Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Původní plán byl jiný - položit tento dotaz až prvního květáka, ale už jsem jak na trní, jak to má něžné pohlaví Emimina. Když mé kamarádky byly nezadané, olíbal jsem je virtuálně v SMS. A myslím, že tohle téma si zaslouží i nějaké romantické oplodňováky. Pro ty, kteří nemají peckovici, se doporučuje třešňový komplot.
A na závěr kvízová otázka. Uhádnete, jakou píseň jsem plánoval, že si nechám zahrát na mé svatbě?
Od pantera bych se polibku opravdu bála
@Ploskutáček píše:
Původní plán byl jiný - položit tento dotaz až prvního květáka, ale už jsem jak na trní, jak to má něžné pohlaví Emimina. Když mé kamarádky byly nezadané, olíbal jsem je virtuálně v SMS. A myslím, že tohle téma si zaslouží i nějaké romantické oplodňováky. Pro ty, kteří nemají peckovici, se doporučuje třešňový komplot.A na závěr kvízová otázka. Uhádnete, jakou píseň jsem plánoval, že si nechám zahrát na mé svatbě?
Za ten pocet zalozenych diskuzi v minulych tydnech si zaslouzis, aby te adminky prijely hromadne znasilnit
.
@stock píše:Špatně. ale mám ji moc rád, já vůbec miluju většinu balad od Škorpíků.
@Ploskutáček Always Somewhere?? Jenom placam..
Čekám na menstruaci po revizi a pak budou probíhat oplodňovací akty. Bohužel to asi na Máj nevyjde, tudíž to nebude tááák romantické. ![]()
Akorát když tak přemýšlím, tak bych nedala slaďárny. Z fleku mě napadá spíš k našemu sexu - Highway to Hell, Pour some sugar on me, nějaký pecky od Alice Coopera. Jo, to by šlo.
![]()
@ontarova.stara píše:
Za ten pocet zalozenych diskuzi v minulych tydnech si zaslouzis, aby te adminky prijely hromadne znasilnit.
A nenapadlo tě, že to je důvod, proč ty ankety zakládám? Ale samozřejmě to nemůžu napsat explicitně. Následně bych se pak přihlásil do emiminího podcastu, to by bylo téma. Museli by mi ale změnit hlas.
Když už ti píšu tuhle odpověď, jak to že nikdo do podcastu nenahodil téma Trudný život muže mezi ženami na Emiminu?
@Ploskutáček píše:
A nenapadlo tě, že to je důvod, proč ty ankety zakládám? Ale samozřejmě to nemůžu napsat explicitně. Následně bych se pak přihlásil do emiminího podcastu, to by bylo téma. Museli by mi ale změnit hlas.Když už ti píšu tuhle odpověď, jak to že nikdo do podcastu nenahodil téma Trudný život muže mezi ženami na Emiminu?
Hlavne nam z toho pak udelej reportaz, uplne staci hlasova. Nakonec v osmasedesatem take lide hltali rozhlas a zpravy o triumfech Caslavske z Mexika.
@Ploskutáček píše: Špatně. ale mám ji moc rád, já vůbec miluju většinu balad od Škorpíků.
Já původně chtěla na svatbě jako hlavní píseň Heaven, kterou nazpíval Bryan Adams. Ale vdávala jsem se na radnici, tak jsem musela vybrat z jejich seznamu.
Od Scorpions miluju album Humanity. Ale když jsem občas slyšela živáky, tak mi přišlo, že Klaus na živo zpívat neumí.
Ale možná jsem měla smůlu zrovna na konkrétní skladby. ![]()
@lucad77 píše:
Ne. Ale občas dotáhne větev domů.
Tak to máš úžasnýho chlapa ![]()
@Havlova píše:
@Ploskutáček A jak jsi přišel na líbajícího PANTERA?
Já si toho nevšimla. ![]()
Já chci líbacího pantera! ![]()
@ontarova.stara píše:
Hlavne nam z toho pak udelej reportaz, uplne staci hlasova. Nakonec v osmasedesatem take lide hltali rozhlas a zpravy o triumfech Caslavske z Mexika.
Až to proběhne, obdržíte to v písemné formě, počítám cca 180 stran, 50 odstínů mědi bude limonáda ![]()