Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@lilith1 píše:
To jo..sedet s vibratorem v zadnici v cekarne plne lidi a pak to tam vysvetlovatnejakemu dokturkovi. Ale to same by mohli vypravet gynekolog na pohotovosti..snad myty o mobilech, kreckovi v pochve..co za dlouhych noci vyndavaji z otvoru pacientek.
Je to sice OT, ale pred lety jsem četl, co všechno musel tahat z žen, byl tam i budík, okurka, hodinky.
@azaleila píše:
Fakt si to nevymýšlímhttps://echo24.cz/…cnik-operace
Máš pro to vysvětlení? Četl jsem jen nadpis, ale uznávám, že s granátem v zadku nabude vzrušení zcela netušených rozměrů, a spojení „natrhnu ti p.del“ má úplně nový význam.
Vyplývá z toho, že musí být za co ho bezpečně držet, případně myslet na to, jak to dostat ven. ![]()
Nemělo by se to rozkřápnout a taky by to nemělo dělat podtlak (lahev ne).
Munice se nedoporučuje. ![]()
@Klopotkova píše:
Mně gynekolog lovil svazek klíčů z prciny, nikdy na tu ostudu nezapomenu.
Jo a zapomněl jsem
: V kuchyni kuchařskou pinzetu a v lékárně jednorázová zrcadla (nepíšu, kam se opravdu použijí
).
![]()
Rozdíl mezi klasickým a análním vibrátorem je obvykle jen v tloušťce. Pokud ti tloušťka vyhovuje, můžeš ho bez problémů použít. Doporučuji ale důkladnou!!! dezinfekci, pokud ho budeš následně zavádět do vaginy. V konečníku se nachází mnoho různých mikrobů, které by mohly narušit vaginální mikroflóru. ![]()