Kvalitní ZŠ Praha

798
1.5.11 17:26

Kvalitní ZŠ Praha

Ahoj, nemáte někdo tip na kvalitní základní školu, která by nabízela něco navíc - angličtina od první třídy (nebo částečně v AJ), individuální přístup, méně dětí ve třídě apod. Nejlépe jižní okraj Prahy - Modřany, Písnice, Krč, event.Chodov, Jesenice, D.Břežany… Máme hodně bystré dítko a rádi bychom udělali maximum pro jeho rozvíjení… Děkuji moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4232
1.5.11 17:43

Zkus se podívat na ZŠ Campanus je na Chodově. Vlastní zkušenost nemám. http://www.campanus.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
21.5.16 07:40

kvalitní ZŠ Praha 2

Zdravím maminky, hledám dobrou ZŠ na Praze 2, kvůli přestupu do druhé třídy. V současné škole je to katastrofální, přístup vedeni, učitelů, vých. poradkyně, problematicke a nezvladatelný děti. Na stránkách jsou různé příspěvky, takže zatím nevím, jaký obrázek si udělat. Mate někdo zkušenosti např. s Boticskou, Vratislavkou? Nebo i jiné. Ale např. Slovenskou jsem vzdala, tam mají a budou mít plno. Děkuji za zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
21.5.16 08:09

Na botičskou chodila v 90. letech (1996-2005) moje kamarádka, prý se tam hodně fetovalo. To samozřejmě muže už nyní být úplně vymýcené, nicméně předávám informaci tak, jak se ke mně dostala. Kamarádka naštěstí nefetuje, ale jiné, dokonce dvě její spolužačky ano..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
21.5.16 08:12

@Astrid23 Jinak já chodila na Sázavskou, a mužu říct za mě perfektní. Milý učitelé, hodně naučily ve většině předmětu, šla jsem po tom bez příjmaček na gympl, jako hodně mých spolužáku. Áčka jsou sportovní třída, ale béčko či céčko nikoliv. Drogy tam nebujely a ředitelka, zástupkyně, všichni vždy hodní, ochotní, milý. Ráda se tam vracím pozdravit třídního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
21.5.16 15:25

Prý jsou výborné školy waldorfského charakteru, ale sama s tím zkušenost ještě nemám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
21.5.16 19:36
@Hermio píše:
Na botičskou chodila v 90. letech (1996-2005) moje kamarádka, prý se tam hodně fetovalo. To samozřejmě muže už nyní být úplně vymýcené, nicméně předávám informaci tak, jak se ke mně dostala. Kamarádka naštěstí nefetuje, ale jiné, dokonce dvě její spolužačky ano..

Vratislavka byla v roce 2014 zrušená. Znovu otevřená byla v roce 2011 nebo 2012, takže jiné vedení. Ale sama za sebe mám trochu problém s p. ředitelem. Má tolik aktivit mimo školu (zasedá v samých komisích apod.), že mu na vlastní školní dění nezbývá čas. Z pohledu pedagoga ale taky ne právě Slovenskou. Za dobrou já považuji ZŠ u sv. Štěpána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.5.16 19:31

Proč z pohledu pedagoga ne Slovenskou? Spousta lidi ji chvali a snaží se tam děti dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
24.5.16 19:37

@Astrid23 Kamarádka tam učila a po roce rychle odešla. Kulantně bych to popsala tak, že se neměřilo všem dětem stejným metrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin