Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj všem 🙂
V noci z pátku na sobotu se nám s kamarádkama stala taková věc o které sem se rozhodla, že se musím někde podělit 😅 😂
No zkrátka jsme 3 kamarádky (maminy), který čas od času zajdou na skleničku a trochu se pobaví. Máme už větší děti takže to není problém (je nám kolem 36let) a jedna kámoška vzala sebou ještě svoji 18letou dceru. Takže jsme byly čtyři a nějak po půlnoci jsme se rozhodly, že už půjdeme domů a šly jsme pěšky. Když jsme takhle šly tak na ulici v podstatě nikdo nebyl akorát jsem viděly, že naproti nám po chodníku jde nějaká osoba. Po chvilce bylo poznat, že to je nějaký muž/kluk, normálně bych se necítila sama na ulici bezpečně proto nosím sebou peprak ale byly jsme čtyři takže pohoda. No a jak jsme se přibližovaly tak jsme viděly, že si ten kluk rozepíná poklopec a normálně si vytáhnul penis i s koulema ven. My jsme byly úplně překvapený a pohoršený zároveň a ten kluk s pérem venku pořád šel naproti nám a když jsme se už měli míjet tak ta jedna kamarádka, která vzala sebou dceru (asi i díky posilněním alkoholu 😅) napřáhla ruku a chytla toho kluka za koule 😅 🤣 🤣 🙈. Držela ho tak silně, že nemohl utéct a mě nenapadlo nic jiného než vzít svůj peprak a nastříkala jsem mu ho snad z poloviny do očí 😁. Takže se tam potom svijel na zemi jak ho pálili oči a kámoška ho ještě pořád držela za koule. Už jsme ho chtěly nechat být ale potom dostala tak kámošky dcera nápad, že tomu uchylakovy sundáme kalhoty a trenky 😁 🤣 toho se kámošky chytly, takže jsem mu ještě přidala peprakem do očí aby se tolik nebránil a holky mu potom fakt svlékly kalhoty s trenkama, že byl od pasu nahý😂. Druhá kámoška si ho dokonce i vyfotila😅 🙈 a pak si vzala můj peprak nastříkala mu ho na pinďoura
Takže tam chudák zůstal napůl nahatý a ještě od pepraku
Potom jsme odešly, jeho oblečení jsme zahodily do nějaký popelnice a šly celý rozesmátý domů 😅 🤣
Tak tohle byl můj zážitek o který jsem se musela podělit. Vím, že to teď takhle může připadat trošku „až moc“ ale prostě jsme byly samotný v noci a ještě k tomu posilněný alkoholem, takže s nižšími zábranami ale ten kluk ho prostě neměl vytahovat (mohl nám něco udělat).
Chtěla jsem se teda zeptat co na to říkáte? 😅 😀
A taky jsem se chtěla zeptat jestli jste už nějakýho exhibicionistu potkaly a jak jste reagovaly😁
P. S. Ano je to troling 🤣 🤣 🤣
Příspěvek upraven 08.04.23 v 15:01
Pokud to není troll, tak z mého pohledu jste se snížily ještě na nižší a horší úroveň než ten kluk.
Samozřejmě, že jeho chování nebylo v pořádku a nezastávám se ho, ale vy jste to teda vyřešily… ![]()
@Kristýna_k.5 píše:
Ahoj všem 🙂V noci z pátku na sobotu se nám s kamarádkama stala taková věc o které sem se rozhodla, že se musím někde podělit 😅 😂
No zkrátka jsme 3 kamarádky (maminy), který čas od času zajdou na skleničku a trochu se pobaví. Máme už větší děti takže to není problém (je nám kolem 36let) a jedna kámoška vzala sebou ještě svoji 18letou dceru. Takže jsme byly čtyři a nějak po půlnoci jsme se rozhodly, že už půjdeme domů a šly jsme pěšky. Když jsme takhle šly tak na ulici v podstatě nikdo nebyl akorát jsem viděly, že naproti nám po chodníku jde nějaká osoba. Po chvilce bylo poznat, že to je nějaký muž/kluk, normálně bych se necítila sama na ulici bezpečně proto nosím sebou peprak ale byly jsme čtyři takže pohoda. No a jak jsme se přibližovaly tak jsme viděly, že si ten kluk rozepíná poklopec a normálně si vytáhnul penis i s koulema ven. My jsme byly úplně překvapený a pohoršený zároveň a ten kluk s pérem venku pořád šel naproti nám a když jsme se už měli míjet tak ta jedna kamarádka, která vzala sebou dceru (asi i díky posilněním alkoholu 😅) napřáhla ruku a chytla toho kluka za koule 😅 🤣 🤣 🙈. Držela ho tak silně, že nemohl utéct a mě nenapadlo nic jiného než vzít svůj peprak a nastříkala jsem mu ho snad z poloviny do očí 😁. Takže se tam potom svijel na zemi jak ho pálili oči a kámoška ho ještě pořád držela za koule. Už jsme ho chtěly nechat být ale potom dostala tak kámošky dcera nápad, že tomu uchylakovy sundáme kalhoty a trenky 😁 🤣 toho se kámošky chytly, takže jsem mu ještě přidala peprakem do očí aby se tolik nebránil a holky mu potom fakt svlékly kalhoty s trenkama, že byl od pasu nahý😂. Druhá kámoška si ho dokonce i vyfotila😅 🙈 a pak si vzala můj peprak nastříkala mu ho na pinďoura![]()
![]()
Potom jsme odešly, jeho oblečení jsme zahodily do nějaký popelnice a šly celý rozesmátý domů 😅 🤣
Tak tohle byl můj zážitek o který jsem se musela podělit. Vím, že to teď takhle může připadat trošku „až moc“ ale prostě jsme byly samotný v noci a ještě k tomu posilněný alkoholem, takže s nižšími zábranami ale ten kluk ho prostě neměl vytahovat (mohl nám něco udělat).
A taky jsem se chtěla zeptat jestli jste už nějakýho exhibicionistu potkaly a jak jste reagovaly😁
P. S. kámoška mi poslala ty fotky 🤣 🤣 🤣
Z mé zkušenosti z pepřákem to je nerealizovatelné.
Kdyby ho kámoška držela za koule, tzn., byla těsně u něj a Tys na něj stříkala pepřák, nevydržela by tam…
Pro příští storku bych použila paralyzér… ![]()
@Paní.Norrisová píše:
Pokud to není troll, tak z mého pohledu jste se snížily ještě na nižší a horší úroveň než ten kluk.
Samozřejmě, že jeho chování nebylo v pořádku a nezastávám se ho, ale vy jste to teda vyřešily…
Hele bylo mu odhadem nějak 25let (pro mě kluk)
@free333 píše:
Z mé zkušenosti z pepřákem to je nerealizovatelné.Kdyby ho kámoška držela za koule, tzn., byla těsně u něj a Tys na něj stříkala pepřák, nevydržela by tam…
Pro příští storku bych použila paralyzér…
paralyzér a držely by ho za koule obě ![]()
@free333 píše:
Z mé zkušenosti z pepřákem to je nerealizovatelné.Kdyby ho kámoška držela za koule, tzn., byla těsně u něj a Tys na něj stříkala pepřák, nevydržela by tam…
Pro příští storku bych použila paralyzér…
Jde to 😁
No, pokud je ta storka pravá, jakože mi na tom nesedí množství smajlíků apod.
Tak mi skoro přijde, že pokud vás mladík zná, mohl by na vás podat trestní oznámení. Mě už to skoro připadá jako nějaké napadení - rozhodně to není nic, co by bylo vtipné.
Myslim si, ze jsi kosoctverec bez ohledu na to, jestli je to pravda nebo ne.
@Gituš píše:
No, pokud je ta storka pravá, jakože mi na tom nesedí množství smajlíků apod.Tak mi skoro přijde, že pokud vás mladík zná, mohl by na vás podat trestní oznámení. Mě už to skoro připadá jako nějaké napadení - rozhodně to není nic, co by bylo vtipné.
Hele nikdo neumřel. Já mám svědomí čisté a určitě si to bude pamatovat. Neměl na nás vytahovat svýho pindíka. Nebo to je v pořádku chodit po ulici a ukazovat svýho ptáčka?
@Kristýna_k.5
Mely jste zavolat policii, oznamit jim kde je a odejit. Misto toho jste ho napadly. On ma poruchu, pri ktere se ukazuje, vam zjevne dela dobre nekomu ublizit. Obe strany by se mely lecit.
@majki.r píše:
@Kristýna_k.5
Mely jste zavolat policii, oznamit jim kde je a odejit. Misto toho jste ho napadly. On ma poruchu, pri ktere se ukazuje, vam zjevne dela dobre nekomu ublizit. Obe strany by se mely lecit.
Ano ale v tu chvíli nás to nenapadlo. A myslím, že jsme ho nakonec vyléčily:)
@Kristýna_k.5 píše:
Ahoj všem 🙂V noci z pátku na sobotu se nám s kamarádkama stala taková věc o které sem se rozhodla, že se musím někde podělit 😅 😂
No zkrátka jsme 3 kamarádky (maminy), který čas od času zajdou na skleničku a trochu se pobaví. Máme už větší děti takže to není problém (je nám kolem 36let) a jedna kámoška vzala sebou ještě svoji 18letou dceru. Takže jsme byly čtyři a nějak po půlnoci jsme se rozhodly, že už půjdeme domů a šly jsme pěšky. Když jsme takhle šly tak na ulici v podstatě nikdo nebyl akorát jsem viděly, že naproti nám po chodníku jde nějaká osoba. Po chvilce bylo poznat, že to je nějaký muž/kluk, normálně bych se necítila sama na ulici bezpečně proto nosím sebou peprak ale byly jsme čtyři takže pohoda. No a jak jsme se přibližovaly tak jsme viděly, že si ten kluk rozepíná poklopec a normálně si vytáhnul penis i s koulema ven. My jsme byly úplně překvapený a pohoršený zároveň a ten kluk s pérem venku pořád šel naproti nám a když jsme se už měli míjet tak ta jedna kamarádka, která vzala sebou dceru (asi i díky posilněním alkoholu 😅) napřáhla ruku a chytla toho kluka za koule 😅 🤣 🤣 🙈. Držela ho tak silně, že nemohl utéct a mě nenapadlo nic jiného než vzít svůj peprak a nastříkala jsem mu ho snad z poloviny do očí 😁. Takže se tam potom svijel na zemi jak ho pálili oči a kámoška ho ještě pořád držela za koule. Už jsme ho chtěly nechat být ale potom dostala tak kámošky dcera nápad, že tomu uchylakovy sundáme kalhoty a trenky 😁 🤣 toho se kámošky chytly, takže jsem mu ještě přidala peprakem do očí aby se tolik nebránil a holky mu potom fakt svlékly kalhoty s trenkama, že byl od pasu nahý😂. Druhá kámoška si ho dokonce i vyfotila😅 🙈 a pak si vzala můj peprak nastříkala mu ho na pinďoura![]()
![]()
P. S. kámoška mi poslala ty fotky 🤣 🤣 🤣
A to má být vtipný troll? Historce nevěřím a ani jsem se nezasmála. ![]()
Kdyby to čistě náhodou byla pravda, tak vy jste se zachovaly mnohem hůř a jste mnohem víc nebezpečné než on. Ó bože, do čehos to duši dal ![]()
Promin, ale jste vsechny trapne a blbe! Napadlo Vas treba, ze kluk mohl byt taky opily a chtela se vycurat, ale jaksi mu nedoslo, ze je nekde na ceste, kde jsou dalsi lidi? ![]()
Uprimne doufam, ze jste nekde na kamerach a ten chudak to bude resit ![]()
A jinak, jestli si myslis, ze nejakeho exhibicionistu ci uchylaka vyleci takovy zazitek, tak jsi opravdu hloupa a neco si o tom precti..
Asi jsi cekala, jak Vas tady vsichni poplacaji po ramenou, ze jste dobre, ale ono se to nedeje vid? ![]()
@Vesnickaholka píše:
Promin, ale jste vsechny trapne a blbe! Napadlo Vas treba, ze kluk mohl byt taky opily a chtela se vycurat, ale jaksi mu nedoslo, ze je nekde na ceste, kde jsou dalsi lidi?
Uprimne doufam, ze jste nekde na kamerach a ten chudak to bude resit
A jinak, jestli si myslis, ze nejakeho exhibicionistu ci uchylaka vyleci takovy zazitek, tak jsi opravdu hloupa a neco si o tom precti..
Asi jsi cekala, jak Vas tady vsichni poplacaji po ramenou, ze jste dobre, ale ono se to nedeje vid?
Ne opravdu se nechtěl vyčůrat. Díval se na nás a několik metrů před náma si ho vyndal a honil si ho a potom ho měl prostě venku a šel okolo nás. Opilý nebyl ale když ho kámoška chytla za ty koule tak byl ještě slovně agresivní a říkal že se na nás chce vystříkat. Tak jsem mu stříkla peprak do očí.