Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Zdeněk IV píše:
U nás vždy první týden v květnu v neděli, ale v pátek a v sobotu jsou u nás rockové zábavy. Pouť je u nás 7 května, když tak holky dojeďte pozvu vás na langoše a na kofolu nebo si snad dáte něco ostřejšího?Je to u nás v obci.Kdy bývá u vás pouť?
Očekávám hojnou účast… pomalu začínej vybírat z účtu…
![]()
@Zdeněk IV píše:
U nás vždy první týden v květnu v neděli, ale v pátek a v sobotu jsou u nás rockové zábavy. Pouť je u nás 7 května, když tak holky dojeďte pozvu vás na langoše a na kofolu nebo si snad dáte něco ostřejšího?Je to u nás v obci.Kdy bývá u vás pouť?
Zdendo, ty si nedáš pokoj? Tolik peněz jsi dal za značkovou mikinu a teď chceš hýřit u kolotočů a na rockfestech?? Tak já přijedu ![]()
Co to rameno?
@Betty MacDonald píše:
Zdendo, ty si nedáš pokoj? Tolik peněz jsi dal za značkovou mikinu a teď chceš hýřit u kolotočů a na rockfestech?? Tak já přijeduCo to rameno?
Ano, je to ve Zlínském kraji, po upřesnění ti do zpráv napíšu v jaké je to obci, mě je 34 a tobě?
Rameno už je v pořádku.
@Zdeněk IV píše:
Ano, je to ve Zlínském kraji, po upřesnění ti do zpráv napíšu v jaké je to obci, mě je 34 a tobě?Rameno už je v pořádku.
Já vím, kolik ti je. Dělala jsem si legraci, určitě až do Zlínského kraje nepojedu, ale třeba se tu najdou holky, se kterými se tam skamarádíš.
@Betty MacDonald píše:
Já vím, kolik ti je. Dělala jsem si legraci, určitě až do Zlínského kraje nepojedu, ale třeba se tu najdou holky, se kterými se tam skamarádíš.
Ok, beru na vědomí. ![]()
@Zdeněk IV píše:
neblázni, ty máš tolik peněz? langoš stojí 105 korun, ale je fakt, že za 10 korun ti ho rozříznou na dvě půlky, celý je beztak obrovský
@Zdeněk IV píše:
Ok, beru na vědomí.
a ještě upřesni, že bereš pouze bezdětné,
tady jsi na eMIMINU, tady jsou většinou holky s dětmi, ale tak snad se nějaké najdou ![]()
U nás byla už minuly týden, na další nejdu
s našimi dětmi bysme přišli brzo na buben, chodit na pout každý víkend ![]()
@stinga píše:
a ještě upřesni, že bereš pouze bezdětné,
tady jsi na eMIMINU, tady jsou většinou holky s dětmi, ale tak snad se nějaké najdou
To se mu vsechno s detickami prodraží
. Za limonády, atrakce ![]()
@Kriss Tina píše:
U nás byla už minuly týden, na další nejdus našimi dětmi bysme přišli brzo na buben, chodit na pout každý víkend
A ty jsi odkud? ![]()
@_.Emilyyy píše:
To se mu vsechno s detickami prodraží. Za limonády, atrakce
však on dětné nechce, už to tu kdysi psal,
ještě tak platit cizím harantům ![]()
@Zdeněk IV píše:
Ano, je to ve Zlínském kraji, po upřesnění ti do zpráv napíšu v jaké je to obci, mě je 34 a tobě?Rameno už je v pořádku.
Zbytečný tajnosti… já myslím, že ta obec je tady díky tvým diskuzím už docela profláknutá, ne? ![]()
U nás vždy první týden v květnu v neděli, ale v pátek a v sobotu jsou u nás rockové zábavy. Pouť je u nás 7 května, když tak holky dojeďte pozvu vás na langoše a na kofolu nebo si snad dáte něco ostřejšího?
Je to u nás v obci.
Kdy bývá u vás pouť?