Apríl - auto ve folii

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
31.3.23 14:36

April-auto ve folii

Ahoj, s blizicim se aprilem mi v hlave vzkvetaji napady na zertiky. Jeden z nich je polepit auto barevnymi lepicimi papirky a zamotat do folie. Myslim, ze ten na koho zertik chystam bude prekvapen. 😄 ovsem pocasi mi nepreje. A ja se ptam.. ma jit pouze o zert a nerada bych auto jakkoliv poskodila. :roll: Kdyz na suche auto dam folii dnes vecer, v noci by prselo, muze se autu neco stat? :think: plisen?? :think: Cokoliv…? Opravdu bych svym vtipkem nerada uskodila. Diky za odpovedi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
31.3.23 14:43

Mozna doplnim, ze nevim, kdy majitel auta k autu prijde. Proto bych to chtela udelat dnes vecer, abych zitra neprisla pozde 😄

• Citovat
  • Upravit
30913
31.3.23 14:48

No ty jo, už malé děti učím, že na auto se nesahá. Plíseň ne, ale poškrábat ho můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.23 14:54

@Cuddy poskrabat folii? :think:

• Citovat
  • Upravit
43028
31.3.23 14:57
@Cuddy píše:
No ty jo, už malé děti učím, že na auto se nesahá. Plíseň ne, ale poškrábat ho můžeš.

folií?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30913
31.3.23 14:58
@Anonymní píše:
@Cuddy poskrabat folii? :think:

To auto bude umyté z myčky, bez prachu a suché?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15748
31.3.23 15:24
@Anonymní píše:
Ahoj, s blizicim se aprilem mi v hlave vzkvetaji napady na zertiky. Jeden z nich je polepit auto barevnymi lepicimi papirky a zamotat do folie. Myslim, ze ten na koho zertik chystam bude prekvapen. 😄 ovsem pocasi mi nepreje. A ja se ptam.. ma jit pouze o zert a nerada bych auto jakkoliv poskodila. :roll: Kdyz na suche auto dam folii dnes vecer, v noci by prselo, muze se autu neco stat? :think: plisen?? :think: Cokoliv…? Opravdu bych svym vtipkem nerada uskodila. Diky za odpovedi

Moc vtipné mi to nepřijde, ekologické už vůbec. Než vymýšlet hověziny, tak je lepší se na jakoby aprílové fórky vykašlat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9652
31.3.23 15:28

No já bych byla happy jak dva grepy, kdybych přišla k autu a to bylo oblepené čímkoliv :roll: Vykašli se na to. Nehledě na to, že třeba stát se blbá náhoda a já bych musela třeba s dítětem na pohotovost, a zjistila, že mi nějaký vtipálek takhle zkomplikoval odjezd, tak mě to naštve opravdu hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68903
31.3.23 15:30

Umím si představit, že se tam přimotá nějakej kamínek a ať už při polepování, tak při sundavání, tam nějak pěkný škrábaneček vyvede. Ach jo, já jsem strašněj suchar, bylo by mi líto času, přírody za tu tunu zbytečně vyplácané fólie a udělat to někdo mně, rozhodně se tomu nezasměju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24602
31.3.23 15:38

To je trapárna, kolik vám je, pět? 8o Omotejte tou fólií sama sebe. Ať žije ekologie. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
31.3.23 15:59

Mně tohle přijde děsně trapný pro nas dospělý.
Každej napálenej bude akorat nas*anej. Nehledě na zbytečně využitý materiály na to.

Radši udělej něco sofystikovanějšího. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.23 17:03

Diky za odezvy, dotaz znel jinak, ale nevadi. ;)

• Citovat
  • Upravit
329
31.3.23 17:19

Krom toho, že se jedná o nápad na úrovni dítěte na 1. stupni ZŠ, jsou zde také rizika:
1. již výše zmíněný kamínek a riziko poškrábání.
2. Agresivní lepidlo na folii a hrozba poleptání laku( to by pak bylo na komplet přelakování vozu, což u vozu vyšší třídy může být klidně 150 000,–)
3. Utržení antény, poškození el. zrcátek taky nebývá levná záležitost.

určitě si někdo vzpomene i na další.

A to nemluvím o tom, že i kdyby se autu nic nestalo tak to prostě není vtipné, to je na ZABITÍ :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55935
31.3.23 17:21

Co je to za kravinu? Můžeš to auto i poničit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.23 17:45

@jkra
Potravinová folie bude na Apríla vaším velkým pomocníkem. Můžete jí omotat dveře, kancelářský box, a pokud máte chuť a čas, tak dokonce i auto oblíbeného kolegy.
Zkopirovano z blesk.cz
Nekomu to vtipne prijde, jinemu ne. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky