Už to nejde vydržet - líbá vás panter 1.5. pod třešní?

11800
26.4.23 15:54

Už to nejde vydržet - líbá vás panter 1. 5. pod třešní?

Původní plán byl jiný - položit tento dotaz až prvního květáka, ale už jsem jak na trní, jak to má něžné pohlaví Emimina. Když mé kamarádky byly nezadané, olíbal jsem je virtuálně v SMS. A myslím, že tohle téma si zaslouží i nějaké romantické oplodňováky. Pro ty, kteří nemají peckovici, se doporučuje třešňový komplot.

A na závěr kvízová otázka. Uhádnete, jakou píseň jsem plánoval, že si nechám zahrát na mé svatbě?

Načítám video...
Načítám video...
Načítám video...
Načítám video...
Načítám video...
Načítám video...
Načítám video...
Načítám video...
Načítám video...

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1017
26.4.23 15:58

Chtěla bych pantera, ale nevím, jestli chci, aby mě líbal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24818
26.4.23 16:12

@Ploskutáček Always Somewhere?? Jenom placam.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42564
26.4.23 16:13

Od pantera bych se polibku opravdu bála

@Ploskutáček píše:
Původní plán byl jiný - položit tento dotaz až prvního květáka, ale už jsem jak na trní, jak to má něžné pohlaví Emimina. Když mé kamarádky byly nezadané, olíbal jsem je virtuálně v SMS. A myslím, že tohle téma si zaslouží i nějaké romantické oplodňováky. Pro ty, kteří nemají peckovici, se doporučuje třešňový komplot.A na závěr kvízová otázka. Uhádnete, jakou píseň jsem plánoval, že si nechám zahrát na mé svatbě?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
26.4.23 16:15

Za ten pocet zalozenych diskuzi v minulych tydnech si zaslouzis, aby te adminky prijely hromadne znasilnit :P.

• Citovat
  • Upravit
11800
26.4.23 16:20
@stock píše:
@Ploskutáček Always Somewhere?? Jenom placam.. :lol:
Špatně. ale mám ji moc rád, já vůbec miluju většinu balad od Škorpíků.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.23 16:24

Čekám na menstruaci po revizi a pak budou probíhat oplodňovací akty. Bohužel to asi na Máj nevyjde, tudíž to nebude tááák romantické. :,(
Akorát když tak přemýšlím, tak bych nedala slaďárny. Z fleku mě napadá spíš k našemu sexu - Highway to Hell, Pour some sugar on me, nějaký pecky od Alice Coopera. Jo, to by šlo. :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11800
26.4.23 16:25
@ontarova.stara píše:
Za ten pocet zalozenych diskuzi v minulych tydnech si zaslouzis, aby te adminky prijely hromadne znasilnit :P.

A nenapadlo tě, že to je důvod, proč ty ankety zakládám? Ale samozřejmě to nemůžu napsat explicitně. Následně bych se pak přihlásil do emiminího podcastu, to by bylo téma. Museli by mi ale změnit hlas.

Když už ti píšu tuhle odpověď, jak to že nikdo do podcastu nenahodil téma Trudný život muže mezi ženami na Emiminu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24782
26.4.23 16:26

Ne. Ale občas dotáhne větev domů. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
26.4.23 16:28
@Ploskutáček píše:
A nenapadlo tě, že to je důvod, proč ty ankety zakládám? Ale samozřejmě to nemůžu napsat explicitně. Následně bych se pak přihlásil do emiminího podcastu, to by bylo téma. Museli by mi ale změnit hlas.Když už ti píšu tuhle odpověď, jak to že nikdo do podcastu nenahodil téma Trudný život muže mezi ženami na Emiminu?

Hlavne nam z toho pak udelej reportaz, uplne staci hlasova. Nakonec v osmasedesatem take lide hltali rozhlas a zpravy o triumfech Caslavske z Mexika.

• Citovat
  • Upravit
4510
26.4.23 16:28
@Ploskutáček píše: Špatně. ale mám ji moc rád, já vůbec miluju většinu balad od Škorpíků.

Já původně chtěla na svatbě jako hlavní píseň Heaven, kterou nazpíval Bryan Adams. Ale vdávala jsem se na radnici, tak jsem musela vybrat z jejich seznamu.
Od Scorpions miluju album Humanity. Ale když jsem občas slyšela živáky, tak mi přišlo, že Klaus na živo zpívat neumí. :nevim: Ale možná jsem měla smůlu zrovna na konkrétní skladby. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11800
26.4.23 16:30
@lucad77 píše:
Ne. Ale občas dotáhne větev domů. :mrgreen:

Tak to máš úžasnýho chlapa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42564
26.4.23 16:31

@Ploskutáček A jak jsi přišel na líbajícího PANTERA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4510
26.4.23 16:32
@Havlova píše:
@Ploskutáček A jak jsi přišel na líbajícího PANTERA?

Já si toho nevšimla. :lol:
Já chci líbacího pantera! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11800
26.4.23 16:32
@ontarova.stara píše:
Hlavne nam z toho pak udelej reportaz, uplne staci hlasova. Nakonec v osmasedesatem take lide hltali rozhlas a zpravy o triumfech Caslavske z Mexika.

Až to proběhne, obdržíte to v písemné formě, počítám cca 180 stran, 50 odstínů mědi bude limonáda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí