Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
No jak už si zmínila, anální mají jiný tvar z duvodu, aby se nestála nehoda, kterou musí řešit pravidelně lékaři. Vytahování předmětů ze zadku nadrzence
. Tak když už, tak opatrně ![]()
@Kriss Tina píše:
@Lorre to nepomůže, ven už to nevytlacis ani projimadlem
Nechci se ptát, ale jak to víš? ![]()
@Lorre znám osobu co to zažila osobně plus mám segru na urgentním příjmu a tam taky mívají zábavné story
většinou ty lidi čekají třeba několik dni, jestli to nevyjde samo, ale ono to ucpe střeva a na pohotovost se odhodlaji dojít až ve chvíli, kdy už umírají bolestí a hrozí, ze jim to ty střeva prothne
ale samo to ven proste nevyjde ![]()
@Kriss Tina píše:
@Lorre znám osobu co to zažila osobně plus mám segru na urgentním příjmu a tam taky mívají zábavné storyvětšinou ty lidi čekají třeba několik dni, jestli to nevyjde samo, ale ono to ucpe střeva a na pohotovost se odhodlaji dojít až ve chvíli, kdy už umírají bolestí a hrozí, ze jim to ty střeva prothne
ale samo to ven proste nevyjde
To je divný, člověk by teoreticky čekal, že to dokáže vylézt. Zvlášť když tam je už fronta
… ale teda nevim co za xxxl si tam cpou.
@Kriss Tina píše:
@Lorre znám osobu co to zažila osobně plus mám segru na urgentním příjmu a tam taky mívají zábavné storyvětšinou ty lidi čekají třeba několik dni, jestli to nevyjde samo, ale ono to ucpe střeva a na pohotovost se odhodlaji dojít až ve chvíli, kdy už umírají bolestí a hrozí, ze jim to ty střeva prothne
ale samo to ven proste nevyjde
Nekdy to vyjde ven samo. Kamaradka (jo, vim, ze to vypada jako blbe kryti, ale nejde o mne, to bych dala anonym
) to zazila a eroticka hracka se dostala ven sama. Asi zalezi na velikosti a na tom, jak daleko je zasunuta. Tohle byl pomerne maly vibrator, urceny pro analni pouziti, ale stejne zajel dovnitr… a zoufaly telefonat, co pry ma delat.
@Kriss Tina píše:
@Lorre lidi si tam nacpou ledacosslyšela sem i o žárovce
Já flašku a tenisaky ![]()
@Betty MacDonald píše:
Jojo, spolužák vyprávěl, co všechno už lovili z nezbedných análů
nedávno nám anesteziolog, který byl původně z emergency vyprávěl, co vše na pohotovosti lovili… nevěřila jsem vlastním uším ![]()
@Kriss Tina píše:
@Lorre lidi si tam nacpou ledacosslyšela sem i o žárovce
já zase o pomaranči v kondomu. pán si na něj „něšťastnou náhodou“ sednul…
@azaleila píše:
já zase o pomaranči v kondomu. pán si na něj „něšťastnou náhodou“ sednul…
Bych chtěla videt, jak se nedopatřením sedne na pomeranč tak, že člověku zajede do zadku
to aby se člověk poradne díval, kam si sedá ![]()
Mně gynekolog lovil svazek klíčů z prciny, nikdy na tu ostudu nezapomenu.
@Kriss Tina píše:
Bych chtěla videt, jak se nedopatřením sedne na pomeranč tak, že člověku zajede do zadkuto aby se člověk poradne díval, kam si sedá
Strašně nešťastná náhoda. Bylo horko a pán nahý vybaloval nákup…
A prý takhle padají i věci z poliček ![]()
@azaleila píše:
Strašně nešťastná náhoda. Bylo horko a pán nahý vybaloval nákup…
A prý takhle padají i věci z poliček
Tak to mohl byt rad, ze nekupoval místo pomeranče třeba meloun ![]()
@Kriss Tina píše:
Tak to mohl byt rad, ze nekupoval místo pomeranče třeba meloun
No… tenhle pomeranč byl rovnou v kondomu…
A před časem u nás v práci koloval email o granátu v zadku ![]()