Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Jak koukám na tu fotku, tak to určitě sousedům chybět nebude. ![]()
Náš kocour jednou donesl od sousedů rybu z jezírka. ![]()
@Silverine247 píše:Řekla bych, že kocour si Vás hodně váží a tímto Vám dokazuje svojí lásku a věrnost. Pořád lepší než, aby nosil myši. Náš pes, stalo se jen jednou, přijela návštěva a padli si do oka. Paní ho hladila trochu pomazlila a on protože měl v rohu na talířku zbytek masa tak to k ní začal čumákem přistrkovat. Alespoň to vypadalo, že jak na něj byla milá tak se s ní chtěl podělit o svou krmi.
Téma na odlehčeníNáš dvouletý zrzavy raubir nově krade hračky od sousedovic koček a nosí nám je jako dárky do baráku. Přikládám foto poslední trofeje.
![]()
Tak mě napadlo, co vaši mazlicci provádějí? Kdysi jsem bydlela s kočkou od kamarádky, která za jedno odpoledne přinesla 6 párku z grilovacky od sousedů, ani jsme nevěděli odkud, abychom se mohli minimálně omluvit.
Ženský, pište!
@aiwwa No já nevím, hraje si s tím jak kdyby nic lepšího doma neměl (byť má nejvychytanejsi hračky)
Ryba z jezírka je taky dost dobrá, doufám, že jste měli z dárku radost ![]()
Příspěvek upraven 13.04.23 v 23:46
@Silverine247 píše:
No já nevím, hraje si s tím jak kdyby nic lepšího doma neměl (byť má nejvychytanejsi hračky)Ryba z jezírka je taky dost dobrá, doufám, že jste měli z dárku radost
Donesl jen hlavu.
ale já se byla sousedům přiznat, vzali to s humorem.
Prosím anonym, protože to už by mě tu poznali všichni blízcí😅 🫣. Bydlíme naproti hřbitovu..nas kocour má préé při dusickach a vanocich..taha na verandu veškerý cinkrlatka a strop byl, když mi donesl stuhu “navždy v mem srdci”..už 5let se, při průchodu kolem hřbitova, kdy se sejdou místní drbny, ze nevíme, či ta kočka je 😂
@Anonymní píše:🐱 🤭
Prosím anonym, protože to už by mě tu poznali všichni blízcí😅 🫣. Bydlíme naproti hřbitovu..nas kocour má préé při dusickach a vanocich..taha na verandu veškerý cinkrlatka a strop byl, když mi donesl stuhu “navždy v mem srdci”..už 5let se, při průchodu kolem hřbitova, kdy se sejdou místní drbny, ze nevíme, či ta kočka je 😂
Ten náš zrzek prostě dovádí, lítá, leze kam chce, ale jednej znamej kočka přinesla z venka do postele myš
já bych umřela. Byla u toho její dcera a povídá: Mami, však ti dáva dárek, toho si važ
![]()
Mámě kočka přinesla klasicky myš, ještě chudák napůl živá. Pak se ale kočka něčeho lekla, vystřelila ven a myš se schovala v domě.
Baví mě myšlenka, že existence kočky v domácnosti počet myší zvyšuje, namísto snižování. ![]()
Kočka u rodičů nám nosila běžně polomrtvé myši. I mým dětem. Aby se naučily lovit ![]()
Naše čistě domácí kočka s přístupem na balkon mi zrovna včera nechala u postele trs trávy, kterou jsem si zasadila do květináče na balkóně. A běžně si domů do ložnice nosí omráčené můry a pak je tu s bručením loví.
![]()
Naše kočka nosí jak živé tak mrtvé úlovky, pokud je nesežere. Takže myši, ptáky, 2×netopyra, ještěrky, jednou přinesla živého slepýše a ten se jí kroutil kolem tlamy a vypustila ho v obýváku. Když ji pouštím domu, vždy koukám, jestli ji něco necumi z huby. Problém je v létě kdy je všude otevřeno a může si tedy trofej přinést až domů.
Já jsem na druhé straně - nám leze neustále sousedův kocour do baráku. Že chodí spávat na sedačku na terasu, dobře. To nějak snesu. Ale že mi leze na postele, když otevřu dveře do ložnice, tak to mi vadí. Kdybych ho jednou chytila, bude to mít miláček sousedovic za sebou. Už mám opět nachystaný kýbl vody. To mu jeden rok stačilo na dlouho.
My máme domácí kocoury. Jedna naše kočka je taky kleptomanka. Co unese v puse, tak zmizí. Třeba moje pinzeta. Ta se dosud ani nenašla. Nemůžeme najít její skrýš. A to na mytí země zvedáme kusové koberce. Nic pod nima není. Strašně ráda bere uchošťoury. Ty vždy utopí v jejich vodě. Gumičky a sponky do vlasů.
@Silverine247 babiččin kocour kdysi dávno takhle nosil zardoušené malé králíčky od sousedů. Bohužel je vytahoval z kralikarny.
Jinak byl přej zlatej
Takže hračky dobrý
@nozu píše:
Kočka u rodičů nám nosila běžně polomrtvé myši. I mým dětem. Aby se naučily lovit
A dost to funguje, já se taky jako dítě naučila chytat myši pod plastové misky a hrnce ![]()
Téma na odlehčení
Náš dvouletý zrzavy raubir nově krade hračky od sousedovic koček a nosí nám je jako dárky do baráku. Přikládám foto poslední trofeje.
Tak mě napadlo, co vaši mazlicci provádějí? Kdysi jsem bydlela s kočkou od kamarádky, která za jedno odpoledne přinesla 6 párku z grilovacky od sousedů, ani jsme nevěděli odkud, abychom se mohli minimálně omluvit.
Ženský, pište!