Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Mozna doplnim, ze nevim, kdy majitel auta k autu prijde. Proto bych to chtela udelat dnes vecer, abych zitra neprisla pozde 😄
No ty jo, už malé děti učím, že na auto se nesahá. Plíseň ne, ale poškrábat ho můžeš.
@Cuddy píše:
No ty jo, už malé děti učím, že na auto se nesahá. Plíseň ne, ale poškrábat ho můžeš.
folií?
@Anonymní píše:
@Cuddy poskrabat folii?
To auto bude umyté z myčky, bez prachu a suché?
@Anonymní píše:
Ahoj, s blizicim se aprilem mi v hlave vzkvetaji napady na zertiky. Jeden z nich je polepit auto barevnymi lepicimi papirky a zamotat do folie. Myslim, ze ten na koho zertik chystam bude prekvapen. 😄 ovsem pocasi mi nepreje. A ja se ptam.. ma jit pouze o zert a nerada bych auto jakkoliv poskodila.Kdyz na suche auto dam folii dnes vecer, v noci by prselo, muze se autu neco stat?
plisen??
Cokoliv…? Opravdu bych svym vtipkem nerada uskodila. Diky za odpovedi
Moc vtipné mi to nepřijde, ekologické už vůbec. Než vymýšlet hověziny, tak je lepší se na jakoby aprílové fórky vykašlat.
No já bych byla happy jak dva grepy, kdybych přišla k autu a to bylo oblepené čímkoliv
Vykašli se na to. Nehledě na to, že třeba stát se blbá náhoda a já bych musela třeba s dítětem na pohotovost, a zjistila, že mi nějaký vtipálek takhle zkomplikoval odjezd, tak mě to naštve opravdu hodně.
Umím si představit, že se tam přimotá nějakej kamínek a ať už při polepování, tak při sundavání, tam nějak pěkný škrábaneček vyvede. Ach jo, já jsem strašněj suchar, bylo by mi líto času, přírody za tu tunu zbytečně vyplácané fólie a udělat to někdo mně, rozhodně se tomu nezasměju.
To je trapárna, kolik vám je, pět?
Omotejte tou fólií sama sebe. Ať žije ekologie. ![]()
Mně tohle přijde děsně trapný pro nas dospělý.
Každej napálenej bude akorat nas*anej. Nehledě na zbytečně využitý materiály na to.
Radši udělej něco sofystikovanějšího. ![]()
Krom toho, že se jedná o nápad na úrovni dítěte na 1. stupni ZŠ, jsou zde také rizika:
1. již výše zmíněný kamínek a riziko poškrábání.
2. Agresivní lepidlo na folii a hrozba poleptání laku( to by pak bylo na komplet přelakování vozu, což u vozu vyšší třídy může být klidně 150 000,–)
3. Utržení antény, poškození el. zrcátek taky nebývá levná záležitost.
určitě si někdo vzpomene i na další.
A to nemluvím o tom, že i kdyby se autu nic nestalo tak to prostě není vtipné, to je na ZABITÍ ![]()
@jkra
Potravinová folie bude na Apríla vaším velkým pomocníkem. Můžete jí omotat dveře, kancelářský box, a pokud máte chuť a čas, tak dokonce i auto oblíbeného kolegy.
Zkopirovano z blesk.cz
Nekomu to vtipne prijde, jinemu ne. ![]()
Ahoj, s blizicim se aprilem mi v hlave vzkvetaji napady na zertiky. Jeden z nich je polepit auto barevnymi lepicimi papirky a zamotat do folie. Myslim, ze ten na koho zertik chystam bude prekvapen. 😄 ovsem pocasi mi nepreje. A ja se ptam.. ma jit pouze o zert a nerada bych auto jakkoliv poskodila.
Kdyz na suche auto dam folii dnes vecer, v noci by prselo, muze se autu neco stat?
plisen??
Cokoliv…? Opravdu bych svym vtipkem nerada uskodila. Diky za odpovedi