ZŠ Praha - Žižkov

263
5.5.11 20:56

ZŠ Praha - Žižkov

Dobrý den všem! Mám 5ti letou dcerku a začínám přemýšlet, kterou základní školu u nás na Žižkově pro ni vyberu. Uvažovala jsem o ZŠ Lupáčova, ale v poslední době jsem se několikrát setkala s názorem, že tato škola je zaměřená hodně „na výkon“. Mám z toho trochu obavy, přemýšlím, jestli by nebyla lepší nějaká menší, rodinnější ZŠ… :think: Budu ráda za každou zkušenost, o kterou se se mnou rozdělíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
175
5.5.11 21:26

Ahoj, my chodíme na ZŠ Žerotínova - je to oddělené pracoviště ZŠ Chelčického. Máme tam jen první stupeň, ale je tam opravdu rodinné prostředí a skvělý kolektiv. Hledali jsme školu s co nejmenším kolektivem a Žerotínku můžu jen doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
23.5.11 22:13

Moc děkuju za zkušenost.:kytka: Nenajde se ještě někdo z Prahy 3?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alamala
24.6.11 14:38

Žerotínka

Zdravím,skutečně je ZŠ Žerotínka velmi dobrá škola, vzhledem k současným možnostem 8letých gymnázií je výběr kvalitního prvního stupně důležitý.Výborné paní učitelky, děti ze všech tříd se znají a komunikují spolu,takže nulová možnost šikany a výborné studijní výsledky (minimálně 1/3 odchází na gymnázia). Naprosto běžné je, že rodič může chodit s dítětem až do třídy, což je ve velkých školách nemožné. Takže i já doporučuji!

• Citovat
  • Upravit
12072
10.1.15 00:38

Ráda bych oživila tuto diskuzi. Zvažujeme stěhování do této městské čtvrti. Chtěla bych se zeptat, jak je to zde se základními školami. Jaké byste doporučily? Jaké ne? A proč? Předem díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
10.1.15 06:36

Je to teda už přes 10let, ale chodila jsem na Jarov, Lupáčovu a Chmelnici. Pro malé dítě ideální Jarov, je to jen pětiletka. Za mě perfektní Chmelnice. Lupáčova těžká a dost neosobní, jak ze strany učitelů, tak velikostí. Ale myslim, že jde hlavně o kolektiv, když dítě zapadne, je šťastné v jakékoli škole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
24.1.15 04:19

Děkuji moc za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin