Tepláková móda

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15407
15.4.23 13:05
@Janli píše:
Vidíš, to je úhel pohledu. Děti sedí spoustu hodin v lavicích a radši budu, když mi dcera půjde do školy v teplákových kalhotech než aby šla v džínách, mačkala si podbříšek a zapařovala genitálie. Bůhví, kde všude má původ neplodnost. Pokud chce dítě ve škole pohodlí, má ho mít, tak nevidím důvod, proč mluvit o hnusu. To zas já vidím jako neomalenost a úzkoprsost.

Ale tak pořád mezi teplákama a těsnýma džínama se dá najít dost variant…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13099
15.4.23 13:08

Jinak ano, zatímco spousta opravdu bohatých lidí nosí značkové věci, které mají logo nenápadné či skryté, tak především Ukrajinci mají rádi velká a viditelná loga značek na svém oblečení. U nich je to víceméně tradiční. Poukazují tím na svůj sociální status.
Je jedno, že ten hnusný zelenooranžový svetr s medúzou už má dávno nejlepší roky za sebou, je obnošený a žmolkatý, ale…je to prostě Versace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14558
15.4.23 13:09
@ivašot. píše:
Ale tak pořád mezi teplákama a těsnýma džínama se dá najít dost variant…

Dá, ale proč by člověk měl hledat? Myslím, ze je úplně jedno, v čem chodí děti do školy :nevim: teplaky jsou aspoň pohodlné a dobre se v nich sedí. Syn chodí do školy taky v teplakach a neresim to :lol: hlavně, aby byly čisté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14558
15.4.23 13:13

@Magical-eyes tak Ukrajinci jsou takovi dost specificti v tom oblékání, naši známí mají ukrajinské přátele a paní vždycky nakupuje fakt kvanta oblečení, když už kupuje, bere pro celou širokou rodinu i kamaradky to podobne, takže pak mají všichni ty teplaky nebo oděvy plus minus stejné a poznáš, že jsou “od ni” :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: proste tahle paní se celkově vůbec nežinýruje, nakoupí, co se ji na oko zalibi, vetsina se ji pak libit přestane, a rozdává :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68823
15.4.23 13:14

Možná je to tím, že nám maminky vtloukaly do hlavy, že teda tepláky fakt za žádnch okolností kamkoliv mimo hřiště nee :mrgreen: Jsem stará konzerva, ale pravda je, že ani anše pubertální dítě by to nenapadlo, stačí, když od malička vidí svého tátu - jo, skočím do obchodu pro chleba, jenom počkej, převlíknu se z tepláků.
Jinak mé dítě chodí do školy oblékáno s vkusem, že občas koulím očima, ale tepláky teda v repertoáru chybí. Z pohodlného oblečení jsou to legíny v kombinaci s dlouhým trikem či svetrem (vede jeden po babičce, na třicetikilové figurce velmi oversize), hodně šaty (což je pro mě mimochodem nejpohodlnější kus oděvu, šaty si beru i do letadla na dlouhé sezení), taky lacláče nebo i džegíny s hodně pružnou gumou, popř. klasika kalhoty, hodně maskáče s dost volnm pasem, nic z toho neškrtí a prý je velmi pohodlné… Ale třeba zas strašně pohoršuje matky teplákových dětí, vím já?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14558
15.4.23 13:17

@ugluk já jakožto matka teplakove ditete nekoukam co nosí ostatní :lol: jedine co mě zaujalo, byla slečna, co v mrazech chodila v kratke tlusté naducane perove bundicce, kterou měla ovšem vždy rozepnutou a pod tím podprsenkovy top a hole břicho. To jsem mela vždycky nutkání nabidnout ji nějakou deku, protože mi byla zima za ni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
15.4.23 13:19
@Plmo píše:
Téma pro odlehčení.
Co říkáte na „teplákovou módu "
Zatím jsem to vnímala, že tepláky nosí hlavně UK (tím se jich nechci nijak dotknout)
Ale poslední dobou vidím, že tahle móda se asi rozšířila.
V práci potkám „dámu" v teplácích, přes rameno kabelku „rádoby" Versace, Louis V., Tommy Hilfiger…
No to je děs.
Jaký na to máte názor?
Že k lékaři a do divadla tepláky nepatří.! :roll:
Vypadá to neslušně, nehezky. V běžném provozu dobrý. Prostě za mě jsou místa ke tepláky ne i když jsou dražší než boty třeba.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
15.4.23 13:20
@Janli píše:
Vidíš, to je úhel pohledu. Děti sedí spoustu hodin v lavicích a radši budu, když mi dcera půjde do školy v teplákových kalhotech než aby šla v džínách, mačkala si podbříšek a zapařovala genitálie. Bůhví, kde všude má původ neplodnost. Pokud chce dítě ve škole pohodlí, má ho mít, tak nevidím důvod, proč mluvit o hnusu. To zas já vidím jako neomalenost a úzkoprsost.

Vidím to úplně stejně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14558
15.4.23 13:21
@Atisia píše: Že k lékaři a do divadla tepláky nepatří.! :roll:
Vypadá to neslušně, nehezky. V běžném provozu dobrý. Prostě za mě jsou místa ke tepláky ne i když jsou dražší než boty třeba.

Do divadla beru, ale proč k lékaři? :D Návštěvu lékaře nepovažuji za společenskou událost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12522
15.4.23 13:26
@Plmo píše:
Téma pro odlehčení.
Co říkáte na „teplákovou módu "
Zatím jsem to vnímala, že tepláky nosí hlavně UK (tím se jich nechci nijak dotknout)
Ale poslední dobou vidím, že tahle móda se asi rozšířila.
V práci potkám „dámu" v teplácích, přes rameno kabelku „rádoby" Versace, Louis V., Tommy Hilfiger…
No to je děs.
Jaký na to máte názor?

Desne, tluste teplaky ve meste..nelibi..patri to domu nebo na cviceni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
15.4.23 13:28

Ukrajinská uniforma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12573
15.4.23 13:30

Je to strašně nevkusné. Dcery taky chtěly nosit tepláky do školy, řekla jsem, že jedině přes mou mrtvolu. Na sport, na ven, samozřejmě. Ale na běžné nošení nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68823
15.4.23 13:31

@Semtex jo, taky jsem ta příšerná matka, co trvá na zakrytých zádech a břichu, v zimě dvojnásob :) Pravda, že mé dítě prošlo v batolecím věku zánětem ledvin. Takže trvám na - dost dlouhé, čisté (nesmradlavé a bez fleků), s požadavkem bez děr bych dneska rozhodně neuspěla :mrgreen: Ale fakt je, že já jiné děti absolutně neřeším, ti mají své rodiče a je to jejich boj. Jiné dospělé… no když potkám vystajlovanou slečnu v teplákách a s kabelkou na ulici, pomyslím si svoje, ale v podstatě je mi to buřt. Kdyby tak nakráčela na pohovor (u nás se teda dresscode uvádí už v pozvánce na něj), tak asi smůla pro ni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
15.4.23 13:32
@Semtex píše:
Do divadla beru, ale proč k lékaři? :D Návštěvu lékaře nepovažuji za společenskou událost :lol:

Stejný jako by přišel v monterkach nebo ze stodoly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
15.4.23 13:32

@Plmo Bydlím sice na malém městě, ale invazi obyvatel Spojeného království v teplákách jsem si nevšimla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí