Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Já infantilní jsem, piškotům říkám „piškotky“, mám extrémní spotřebu Kinder Pinguí, když potřebuju vyprázdit močíř, říkám, že „potřebuju čůrat“, před 30. narozeninama jsem si koupil tričko UKÁŽEŠ MI KOZIČKY? a vzal si ho na oslavu, kde bylo 6 holek, manžel jedné z nich byl zklamán, že si tu výzvu žádná nevzala k srdci.
Mně infantilnost nevadí, při posledním zvonění mě převlékli za miminko s hrkačkou a dudlíkem. Máte nějaké oblíbené zdrobněliny, třeba: „Teď mám chuť na řízeček?“ Nosíte třeba kalhotky s nápisem V ZIMĚ SE NEUDRŽUJE? Děláte partnerovi domácí pribiňák? Podělte se!
P. S. Do domácího pribiňáčku si dávám granko a mám rád hruškový džusíček.
Příspěvek upraven 08.04.23 v 16:21
Dělám u autisty, který má PO4. Když má svůj den horská dráha (nebývá to často, ale podaří se). Tak jeho pomůže uklidnit nebo odvádět pozornost od vlastního vzteku a výbuchu nálad, že na něj člověk mluví mile a dětsky. Běžně mluvím normálně. Ale někdy je třeba tímhle pomoct. Ať se uklidní. Pak máme jedno vzteklé dítě. Spíš nešťastné. Doma asi neslyší milé slovo. Tak i na tohle dítě platí, když se s ním člověk baví i trochu dětsky.
V tom případě jsem taky infantilní, protože i přes svůj vyšší věk taky chodím čůrat a právě jsem dostala chuť na pribiňáček a jdu si ho udělat. A ty kalhotky musím mít ![]()
Příspěvek upraven 08.04.23 v 16:22
@Ploskutáček hezké téma. Pracuju v MŠ a dětem, když po sobě uklízí zbytky jídla, říkám vyškrabkej ten talíř. Říkám to i doma. Okolí se tomu směje, pro mě zažitej výraz..
@Kelsey píše:
Dělám u autisty, který má PO4. Když má svůj den horská dráha (nebývá to často, ale podaří se). Tak jeho pomůže uklidnit nebo odvádět pozornost od vlastního vzteku a výbuchu nálad, že na něj člověk mluví mile a dětsky. Běžně mluvím normálně. Ale někdy je třeba tímhle pomoct. Ať se uklidní. Pak máme jedno vzteklé dítě. Spíš nešťastné. Doma asi neslyší milé slovo. Tak i na tohle dítě platí, když se s ním člověk baví i trochu dětsky.
Chápu, mně přijdou zdrobněliny fajn, pokud se nepoužívají v každé větě. Svou rodinu občas iritují tím, že když dojím, volám: „UŽ JSEM TO SPAPAL!“ A když mám žízeň, řeknu, že bych se nabumbal. CHCI NAPÍT, to zní moc direktivně, UDĚLÁTE MI, PROSÍM, NĚKDO PITÍ, to je moc dlouhý a tak. Brácha mi před lety řekl, abych nemluvil jak teplouš
Kolik znáte chlapů 30+, co říkají NABUMBAT?
Jsem Martin, nemám rád oslovení MARTINE, MARŤAS, nebo dokonce MARŤANE, tak mi říkala moje první platonická láska JANA, sestřička na rehabilitaci. V pěti letech jsem ji požádal o ruku, jí bylo 28.
Ne, nesnáším a nepoužívám zdrobněliny, ani na děti jsem nikdy nešišlala.
@Ploskutáček pribináčky a Kinder Pinquí miluju, hraju na počítači The simps a The Garden, mám mikinu „mám to v pi. či“
Kinder Pinguí si občas kupuju. Blbý je, že to nemůžu maskovat, jako že je to pro děti, když žádný nemám. 😁 Ale zrovna dneska kámoška koupila jiný kámošce velkýho plyšového jednorožce. Byl tak hebkej 😁 😁 No ještě že jsem zrovna v práci neměla zákazníky. Dospělý ženský se mazlí s velkým plyšákem. Prostě plyšáčci, to je moje. Když byly v Penny plyšový zvířátka, tak mám doma jezevce, pak jednoho pejska atd… 😁 Zničit mi někdo mýho plyšového králíčka, kterého mám od dětství, tak se snad rozbrečim. 😁
@stinga píše:
@Ploskutáček pribináčky a Kinder Pinquí miluju, hraju na počítači The simps a The Garden, mám mikinu „mám to v pi. či“
Seš megahustá
A ta mikina vyjadřuje tvůj životní postoj, filozofii? A chutá ti liči? Víš, jako stylový - MÁM TO V P. ČI, ŽERU LIČI! ![]()
@stinga Jo, The Sims taky hraju. 😁 A sleduju YouTubery, co hrajou Minecraft. Jo a koukám na animáky. Magor no 😁
@9Paja3 píše:
Kinder Pinguí si občas kupuju. Blbý je, že to nemůžu maskovat, jako že je to pro děti, když žádný nemám. 😁 Ale zrovna dneska kámoška koupila jiný kámošce velkýho plyšového jednorožce. Byl tak hebkej 😁 😁 No ještě že jsem zrovna v práci neměla zákazníky. Dospělý ženský se mazlí s velkým plyšákem. Prostě plyšáčci, to je moje. Když byly v Penny plyšový zvířátka, tak mám doma jezevce, pak jednoho pejska atd… 😁 Zničit mi někdo mýho plyšového králíčka, kterého mám od dětství, tak se snad rozbrečim. 😁
Věř, že byly určitě nezadaný. Až si najdou živýho plyšáka, ty kupovaný už nebudou potřebovat ![]()
@9Paja3 píše:
@stinga Jo, The Sims taky hraju. 😁 A sleduju YouTubery, co hrajou Minecraft. Jo a koukám na animáky. Magor no 😁
Youtubery, co hrajou hry, sleduju taky ![]()
Zdrobneliny používám běžně. Mám mikinu s Garfieldem, tašky s Totorem, obal na mobil opět s Totorem, na klicich mám přívěsek Snorlaxe, hraju Pokemon Go, a sladkosti miluju všechny ![]()
@Ploskutáček Všechny jsme zadaný skoro třicítky 😁 😁 Tý, co ho kupovala, mám za úkol pořídit stejnýho k narozeninám, ale musí bejt růžovej. 😁
@Bytsamsebou píše:
Ne, nesnáším a nepoužívám zdrobněliny, ani na děti jsem nikdy nešišlala.
Taky to nemám ráda. Ale občas musím ustoupit a nějakou použít.