Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma pro odlehčení.
Co říkáte na „teplákovou módu "
Zatím jsem to vnímala, že tepláky nosí hlavně UK (tím se jich nechci nijak dotknout)
Ale poslední dobou vidím, že tahle móda se asi rozšířila.
V práci potkám „dámu" v teplácích, přes rameno kabelku „rádoby" Versace, Louis V., Tommy Hilfiger…
No to je děs.
Jaký na to máte názor?
Kdybych na to měla postavu a řídila jsem bavoráka, tak chodím v teplácích. Problém je, že tady už to ani ti super bohatí lidi nenosí. Není to trochu pasé? V teplácích jsem naposledy viděla nezaměstnanou maminku největšího zlobivce ve školce. Pravda, bylo to i s padělanou kabelkou.
Řeknu to asi tak. Kdyby někdo se mnou šel do společnosti a měl tepláky, tak dělám, že ho neznám a jdu od něj x metrů. Je to ostuda a šílene nevkusné
@mokkk píše:
Kdybych na to měla postavu a řídila jsem bavoráka, tak chodím v teplácích. Problém je, že tady už to ani ti super bohatí lidi nenosí. Není to trochu pasé? V teplácích jsem naposledy viděla nezaměstnanou maminku největšího zlobivce ve školce. Pravda, bylo to i s padělanou kabelkou.
Je fakt, že k ridicum BMW ty tepláky sedí. To sou povětšinou největší idioti a aspoň je poznáme když zrovna nesedí v aute ![]()
Jr mi to úplně jedno a nijak to neřeším. Nejlepší by bylo, kdyby se lidi takhle nestaral o druhé a neměli potřebu je řešit někde na netu.
Asi takhle, osobně to nesnáším a dětem to zakazuju… U cizích si pomyslím svoje a neřeším, koneckonců, mě je taky fuk, co si ostatní myslím o mém oblečení.
Jako volnočasový oblečení a cestovní, proč ne? Pokud je z kvalitního materiálu a padnoucí. Taky rozdíl, jestli si to vezme štíhlá holčina a rozumně to nakombinuje. Ale paničky s kabelečkama, ty ve mě vyvolávají úsměv….
Příspěvek upraven 15.04.23 v 12:55
Je to otřes. Děti v tom chodí do školy i mimo tělocvik. Poprvé jsem to zaregistrovala okolo roku 2015. Naštěstí moje děti takto oblečené chodit nechtějí. Je to hnus.
Mně se to ukrutně nelíbí a zastávám názor, že i superdrahé a superznačkové tepláky jsou furt jenom tepláky a patří do pohodlí domova nebo na sportoviště… ale na druhou stranu, pokud se to nositelům líbí, ať si dělají, co chtějí, nijak mě to nepohoršuje a nikomu to neškodí. Ale jsem fakt ráda, že můj muž, který si zrovna na módu nepotrpí a většinu života prochodí v kalhotech a tričku, v teplákách vyleze z domu maximálně tak s košem k popelnici. Do práce by se u nás v teplákách nikdo neodvážil, máme velmi přísný dresscode a ani omylem by neprošly ani džíny. Klienti si samozřejmě přicházejí, jak chtějí, na druhou stranu v teplákách tam zatím opravdu ještě nidko nevlezl, a to ani mladí lidé všemožných národností, pořád si během jednání, kde lítají velké peníze, zachovávají jisté dekorum.
@truelly píše:
Je to otřes. Děti v tom chodí do školy i mimo tělocvik. Poprvé jsem to zaregistrovala okolo roku 2015. Naštěstí moje děti takto oblečené chodit nechtějí. Je to hnus.
Vidíš, to je úhel pohledu. Děti sedí spoustu hodin v lavicích a radši budu, když mi dcera půjde do školy v teplákových kalhotech než aby šla v džínách, mačkala si podbříšek a zapařovala genitálie. Bůhví, kde všude má původ neplodnost. Pokud chce dítě ve škole pohodlí, má ho mít, tak nevidím důvod, proč mluvit o hnusu. To zas já vidím jako neomalenost a úzkoprsost.
To je opravdu aktualni tema, posledni dobou si toho vsimam cim dal vic. Ja bych proste sla treba nakupovat v teplakach jen kdybych jela z hub a umirala hlady a to bych to prolitla a modlila se, at nikoho nepotkam. Teplaky mam jen na doma a do lesa a to i do lesa si vezmu radsi stary dziny. Ale nevim jestli to neni nejaka generacni zatez. Mlady v nich chodej a vidim i dost deti, co chodi v teplakach do skoly. To si za nas vubec nepamatuju. My doma neli zvlast obleceni na ven a do skoly. Ale prave v sousedstvi bydli teplakova rodina a asi se v tom citi jako ze se vyfikli, maji k tomu ty zlato bile boty s vyssi podrazkou, prave kabelky a nebo i podpatky, to uz mi hlava vubec nebere.
Zkušenost za poslední týden. Oběd v Cafe Imperial a minimálně 2 dospělí chlapi v teplákách. Včera Wine food market oběd, vedle u stolu matka a 2 dospělé dcery a všechny tepláky, jinak načančené s kabelkama… nechápu to
. Mimochodem mám bmw a v teplákách jsem jela tak maximálně s tříděným odpadem ![]()
@Plmo píše:
Téma pro odlehčení.
Co říkáte na „teplákovou módu "
Zatím jsem to vnímala, že tepláky nosí hlavně UK (tím se jich nechci nijak dotknout)
Ale poslední dobou vidím, že tahle móda se asi rozšířila.
V práci potkám „dámu" v teplácích, přes rameno kabelku „rádoby" Versace, Louis V., Tommy Hilfiger…
No to je děs.
Jaký na to máte názor?
Nepleteš si UK a UA? ![]()
@Janli píše:
Vidíš, to je úhel pohledu. Děti sedí spoustu hodin v lavicích a radši budu, když mi dcera půjde do školy v teplákových kalhotech než aby šla v džínách, mačkala si podbříšek a zapařovala genitálie. Bůhví, kde všude má původ neplodnost. Pokud chce dítě ve škole pohodlí, má ho mít, tak nevidím důvod, proč mluvit o hnusu. To zas já vidím jako neomalenost a úzkoprsost.
Tak podle stejné logiky i úřednice a úředníci v bance či někde na úřadě tam taky sedí celý den, tak proč by je nemohli mít taky ![]()
A já zas nevím, proč to všem tak šíleně vadí
nosím hodně legíny a takové ty hodně úzké, legínové tepláky
klidně v nich jdu na procházku, na nákup, s dítětem na hřiště, kolikrát i do práce, když mě nečeká žádná schůzka..