Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Anonymní píše:
Ahoj holky, dnes slavime tento mezinarodni den. Vite o tom? Mate na sobe dnes nejake hezci spodni pradlo - pokud o tomto dnu vite? A pokud nevite, vzali byste si ho? Ja za sebe ano, mam a citim se tak nejak prijemneji.Pisu anonymne, mam docela zarlivou pritelkyni a chodi sem casto
…
O takovém dnu jsem ani nevěděla. Ale právě jsem vylezla z vany, dala si pyžamo. Fouká, už se nám nikam nechce dneska. A je mi nejlíp jen v pyžamu
.
Ale jeli jsme odpoledne koupit vysavač. Tak my jsme dnešní den oslavili nakupováním a ne spodního prádla. Můj muž hned nového pomocníka zkoušel. Vysává krásně.
Mám čistou podprdu a nepoblity triko od mimina… manžel z toho bude paf, to už tu dlouho nebylo ![]()
@Kelsey píše:
Ale jeli jsme odpoledne koupit vysavač. Tak my jsme dnešní den oslavili nakupováním a ne spodního prádla. Můj muž hned nového pomocníka zkoušel. Vysává krásně.
Proč já hned musím myslet na prasarny
🙈
@Semtex píše:Že ty často čteš Klopotu, pak máš tyhle myšlenky? Ne fakt jen vysavač na domácí práci
Proč já hned musím myslet na prasarny🙈
O tom dnu fakt nevím
Škoda, dneska sem si ani tu podprdu neoblikla ![]()
@vendulaaa píše:
Hezké prádlo mám každý den
Co je definováno jako nehezké?
No, ja par dnu v mesici i nehezké… A ja ho definuju tak, te mi na něm nebudou vadit nevypratelne fleky ![]()
Ale jinak mezinárodní dny cehokoliv neslavim.
Omg.
Co to zase je?
Den prádla neslavím.
Každý den si beru čisté prádlo. ![]()
@Kelsey píše: Že ty často čteš Klopotu, pak máš tyhle myšlenky? Ne fakt jen vysavač na domácí práci. Prasárny můžou být později, až to doma všechno usne.
To já mám odjakživa
když tys to tak hezky napsala…
![]()
Ahoj holky, dnes slavime tento mezinarodni den. Vite o tom? Mate na sobe dnes nejake hezci spodni pradlo - pokud o tomto dnu vite? A pokud nevite, vzali byste si ho? Ja za sebe ano, mam a citim se tak nejak prijemneji
.
Pisu anonymne, mam docela zarlivou pritelkyni a chodi sem casto
…