Kdy bývá u vás pouť?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Zdeněk IV
30.4.23 14:56

Kdy bývá u vás pouť??? ;-)

U nás vždy první týden v květnu v neděli, ale v pátek a v sobotu jsou u nás rockové zábavy. Pouť je u nás 7 května, když tak holky dojeďte pozvu vás na langoše a na kofolu nebo si snad dáte něco ostřejšího? ;-) Je to u nás v obci.

Kdy bývá u vás pouť? ;-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4043
30.4.23 15:10
@Zdeněk IV píše:
U nás vždy první týden v květnu v neděli, ale v pátek a v sobotu jsou u nás rockové zábavy. Pouť je u nás 7 května, když tak holky dojeďte pozvu vás na langoše a na kofolu nebo si snad dáte něco ostřejšího? ;-) Je to u nás v obci.Kdy bývá u vás pouť? ;-)

Očekávám hojnou účast… pomalu začínej vybírat z účtu… ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42177
30.4.23 15:20
@Zdeněk IV píše:
U nás vždy první týden v květnu v neděli, ale v pátek a v sobotu jsou u nás rockové zábavy. Pouť je u nás 7 května, když tak holky dojeďte pozvu vás na langoše a na kofolu nebo si snad dáte něco ostřejšího? ;-) Je to u nás v obci.Kdy bývá u vás pouť? ;-)

Zdendo, ty si nedáš pokoj? Tolik peněz jsi dal za značkovou mikinu a teď chceš hýřit u kolotočů a na rockfestech?? Tak já přijedu :pankac:

Co to rameno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
30.4.23 15:23

Zdendo takovy marnotratny utrácení za pouť!

• Citovat
  • Upravit
Zdeněk IV
30.4.23 15:25

Betty Mac Donald

@Betty MacDonald píše:
Zdendo, ty si nedáš pokoj? Tolik peněz jsi dal za značkovou mikinu a teď chceš hýřit u kolotočů a na rockfestech?? Tak já přijedu :pankac:Co to rameno?

Ano, je to ve Zlínském kraji, po upřesnění ti do zpráv napíšu v jaké je to obci, mě je 34 a tobě? ;) Rameno už je v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
42177
30.4.23 15:27
@Zdeněk IV píše:
Ano, je to ve Zlínském kraji, po upřesnění ti do zpráv napíšu v jaké je to obci, mě je 34 a tobě? ;) Rameno už je v pořádku.

Já vím, kolik ti je. Dělala jsem si legraci, určitě až do Zlínského kraje nepojedu, ale třeba se tu najdou holky, se kterými se tam skamarádíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zdeněk IV
30.4.23 15:33

Betty Mac Donald

@Betty MacDonald píše:
Já vím, kolik ti je. Dělala jsem si legraci, určitě až do Zlínského kraje nepojedu, ale třeba se tu najdou holky, se kterými se tam skamarádíš.

Ok, beru na vědomí. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
76001
30.4.23 15:36
@Zdeněk IV píše:

neblázni, ty máš tolik peněz? langoš stojí 105 korun, ale je fakt, že za 10 korun ti ho rozříznou na dvě půlky, celý je beztak obrovský

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76001
30.4.23 15:39
@Zdeněk IV píše:
Ok, beru na vědomí. :mavam:

a ještě upřesni, že bereš pouze bezdětné,
tady jsi na eMIMINU, tady jsou většinou holky s dětmi, ale tak snad se nějaké najdou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
30.4.23 16:15

U nás byla už minuly týden, na další nejdu :D s našimi dětmi bysme přišli brzo na buben, chodit na pout každý víkend :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13994
30.4.23 16:17
@stinga píše:
a ještě upřesni, že bereš pouze bezdětné,
tady jsi na eMIMINU, tady jsou většinou holky s dětmi, ale tak snad se nějaké najdou :mrgreen:

To se mu vsechno s detickami prodraží :mrgreen:. Za limonády, atrakce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zdeněk IV
30.4.23 16:19

Kriss Tina

@Kriss Tina píše:
U nás byla už minuly týden, na další nejdu :D s našimi dětmi bysme přišli brzo na buben, chodit na pout každý víkend :mrgreen:

A ty jsi odkud? ;)

• Citovat
  • Upravit
76001
30.4.23 16:19
@_.Emilyyy píše:
To se mu vsechno s detickami prodraží :mrgreen:. Za limonády, atrakce :mrgreen:

však on dětné nechce, už to tu kdysi psal,
ještě tak platit cizím harantům 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
30.4.23 16:22
@Zdeněk IV píše:
A ty jsi odkud? ;)

Z opačného konce republiky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
30.4.23 21:35
@Zdeněk IV píše:

Zbytečný tajnosti… já myslím, že ta obec je tady díky tvým diskuzím už docela profláknutá, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí