Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
A myslíš, že ten vibrátor pozná, jestli je v p.. nebo v řiti? Nechápu tvůj dotaz.
@karkarka píše:
A myslíš, že ten vibrátor pozná, jestli je v p.. nebo v řiti? Nechápu tvůj dotaz.
Asi to myslela tak že ten anální je užší, tak jestli se jí tam vejde.
@karkarka spíš mi jde o tvar… Anální vibrátory které jsou pro to určené jsou odlišné tvarem. Zajímá mě jestli tvar normálního vibrátoru dokáže splnit to co vibrátor na to určený.
@karkarka píše:
Tak bude mu to asi divný, že je v zadku
@Anonymní píše:
@karkarka spíš mi jde o tvar… Anální vibrátory které jsou pro to určené jsou odlišné tvarem. Zajímá mě jestli tvar normálního vibrátoru dokáže splnit to co vibrátor na to určený.
No zkus to, nic jiného nezbývá
@Anonymní píše:
Pokud to nemá nějaky širší konec, tak by se na anální hrátky pouzivat neměl ![]()
Bacha aby ti tam nezajel cely
znám typka, co si ho tam strčil a on mu zajel dovnitř a musel do nemocnice ho vyndat
anální mají mít jiný tvar ne?
Anální vibrátory mají rozšířený konec, aby se ti nezatoulaly…..
![]()
Takže ten obyčejný bych na tvém místě s řitním otvorem neseznamovala. Pokud tedy nechceš pobavit chirurga na noční pohotovosti…, ![]()
@Janli píše:
Anální vibrátory mají rozšířený konec, aby se ti nezatoulaly…..![]()
Takže ten obyčejný bych na tvém místě s řitním otvorem neseznamovala. Pokud tedy nechceš pobavit chirurga na noční pohotovosti…,
Jojo, spolužák vyprávěl, co všechno už lovili z nezbedných análů ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Koupila jsem si klasický vibrátor a zajímalo by mě zda se dá použít místo análního vibrátoru.
Mě jednou málem zahučel celý do zadku, od té doby jen anální.
@Janli píše:
Anální vibrátory mají rozšířený konec, aby se ti nezatoulaly…..![]()
Takže ten obyčejný bych na tvém místě s řitním otvorem neseznamovala. Pokud tedy nechceš pobavit chirurga na noční pohotovosti…,
To jo..sedet s vibratorem v zadnici v cekarne plne lidi a pak to tam vysvetlovat
nejakemu dokturkovi. Ale to same by mohli vypravet gynekolog na pohotovosti..snad myty o mobilech, kreckovi v pochve..co za dlouhych noci vyndavaji z otvoru pacientek.
@lilith1 píše:
To jo..sedet s vibratorem v zadnici v cekarne plne lidi a pak to tam vysvetlovatnejakemu dokturkovi. Ale to same by mohli vypravet gynekolog na pohotovosti..snad myty o mobilech, kreckovi v pochve..co za dlouhych noci vyndavaji z otvoru pacientek.
A to si představ, že se u toho modlíš, aby konečně došly baterky….. ![]()
@Janli píše:
A to si představ, že se u toho modlíš, aby konečně došly baterky…..
Bych si radši vzal nějaké brutální projimadlo než podstoupit něco takového ![]()
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Koupila jsem si klasický vibrátor a zajímalo by mě zda se dá použít místo análního vibrátoru.