Kdy?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
5.1.03 16:32

Kdy?

Ahojky holky, chtěla bych se Vás na něco zeptat. Já zatím nejsem těhotná, takže to bude pro Vás taková divná otázka. Po jaké době jste zjistili, že jste těhotné?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24
5.1.03 17:44

Kdy?

Já jsem to zjistila hned druhý den po vynechání menstruace. Koupila jsem si test a huraaa 2 proužky. Terezijka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
8.1.03 13:56

Kdy?

já jsem to také zjistila 1 den vynechání menstruace. Pravda ovšem je, a to mi potvrdil i můj gynekolog, že záleží, jak citlivý test se použije. No a citlivější testy bývají většinou i dražší. Já použila ClearBlue. Mé kamarádce se stalo, že si den po vynechání menstruace udělala test a byl negativní. Když si ho udělala za týden znovu, tak už byl pozitivní. Zdravím. Janice 17.týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.1.03 19:29

Kdy?

Pa holky, to mi je jasne, ze jste to zjistily po testu, ale ja myslela fyzicky, kdy na Vas prisli treba nejake potize nebo tak, uz to zacina treba po par tydnech? Asi mam trapne otazky vidte, no jo, prece jen mi jeste neni zdaleka 18, ale jsem zvedava…

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
8.1.03 20:03

Kdy?

1. svědění bradavek
  1. zvýšená teplota asi tak na 37,3 - 37,6
  1. vynechání menstruace, ale to u mě není nic neobvyklého, takže jsem se nad tim nijak moc nepozastavovala
  1. taky mi přestalo chutnat kouřit, spíš se mi dělalo z kouře špatně
  1. závratě ve špatně větraných místnostech, obchodech, frontách…
  1. nechut k jídlu
  1. HROZNEJ NEKLID, NEMOHLA JSEM ANI SPÁT

Ivana :wink:

• Citovat
  • Upravit
611
9.1.03 16:35

Kdy?

Ahojky,

tak u mě to bylo samozřejmě po „prošlém termínu menstruace“, asi tak 5. den navíc už jsem zbystřila. A jistotu jsem nabyla, když mě začaly (taky tou dobou) šíleně bolet prsa a zcitlivěly bradavky. Taky jsem měla občas bolesti v podbřišku, ale trochu jiné než třeba před nebo při menstruaci. Klasický nevolnosti a změny chutí jsem ale třeba já zaznamenala až ve 2. měsíci. Asi to bude hrozně individuální.

Mishicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.1.03 23:58

Kdy?

U prvního jsem to „cítila“ tak za 2týdny-věděla jserm to.Pak mi nechutnala cigareta a nějak tělo podvědomě odmítalo „škodliviny“a po všem mi bylo zle,pachy i vůně-hrůza…A taky nepříjemná kovová chuť v puse.-U druhýho broučka jsem to věděla hned,ale tentokrát mi nebylo vůbec špetně,naopak šílená žravost. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
14.1.03 11:48

Kdy?

Jsem naprostá začátečnice (5. týden). Špatně mi ale bylo už asi 3 dny před očekávaným začátkem menstruace. Bolelo mě v podbřišku a snědla jsem neuvěřitelné množství tresčích jater, která normálně moc nemusím. Následná nevolnost tedy nemusela souviset s těhotenstvím 8O)

Ahoj Monika

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
15.1.03 07:40

Kdy?

Ahoj, chci se zeptat zda opravdu platí, že pokud jsem těhotná neklesne mi teplota pod 37.Již před několika dny mi teplota klesla a pořád jsem menzes nedostala, většinou jej dostanu hned do 3 dnů po klesnutí teploty.Hodně mě bolí prsa a mám takovou žravku jako nikdy před tím.Test min. týden byl negativní.Pokud to do víkendu nedostanu zkusím si udělat další.

Zdravím všechny čekatelky a v roce 2003 přeju nám všem splnění toho našeho toužebného přání a jen samá krásná a zdravá miminka.Věrka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
26.4.03 14:01

Kdy?

Týden po údajném otěhotnění jsem si udělala dva testy, oba vyšly negativně, ale po třech týdnech jsem byla unavená, neustále bych spala, často se mi zvedal žaludek, dělalo se mi špatně snad ze všeho, neměla jsem chuť na jídlo a na alkohol - byl akorát silvestr a já se ničeho nedotkla. Taky mi bylo stále vedro, chodila jsem se chladit na chvilku ven jen v tričku. Za další týden jsem začala zvracet a to mi vydrželo do poloviny pátého měsíce. Moni ;-)

• Citovat
  • Upravit
26
26.5.03 00:54

Kdy?

Kolem tretiho tydne me zacly bolet prsa a krasne se mi zvetsily.To bylo asi tak vse.Jinak po celou dobu tehotenstvi jsem nemela zadne potize,jen sem se citila skvele(zadna hrozna menstruace).

Enjoy it!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky