Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosipm prosím.. Rozhoduji se mezi dvěma kočáry, a nevím nevím.
Buďto Bugaboo Cameleon 2 nebo G-Mini Grand. Poraďte prosím ![]()
@Nikolita21 beru to jenom z pohledu vzhledu..já osobně bych volila ten druhý nemám ráda tmavé barvy jsou pro mne moc smutné
@Denisa76 píše:
@Nikolita21 beru to jenom z pohledu vzhledu..já osobně bych volila ten druhý nemám ráda tmavé barvy jsou pro mne moc smutné
To je stáhlí obrázek, mám vybraný hnědý
ale myslela jsem jako kvalita a spokojenost s každým z nich, ale samozřejmě názor beru a děkuji za něj
přukládám fotku kočárku bugaboo který chci ![]()
Mě se nelíbí ani jeden a pokud s ním budeš jezdit v zimě, tak ta malá kolečka jsou hodně nepraktická. Si představ, když napadne sníh jak se s ním bude jezdit.
@bamba píše:
Mě se nelíbí ani jeden a pokud s ním budeš jezdit v zimě, tak ta malá kolečka jsou hodně nepraktická. Si představ, když napadne sníh jak se s ním bude jezdit.
K tomu prodávají větší zimní kolečka ![]()
@Nikolita21 píše:
To je stáhlí obrázek, mám vybraný hnědýale myslela jsem jako kvalita a spokojenost s každým z nich, ale samozřejmě názor beru a děkuji za něj
přukládám fotku kočárku bugaboo který chci
tu nemám proto jsem psala jenom o vzhledu
Kočárek na fotce je hezký, ale mě osobně by zničila ta barva, ale toho si nevšímej pracuji jako kreslíř kde každá barva má nějaký význam a ty tmavý prostě nemůžu ![]()
Aha, no je to samozřejmě o vkusu, ale mě se fakt nelíbí ani tvarově a jednobodovéuchycení by ve mě nebudilo důvěru a vypadá to hodně divně.
@Nikolita21 na zimu šílený, malá kolečka ve předu jsou velmi nepraktická.. kdybych volila menší zlo, tak ten s většími kolečky.. ![]()
Ziju v zahranici a tady je tech bugaboo fakt silene mnozstvi. mi osobne se nelibi, ale to je otazka osobnich preferenci. z praktickeho hlediska - pro me je korbicka na Bugaboo hrozne nizko. nicmene kvalitu si vsichni pochvaluji.
Taky jsem nikdy nepochopila ta mala kolecka…na golfaci je to jasny, ale na takovem kocarku? A ano-korbicka je velmi nizko, dite bude cichat vsechny „vune“ulice-auta atd…Ja mela kocar s velkymi koly Jane/taky znama znacka/,a presto se nekdy v zime jezdilo nepohodlne. A menit si sezonne kola bych nechtela. Ale kazdy ma jiny vkus a pozadavky
osobne si myslim, ze je jedno, ktery z techto dvou vyberes.
Jednobodove uchycení je nepraktické, mala kolečka rovněž. Takže ani jeden. Kamarádka má Bugaboo a malej ji v tom fakt hrozne lital, navíc kočár u kolen. Pro malý holky možná, ale ten jeden úchyt fakt blbý. Takže ještě pohledej ![]()
Já měla tu čet bugaboo tlačit kamarádce po sfaltu do mírného kopečka. Jízdní vlasnosti pro mě teda hrozné (oproti bugaboo mi jede čtyřkolka s nafukovacíma kolečkama prakticky sama), dítě děsně nízko, téměř nulové odpružení. Na kostkách nebo někde na štěrku si to vůbec neumím představit. Nechápu, jak za takový kočár může někdo dát tolik peněz.
Ani jeden, vzhledově neoslovil a ta kolečka mne taky iritují mrkni na Neonato puro, ten by se ti mohl líbit.
má super kola vzhled i výběr barev
Kvalita by jeste usla, ale neprakticnost u Bugaboo je velka, mala korba-nizka, jizdni vlastnosti katastrofa-jedine jezdit po rovine po hladkem asfaltu, sportak opet velmi malinky. Osobne jsem vyzkousela hodne kocarku a musim doporucit lepsi jsou vetsi kolecka