Tepláková móda

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14569
16.4.23 12:16
@Lorre píše:
A to sem o ničem takovým taky nikdy nevěděl. Tím, že jsem často za volantem sem si tedle závěr udělal zcela nezávisle sám. Pak koukám, že nejsem zdaleka jediný kdo to postřehl :)
A není to jen u nás. Dokonce na to dělali výzkum ve které značce aut je nejvíc agresivnich de.bilu. Údajně vyhrálo jednoznačně BMW. A Este když je prý modrý, tak se máš vyhnout obloukem :lol:.
Tady je třeba hezky graf:

Modré bmw jsme potkali nedávno na dálnici. Jela v nem nějaká blbka, co na vozovku koukala nosnima dirkama místo očí a podle toho také vypadala její jízda :pocitac: takže toto mohu potvrdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
16.4.23 12:18

@Plmo Že to je děsný.
Včera ženská - na očích umělý řasy, aspoň, že nebyly plastový. Prostě ostříhala doma koště, umělý nehty, no vypadala jako čarodějnice. Vlasy černý ostříhaný na krátko. Na sobě sice ne přímo tepláky, ale legíny, no ještě lepší :lol: s nápisem přes celou levou nohu. :mrgreen:, mikinu s kapucí, přes ni bundička, přes rameno kabelku, tenisky na nohách. Něco šíleného. A ještě naprdnutá, že v MHD si nestihla sednout před rozjetím autobusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
16.4.23 12:19

Tepláky mám a měla jsem je na sobě od dětství jednou. Na druhých lidech mě vůbec nepohoršují a u dětí už ani trochu.
Včera jsem viděla v největším pražském obchoďáku pubertální slečnu, štíhlou, krásnou, v růžové teplákovce a moc jí to slušelo. Byla s jedním rodičem. Akorát jsem postřehla, že na ni s opovržením koukal dědek, který také nebyl příkladem toho, jak se správně oblékat.
A u malých dětí, předškolního věku a prvostupňových, mi to přijde naprosto ok.
Džíny mám jedny, jsem štíhlá a stejně to v pase nesnesu. Kupuju si jiný typ kalhot nebo legíny. Někdo to tady psal, proč by si měl člověk škrtit podbřišek, já to nesnesu ani volné. Dítě mám postižené a do školy nechodí, učí se doma. Až do školy půjde, tak na běžnou výuku klidně v teplákovce. A klidně na to do školy donesu papír od dětského psychiatra, protože jde o autistu a ti vnímají sezoricky jinak i oblečení.

• Citovat
  • Upravit
2474
16.4.23 12:32
@Lorre píše:
A to sem o ničem takovým taky nikdy nevěděl. Tím, že jsem často za volantem sem si tedle závěr udělal zcela nezávisle sám. Pak koukám, že nejsem zdaleka jediný kdo to postřehl :)
A není to jen u nás. Dokonce na to dělali výzkum ve které značce aut je nejvíc agresivnich de.bilu. Údajně vyhrálo jednoznačně BMW. A Este když je prý modrý, tak se máš vyhnout obloukem :lol:.
Tady je třeba hezky graf:

A když člověk vlastní a řídí několik aut různých značek? :think: To má potom několik osobností a s usednutím do auta převezme vládu ta odpovídající? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
16.4.23 12:41
@Janli píše:
Mě taky. Takový zapšknutí v minulosti. Připomíná mi to dobu, kdy tepláky byly modrý, dole měly gumu a vytahaný kolena. Přitom dneska je spousta střihů, barev a kvalitní materiál. Holky mají plnou skříň pohodlných teplákových kalhot s vysokým pasem, v krásných barvičkách. Nevidím rozdíl v tom, když jsou v legínách nebo teplácích. Jen předsudky…..

Můžeš hodit odkaz těch holcicich teplákových kalhot s vysokým pasem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
16.4.23 13:38
@Zeoli píše:
Můžeš hodit odkaz těch holcicich teplákových kalhot s vysokým pasem?

Kouknu se ti jak přijedu domů, my je máme všechny poděděný.

• Citovat
  • Upravit
30067
16.4.23 13:40
@Bandii píše:
A když člověk vlastní a řídí několik aut různých značek? :think: To má potom několik osobností a s usednutím do auta převezme vládu ta odpovídající? :mrgreen:

Tož ne každý je zazobanec co má víc druhů aut :mrgreen:. To bude malý vzorek. Ale rekl bych, že stačí vůz značky BMW dobrovolně zakoupit a uz je velká pravděpodobnost, že spadá do vzorku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30067
16.4.23 13:42
@Semtex píše:
Modré bmw jsme potkali nedávno na dálnici. Jela v nem nějaká blbka, co na vozovku koukala nosnima dirkama místo očí a podle toho také vypadala její jízda :pocitac: takže toto mohu potvrdit.

Jo když vidím de.bila co na parkovišti stojí přes 2 až 3 místa, tak je to pravidelně vůz BMW :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
16.4.23 14:02

A to já mám zase špatný zkušenosti s řidiči bílých aut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
16.4.23 14:09
@Lorre píše:
Tož ne každý je zazobanec co má víc druhů aut :mrgreen:. To bude malý vzorek. Ale rekl bych, že stačí vůz značky BMW dobrovolně zakoupit a uz je velká pravděpodobnost, že spadá do vzorku :lol:

Tak na to nemusíš být „zazobanec“ nebavíme se o garáži s třiceti auty, z nichž nejlevnější je Mustang.
Na autech od BMW je něco špatného, co by mělo odradit od koupě? Myslím racionální důvody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30067
16.4.23 14:10
@Bandii píše:
Tak na to nemusíš být „zazobanec“ nebavíme se o garáži s třiceti auty, z nichž nejlevnější je Mustang.
Na autech od BMW je něco špatného, co by mělo odradit od koupě? Myslím racionální důvody.

Kup si co chceš, je mi to jedno 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
16.4.23 14:25

@Lorre Takže ne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30067
16.4.23 14:27
@Bandii píše:
@Lorre Takže ne. :mrgreen:

Jestli nemáš co s penezma, kup mi novou Mazdu 6. Budu ti neskonale vděčný a bůh ti to zajisté oplatí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
16.4.23 14:28
@Lorre píše:
Jestli nemáš co s penezma, kup mi novou Mazdu 6. Budu ti neskonale vděčný a bůh ti to zajisté oplatí :pankac:

Já jsem s tebou nekonzuktovala svoji koupi nového vozu. 8)
Děkuji za nabídku, ale nejsem charita. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
16.4.23 14:38

Já pracuji na SŠ a některé outfity studentů jsou fakt divoké :D Někdy žasnu a to fakt nejsem z těch, co extra pozorují ostatní.
V teplákách už jich chodí celkem dost, nejdřív jsem si říkala, jestli se ráno nestihli převléct, ale pomalu si zvykám. Nejhorší jsou kombinace tepláků a crop topů, ještě si to většinou obléknou holky, které na to nemají postavu, takže přes teplákovou gumu pod topem visí pneumatika :mrgreen: Občas nosí ty crop topy krajkové a vypadá to úplně jako spodní prádlo - a pod tím ta pneumatika - brrr. Vždycky si říkám, že by takové obrázky měli by to lepit jako výstražný obrázek na chipsy :zed:
Dětem jsem chození v teplákách do školy zakázala, jenom nejmenší školkový může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí