Byli jste někdy v sex-shopu?

11742
15.4.23 10:01

Byli jste někdy v zex-shopu?

Blíží se květen, čas všech romantiků a Karla Hynka Máchy a v mé dekadentní palici se zrodily nápady na tři ankety, z nichž poslední bude položena 1. května. Nebojte, tahle anketa je nejostřejší, nebude se to stupňovat.

Já v sex-shopu nikdy nebyl, jako dítě jsem byl třeba v papírnictví, kde pracovala mamky ségra a já mohl vybrat propisku dle svého výběru. O cca 17 let později, kdy mi byl zaveden vytáčený net, jsem pocítil touhu se tulit k ženám. Když pak byl vytáčený net nahrazen ADSL, a tedy neomezeným internetem, seznámil jsem se virtuálně se slečnou, která pracovala v sex-shopu, a byly to velmi zajímavé rozhovory. Klidně odpovídejte anonymně, jde zase o pobavení, takže klidně můžete trošičku lhát a mystifikovat. Každá žena by měla mít tajemství.

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
680
15.4.23 10:38

Párkrát jsem tam zavítala, ale z těch cen se mi zatočila hlava. Lepší nakoupit vše na e-shopu. A pokud nějaký sex shop, tak rozhodně nepodporovat Erotic city, ale menší, soukromé sex shopy. Tam jsou ceny přijatelnější a prodavačky dělají svou práci s patřičným zapálením. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14669
15.4.23 10:41
@MermaidMotel píše:
Párkrát jsem tam zavítala, ale z těch cen se mi zatočila hlava. Lepší nakoupit vše na e-shopu. A pokud nějaký sex shop, tak rozhodně nepodporovat Erotic city, ale menší, soukromé sex shopy. Tam jsou ceny přijatelnější a prodavačky dělají svou práci s patřičným zapálením. :lol:

Ný jsme si v menším butiku musely jakožto prodavačky všechny nové věci povinne vyzkoušet, abychom to pak mohly kvalifikovaně prodávat :mrgreen: a zkousely jsme si spolecne, protože každé to sedelo jinak :lol: myslis, ze v těch sexshopech také zkoušejí? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
15.4.23 10:45

@Semtex Věřím, že v menších sex shopech s tím ženské mají znalosti, to šlo znát i rozhovoru. Ale dodnes nezapomenu, jak před lety v Ero city stála za pultem asi 70ti letá stařenka a ptala jsem se ji, zda má lubrikační gel na vodní bázi. Koukala na mě jak puk a řekla, že netuší, co to znamená… :lol: :lol: :lol: Snad se doba posunula a procházejí nějakým školením. :lol: :lol: :lol:

Příspěvek upraven 15.04.23 v 11:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11742
15.4.23 10:59

Máte úplně stejné myšlenky jako já. Tak za prvý bych řekl, že by v sex-shopu měl pracovat někdo, kdo má k erotice a sexu kladný vztah. Já vám možná přijdu jako někdo, kdo se dokáže bavit o všem otevřeně. Virtuálně ano, ale při představě, že bych měl zákaznici vysvětlovat, že tohle či tamto si má přiložit na „jaderné tlačítko“, asi bych se dost červenal. Něco jinýho je se bavit o tomhle s někým blízkým, něco jiného je vysvětlovat to úplně cizím, to by mi rozpaky asi rolovaly ponožky.

Ale třeba erotické pomůcky by měly navrhovat a testovat ženy, určitě jste slyšeli o české designérce, která navrhuje erotické pomůcky. A určitě to při vývoji testují - ženy ženské, muži mužské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11742
15.4.23 11:18
@MermaidMotel píše:
@Semtex Věřím, že v menších sex shopech s tím ženské mají znalosti, to šlo znát i rozhovoru. Ale dodnes nezapomenu, jak před lety v Ero city stála za pultem asi 70ti letá stařenka a ptala jsem se ji, zda má lubrikační gel na vodní vázi. Koukala na mě jak puk a řekla, že netuší, co to znamená… :lol: :lol: :lol: Snad se doba posunula a procházejí nějakým školením. :lol: :lol: :lol:

To vím i já, co je vodní fáze. Holky, co kdybych si založil sex-shop? Pro uživatelky Emimina bych měl slevy. Mrknu, jestli je zaregistrovaná stránka www.hekyavzdechy.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
15.4.23 11:51

@Ploskutáček
Ani jedna z nabizenych moznosti. Co vyhravam? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11742
15.4.23 11:56
@Birdonawire píše:
@Ploskutáček
Ani jedna z nabizenych moznosti. Co vyhravam? :mrgreen:

Až budeš v Praze, napiš, pošlu ti odměnu do nejbližšího Z-Boxu/Azlaboxu za nejoriginálnější odpoveď, jen drobnost. Žádná poštovní váha nebo eropomůcka a ani propi. Neboj, budu slušný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14669
15.4.23 12:51
@Ploskutáček píše:
Máte úplně stejné myšlenky jako já. Tak za prvý bych řekl, že by v sex-shopu měl pracovat někdo, kdo má k erotice a sexu kladný vztah. Já vám možná přijdu jako někdo, kdo se dokáže bavit o všem otevřeně. Virtuálně ano, ale při představě, že bych měl zákaznici vysvětlovat, že tohle či tamto si má přiložit na „jaderné tlačítko“, asi bych se dost červenal. Něco jinýho je se bavit o tomhle s někým blízkým, něco jiného je vysvětlovat to úplně cizím, to by mi rozpaky asi rolovaly ponožky.Ale třeba erotické pomůcky by měly navrhovat a testovat ženy, určitě jste slyšeli o české designérce, která navrhuje erotické pomůcky. A určitě to při vývoji testují - ženy ženské, muži mužské.

Tak já myslím, ze si člověk na to zvykne, pracovala jsem hodně s gayi a tam jsem se dozvěděla fakt úplně všechno :lol: plus zákaznice v obchodě s oděvy dokážou taky člověku předvést věcí… :mrgreen: takže mě vážně už nic moc nepřekvapuje. Zpočátku jsem se divila, zážitku mám dost, ale teď jsem už taková, ze skoro nad vším pokrcim rameny a je mi fakt jedno, co si kdo dela :lol: ne ze bych taková nebyla zamlada, to taky, ale ještě mě lidi dokázali častěji překvapit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31195
15.4.23 12:55

Jasně chodím dokupovat své nafukovací pany. Já se vždycky rozvášnim a ona po chvíli vybouchne. Už mě tam docela znají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4501
15.4.23 14:24

Já se přiznám, že občas něco nakoupím online. Když je to něco, co mě zaujme. :lol:
Líbí se mi růžový slon svým servisem (ukázky, recenze, poradenství,…), ale je to tam na mě strašně drahý (ale chápu to). :oops:

Jinak všemi vychvalovaný Wominazer je úplně na nic! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
15.4.23 16:33

Nakup pres erotickych pomucek pres eshopy ma svoje rizika. Moje kamaradka si koupila hracku a ten plast ji strasne pachnul. Ona je z mensiho mesta a dela na mestskem urade, ve vedeni, mj. odpovida za obcanske prukazy, matriky, prestupkova rizeni, takze ji zna kazdy, u nich ve meste do sexshopu chodit nechce. Tak kdyz jsem v Praze a dorazi za mnou, jdeme vzdy spolu kouknout, co je noveho. Trasa po sexshopech a barech. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11742
15.4.23 17:34
@Lorre píše:
Jasně chodím dokupovat své nafukovací pany. Já se vždycky rozvášnim a ona po chvíli vybouchne. Už mě tam docela znají

Nesmíš tak moc kousat, Lorre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11742
15.4.23 17:36
@Paní.Norrisová píše:Jinak všemi vychvalovaný Wominazer je úplně na nic! :mrgreen:

Womanizér, to je hrozně blbej název, to zní jak paralyzér :mrgreen: :mrgreen: Jestli někdy začnu vyrábět pomůcky, budu tomu dávat češké názvy, třeba šukmaster, šukšéf, orgasdoom atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11742
15.4.23 17:41
@Birdonawire píše:
Nakup pres erotickych pomucek pres eshopy ma svoje rizika. Moje kamaradka si koupila hracku a ten plast ji strasne pachnul. Ona je z mensiho mesta a dela na mestskem urade, ve vedeni, mj. odpovida za obcanske prukazy, matriky, prestupkova rizeni, takze ji zna kazdy, u nich ve meste do sexshopu chodit nechce. Tak kdyz jsem v Praze a dorazi za mnou, jdeme vzdy spolu kouknout, co je noveho. Trasa po sexshopech a barech. :lol:

Jsi moc fajn kámoška, spousta jiných by změnila pořadí, nejdřív bary, pak sex-shopy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí