Kdy by mohla být ovulace?

Anonymní
20.1.23 14:19

Kdy by mohla být ovulace?

Hezký den, dnes mě od rána opravdu dost bolí břicho a podbřišek. Po utření mám na papíře i průhledný hlen. Jsem 12 dnů po MS. Dělala jsem si i ovu test(viz foto) a zatím ještě pozitivní není, ale druhá čárka je hodně vidět. Za jak dlouho po bolestech břicha máte ovulaci?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37252
20.1.23 14:21

Hodně vidět? Ten má k pozitivnímu testu ještě hodně daleko. Testuj dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
20.1.23 14:28

@JancaS84 je to blbá fotka. Tady je líp vidět. Neříkám že je pozitivní, ale dnes poprvé je ta druhá čárka vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
20.1.23 14:44
@Anonymní píše:
Hezký den, dnes mě od rána opravdu dost bolí břicho a podbřišek. Po utření mám na papíře i průhledný hlen. Jsem 12 dnů po MS. Dělala jsem si i ovu test(viz foto) a zatím ještě pozitivní není, ale druhá čárka je hodně vidět. Za jak dlouho po bolestech břicha máte ovulaci?

pozitivní je až, když je čárka stejně silná, ideálně silnější než testovací. Takový čárky sem měla několikrát během cyklu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
20.1.23 15:03

@Nikky121 já ale už dvakrát píšu že test pozitivní není. Umím si přečíst příbalový leták 8). Ptala jsem se za jak dlouho u ostatních nastává ovulace, když májí bolesti v podbřišku a hlen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11340
20.1.23 15:15
@Aja646 píše:
@Nikky121 já ale už dvakrát píšu že test pozitivní není. Umím si přečíst příbalový leták 8). Ptala jsem se za jak dlouho u ostatních nastává ovulace, když májí bolesti v podbřišku a hlen.

Takove duchy maji nektere i polovinu cyklu. Podle hlenu netusim, ja mela proste pozitivni ovu test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
20.1.23 15:18

@Tarena Já tu ale primárně neřeším test. Dělala jsem si ho až na základě bolesti a hlenu. Zajímá mě jestli nastává ovulace třeba za 2, 3, 4, 5 dní po bolestech v podbřišku a ovulačního hlenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11340
20.1.23 15:21
@Aja646 píše:
@Tarena Já tu ale primárně neřeším test. Dělala jsem si ho až na základě bolesti a hlenu. Zajímá mě jestli nastává ovulace třeba za 2, 3, 4, 5 dní po bolestech v podbřišku a ovulačního hlenu.

Bolest u mne je uz ovulace. Ale kazdy to ma jinak.

Ty mas povoleny jen jeden sex, ze to tal hrotis?
Proste sex obden a nemuzete minout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
20.1.23 15:23

@Tarena manžel jede zítra na 14 dní na služební cestu. Tak řeším jestli to stihneme a nebo je to tenhle měsíc pasé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11340
20.1.23 15:24
@Aja646 píše:
@Tarena manžel jede zítra na 14 dní na služební cestu. Tak řeším jestli to stihneme a nebo je to tenhle měsíc pasé.

Tak dneska a zitra, a doufat, ze ty spermie vydrzi, ale podle testu jeste par dni chybi

Kdybychom rekly, ze pase tak sex nebud e? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
20.1.23 15:31

Mě třeba při ovulaci břicho nikdy neboli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
20.1.23 15:43

@JuicyLucy mě od porodů fakt hodně, tak že mě je divné že podbřišek bolí a test je negativní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.23 19:29
@Aja646 píše:
@Tarena Já tu ale primárně neřeším test. Dělala jsem si ho až na základě bolesti a hlenu. Zajímá mě jestli nastává ovulace třeba za 2, 3, 4, 5 dní po bolestech v podbřišku a ovulačního hlenu.

Tohle má každá jinak, musíš vypozorovat. Já mám třeba hlen cca 3 dny před ovulací… Takže v té době bych měla asi test stejně negativní, jako ty :mrgreen: pak cca po 2 dnech bolesti… Ty mám zrovna teď :roll: kdybych momentálně testovala, tak mám pozitivní test… A vím, že vajíčko by se mělo uvolnit do 24 hodin… ale tím, že spermie vydrží až pět dní, tak vlastně od začátku hlenu až do teď bych teoreticky měla mít možnost otěhotnět :nevim: takže… testuj dál, myslím, že to možná budeš mít podobně jak já :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
18.1.24 15:21

Ovulacni test, kdy byl pozitivní?

Ahoj holky, jsem v tomto nováček a proto bych se chtěla zeptat některých zkušených :D. Tento měsíc zkouším poprvé ovulační testy. Zacla jsem brzy, jelikož jsem nevěděla, kdy mám vůbec ovulaci. Pošlu foto ovulacnich testu a moje otázka zní: kdy podle testu nastala? A tedy, když vyjde pozitivní test, tak ovulace je do 24h? Chápu dobre? Dekuji moc za pomoc :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
18.1.24 15:23

@Miki07 ve středu 17.1. v 10 máš pozitivní test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie