Nízký kočárek, prosím o radu

26.6.16 21:20

Nízký kočárek, prosím o radu

Ahoj :mavam:
Shanim kočárek, ale těžko. Mám 155 cm, takže by se mi hodil nízký kočárek. (Něco jako např. Riko Brano Ecco v trojkombinaci)
Vše je na mě moc vysoké :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33005
26.6.16 21:26

@SaminaSamina Mám 158 cm a naopak jsem ráda, že mám jeden z nejvyšších na trhu. Člověk se nemusí ohýbat, dítě je člověku blíž, když pak jede na sporťáku, tak si nečumí s čoklama tvaří v tvář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
26.6.16 21:33

Ahoj :mavam:
kamarádka- cca 150 cm, má pro holčičku tenhle http://www.detske-kocarky.cz/…3-hnedy.html a v pohodě :). já mám pro kluka x-lander a oproti tomu jejímu je ten náš o hodně vyšší. Pak mě ještě napadá https://www.malvik.cz/…anoznik-AKCE, ten jsem chtěla já, taky nejsem žádný obr, mám asi 160cm ale ten byl opravdu maličký, takže pro nás ne, tobě by ale mohl výškově vyhovovat :palec: oba se dělají v trojkombinaci.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
26.6.16 22:12

Tak Bugaboo jezdí skoro po zemi, ten by ti mohl vyhovovat. Mně teda po císaři spíš vyhovovalo, že mám dítě ve své úrovni a nemusím se sklánět k zemi :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7974
26.6.16 22:15

Mám stejně co ty, pokud to má polohovací rukojeť na kloub, tak mi bylo celkem šumák, co to bylo. Akorát teda u City Mini GT už jsem moc neviděla přes boudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
26.6.16 23:26

Ja mam Stokke Scoot V1, jako sportak. (Ale da se i od narozeni).Pro prcka super. (Mam ani ne 155cm.) Ty s kloubovym madlem mi absolutne nevyhovuji, ptz pres ne nedosahnu na dite. Jako hlubokej se mela Stokke Crusi a vypadala jsem jak kdyz vozim sourozence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí