nebo by si práci snáze hledalo, pokud by vědělo, že má o svoji ratolest postaráno. Ne každý má to štěstí, že jim pohlídá dítě babička nebo dědeček, popř. někdo jiný z jejich blízkého okolí aniž by zato něco chtěli. Kdo takové štěstí nemá a pokud se vrátí po mateřské do práce, minimálně půlka výplaty mizí na pokrytí nákladů za soukromé hlídání. Z toho důvodu bych chtěla zřídit školku nebo nějaké zařízení za nekomerčním účelem, tzn. k nedosažní zisku.
Milé mamniky i tatínci,zkusme se zamyslet nad touto otázkou, co udělat pro svoje děti a pro sebe jako pro rodinu. Co říkáte na tuto myšlenku.. nezapomeňte na 15. května je to DEN RODIN !! ráda uvítám všechny názory ať už negativní či pozitivní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin