Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hodně vidět? Ten má k pozitivnímu testu ještě hodně daleko. Testuj dál.
@JancaS84 je to blbá fotka. Tady je líp vidět. Neříkám že je pozitivní, ale dnes poprvé je ta druhá čárka vidět.
@Anonymní píše:
Hezký den, dnes mě od rána opravdu dost bolí břicho a podbřišek. Po utření mám na papíře i průhledný hlen. Jsem 12 dnů po MS. Dělala jsem si i ovu test(viz foto) a zatím ještě pozitivní není, ale druhá čárka je hodně vidět. Za jak dlouho po bolestech břicha máte ovulaci?
pozitivní je až, když je čárka stejně silná, ideálně silnější než testovací. Takový čárky sem měla několikrát během cyklu ![]()
@Nikky121 já ale už dvakrát píšu že test pozitivní není. Umím si přečíst příbalový leták
. Ptala jsem se za jak dlouho u ostatních nastává ovulace, když májí bolesti v podbřišku a hlen.
@Aja646 píše:
@Nikky121 já ale už dvakrát píšu že test pozitivní není. Umím si přečíst příbalový leták. Ptala jsem se za jak dlouho u ostatních nastává ovulace, když májí bolesti v podbřišku a hlen.
Takove duchy maji nektere i polovinu cyklu. Podle hlenu netusim, ja mela proste pozitivni ovu test.
@Tarena Já tu ale primárně neřeším test. Dělala jsem si ho až na základě bolesti a hlenu. Zajímá mě jestli nastává ovulace třeba za 2, 3, 4, 5 dní po bolestech v podbřišku a ovulačního hlenu.
@Aja646 píše:
@Tarena Já tu ale primárně neřeším test. Dělala jsem si ho až na základě bolesti a hlenu. Zajímá mě jestli nastává ovulace třeba za 2, 3, 4, 5 dní po bolestech v podbřišku a ovulačního hlenu.
Bolest u mne je uz ovulace. Ale kazdy to ma jinak.
Ty mas povoleny jen jeden sex, ze to tal hrotis?
Proste sex obden a nemuzete minout.
@Tarena manžel jede zítra na 14 dní na služební cestu. Tak řeším jestli to stihneme a nebo je to tenhle měsíc pasé.
@Aja646 píše:
@Tarena manžel jede zítra na 14 dní na služební cestu. Tak řeším jestli to stihneme a nebo je to tenhle měsíc pasé.
Tak dneska a zitra, a doufat, ze ty spermie vydrzi, ale podle testu jeste par dni chybi
Kdybychom rekly, ze pase tak sex nebud e? ![]()
@JuicyLucy mě od porodů fakt hodně, tak že mě je divné že podbřišek bolí a test je negativní ![]()
@Aja646 píše:
Tohle má každá jinak, musíš vypozorovat. Já mám třeba hlen cca 3 dny před ovulací… Takže v té době bych měla asi test stejně negativní, jako ty
pak cca po 2 dnech bolesti… Ty mám zrovna teď
kdybych momentálně testovala, tak mám pozitivní test… A vím, že vajíčko by se mělo uvolnit do 24 hodin… ale tím, že spermie vydrží až pět dní, tak vlastně od začátku hlenu až do teď bych teoreticky měla mít možnost otěhotnět
takže… testuj dál, myslím, že to možná budeš mít podobně jak já ![]()
Ahoj holky, jsem v tomto nováček a proto bych se chtěla zeptat některých zkušených
. Tento měsíc zkouším poprvé ovulační testy. Zacla jsem brzy, jelikož jsem nevěděla, kdy mám vůbec ovulaci. Pošlu foto ovulacnich testu a moje otázka zní: kdy podle testu nastala? A tedy, když vyjde pozitivní test, tak ovulace je do 24h? Chápu dobre? Dekuji moc za pomoc ![]()
Hezký den, dnes mě od rána opravdu dost bolí břicho a podbřišek. Po utření mám na papíře i průhledný hlen. Jsem 12 dnů po MS. Dělala jsem si i ovu test(viz foto) a zatím ještě pozitivní není, ale druhá čárka je hodně vidět. Za jak dlouho po bolestech břicha máte ovulaci?